yav Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Reha Erdem'den geliyor: http://bantmag.com/news/wp-content/uploads/image.jpeg muhtelif pati'ler kudursun diye açtım başlığı eheh film gerilla'ya katılan bir kürt kızının hikayesini anlatıyor. istediğin yere var desturun sanat olsun deyip kaçıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Abi, başlığa japon olmayan diye yazarsan sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 bu ikinci gelen mesaj bile ne güzel özetliyo la bizi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 cin filmi diye geldim pkk filmiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 kızın kafası yerine jininkini koyarsak afise izlencek bi film olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Katılırsa katılsın senin açıklamandan sonra, kesinlikle izlemeyeceğim film listesine girdi. Gına geldi kürt içerikli film, dizi, show ve benzerlerinden koskoca devlette bir onlar yaşıyor sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Ben de Jin Kazuma sandım :D Algıda seçicilik miydi bu? +18 gore resim edit: OHA SESÇİNİN SOYADI LANCELOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 olm hadi dinci filmlerden para kazanma şansını kaçırdık bari bunu kaçırmayalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Dragonutopia said: kızın kafası yerine jininkini koyarsak afise izlencek bi film olur :) memesine kına yakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 gerilla mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 afişe bak lan pokohantas gibi hahahhahahahöhö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 guney amerika kurtlerinden galiba, ya da afrika, jungleda cekmisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 dasaaa said: olm hadi dinci filmlerden para kazanma şansını kaçırdık bari bunu kaçırmayalmreha erdem buna neresiyle gülerdi acabaB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 üç harfli sandım dört harfli çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 goldbären said: üç harfli sandım dört harfli çıktı kcgvkdflgkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 aquila said: guney amerika kurtlerinden galiba, ya da afrika, jungleda cekmisler. hahahahslkfhghakl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 goldbären said: üç harfli sandım dört harfli çıktı http://i846.photobucket.com/albums/ab22/micky_vey/3749-i-see-what-you-did-there-no-text.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 dasaaa said: olm hadi dinci filmlerden para kazanma şansını kaçırdık bari bunu kaçırmayalm bu talihsiz olmuş biraz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 bu film baya gündeme oturacak gibi merakla bekliyorum olup bitecekleri fragmanı çıkmış: https://www.facebook.com/photo.php?v=10151290075911376&set=vb.30699264976&type=2&theater Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Dragonutopia said: kızın kafası yerine jininkini koyarsak afise izlencek bi film olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 gerçek jin bu değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 gerilla ne lan BBC ayağı yapmayın burada. afiş güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 jin olmadan adam çarpmayın arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 çok komikmiş darbukatör kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 sorma... trailerı izledim de bomba ve çatışma seslerinden başka ses yok filmde galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar