GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Allah vergisi okudum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Esh said: mirasciya da patliyomus yalniz. babandan ev kalamayacak, komple vergi olarak alacaklar evi senden heralde sdf Miras konusunda zaten hali hazırda işleyen vergi sistemi var. Kalan mirası alabilmek için (bu 10 TL'lik banka hesabı da olabilir, 1m $'lık daire de) beyanda bulunuyorsun, o sene için belirlenen muafiyet rakamını geçersen vergi veriyorsun. (Birkaç sene önce 80k TL civarında bir rakamdı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Beni bağlamıyormuş diğerleri düşünsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 nefes alma vergisi falan getirsinler de tam olsun ya. cidden baydı türkiye.hala deprem vergisini alıyorlarmakattan insanların sesi çıkmıyor. Türkiyem türkiyemmm cCc ooh ya sev ya terketçiler gelmeden sıvışayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 miras vergisi var zaten de, onu da iste arttirarak evi komple devlete veriyosun heralde dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 %70 alacaklar bu dönem. :D ~Place random swear here~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Bu ve benzeri uygulamalar avrupa ve amerikada da var. olay medya tarafindan yanlis yansitiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 onun düzgünü var : http://inciswf.com/bitmediniz.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Açıklama olarak zenginden vergi alıyoruz dedikleri sürece ırzına geçilen halkımız sesini çıkarmaz ne yazık ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 yeni bir olay değil bunlar. şükrü kızılotun 2 senede bir dikkat çektiği eski bir olay hehe birisine hediye vermek birisinin geliri olması demektir, vergilendirilmesi gayet mantıklıdır. bir sene içerisinde geri ödemediğin borcundan bile vergi alınan bir dünyada yaşıyoruz, hohohoh diye karşılanacak bir konu değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 huun sevgilin yok anladik. ama olanlar var aci biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 "nutella yerim" said: ne yani, sovyet rusya gibi gomünist mi olalım, karımızı da paylaşmamızı istersin şimdi sen, allahın verdiği nimetlerin bir ürünü olan bu ticaretten kazandıgımızın bir kısmını devlete vermek dinimizce de uygun bence, kemalist misin ? "nutella yerim" said: zengin olan vergisini verip de zengin olur merak etme, fakirlik denen olgu Allah'ın bir gazabı sonuçta, bak unakıtana, bak başbakanın ogluna, kepçe kepçe vergi verip yine de tonla para kazanıyorlar, demek ki öncelik güzel ahlak ve kul hakkı yememekten geciyor "nutella yerim" said: bu konu hakkında biraz daha tartışılıp toplumu provakasyona, yani devletin verdiği kararları düşünmeye ve itiraz etmeye, savcılığa vericem tartışanları, sene 2013 ileri demokrasilerde bu tarz olaylara yer yok bunlar baya çalışılmış hareketler. habervaktim'de bayağı mesai harcanmış. emeğe saygı, rep puanları, ve sevap puanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 trollüyor cikolata kafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 birşeylerden vergi almak zorundalar.ne var ne yok özelleştirdi adamlar.yakında tuvalet vergiside alırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 neyse yazdım sildim sdflhsdflşkhklş ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 moriarty said: Ayrıca sabah mesaj geldi turkcellden, telsiz kullanım vergisi gelmiş her ay 1.30 tl. AHAHAHAHHAHAHAHA 3 yıldır falan alınıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 bana bu sabah mesaj geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 İbadet vergisi yok huzurluca camide namazımızı kılabilioruz daha ne olsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Suark said: hiçbişi anlamadım lan ne bu şimdi? malı nasıl resmi olarak hediye ediyoruz ki? resmi olarak hediye edilen hediye hediye değildirki lan, kesin bizimkiler bug abuse yapmışlardır onu kapatıolardır evlendin baban sana ev aldı. sen o evin vergisini vericen işte (sanırım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 olan yine fakir ve orta sınıfa oluyor, zengin yine zengin. http://i.imgur.com/eHz48.jpg mecliste oturmuş birtakım zenginler, zenginleri ne kadar vergilendirceklerini konuşuyorlar. kendi ceplerinden para çıkmasını engellemek için kendilerinin elmas gibi harcamalarına %0 vergi koyarken, normal vatandaşın yapacağı şeylere "lüks tüketim vergisi" adı altında %50'lere varan vergiler koyuyorlar. dayadıkça daya, yürü be koçum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 peki ölen yakınımız mirası devlete bıraksa vergisini biz alsak ? daha karlı olur gibi. Öyle .... böyle .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 moriarty said: GERGE said: Dogru bu. Cok sik bir sekilde, epey sik, vergi getirecek gayrimenkulleri filan geliri olmayan aile bireylerine veriyorlar vergiden kacmak icin. Buna biraz olsun cozum getirmisler. Zaten 75.000 demis, orta-ustu durumda aileler icin gecerli ki onlar yapiyor bunu. Emekliler, geliri olmayanlar (ev hanimi mesela) emlak vergisinden muaf cunku iste. Vergi hukuku icinde duzgun bence. Yorum getirmeden sirf bakip elestirmeyin, her yonuyle bakin birseye. Olay her yönüyle bakmak değil. Artık bıktık be kardeşim. Aldığımız herşeyi 2 katına almaya, kazandığımız her şeyi devlete vermemize ona rağmen bok gibi hayat yaşamamıza. Beni açığı kapatmaları ilgilendirmiyor, ben artık bişeylerin vergisini vermek istemiyorum. Zaten osuruktan bile vergi alınıyor, şu açığı fixlese ne fixlemese ne. Vergi açığını millet tabi kovalar anasını satiyim, kendi yerine devlete çalışıyo herkes. Devlet desen devlet değil. Vergi borcu yoktur falan tarzı bi belge alırken bile arkadaşa 46tl soktular o arada. katılıyorum buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 maaş aytıyor, gelir vergisi kesiliyor, sonra alış veriş yaptıkça %18 de kdv kesiliyor.. abi el insaf ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 bu seviyeye ulaşmış adamda para var belli ki bizde yolarız diyorlar sanırım ama bir yere kadar be kardeşim. yok trt payı yok telefon getirdin 100 lira öde zihniyetinize.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar