Soris Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Myshkin said: Nasıl bir alt muhabbet bu ahahhasldfsdf http://www.youtube.com/watch?v=iiKtt4bW90E Abi şu videonun sonunda şarkı söylemeye başlarken resmen beynimin arka planında trololo şarkısı çaldı haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Street Fighter'da Daigo vs Justin karşılaşması zevkiyle izledim videoyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 insanlarda nasıl bi akp nefreti olduysa su aptal adam bile sevilir oldu ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 sensin aptal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 abi şey çok güzel burada, fatih altaylı tam 'aha lafı koydum' diye bir şeyler söylüyo, levent kırca cevabını veriyo çat al bakalım deyip kucağına bırakıyor bombayı. -şimdi tutuklu gazeteciler diyosun, 80lerde de tutuklular vardı bir sürü o zaman ne yaptın? +tiyatro verdim, gittim konuştum, muhaliflik yaptım, zart zurt.....(peki sen ne yaptın fatih sessizliği) -mavi ekran ahhhhahhahahaha diye güldüm pc başında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 kimin kime ne taktığı belli olmuyor ama levent kırca win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 bariz tiyatro dönmüş bi numara göremedim ikiside laf ederken gülmemek için zor tutuyormuş gibi kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Levent Kırca'ya troll diyenler bir süre internetten uzaklaşsın. Anlayamadıkları jargonları günlük hayatlarında kullanmaya çalışıp kavram bulantısı yaratıyorlar. Bu trollük değil, komedyen olduğu için sanatını konuşturmuş. Bariz evire çevire dövmekle eş değer birşey :D Adam da çok doğru ve güzel bir iş yapmış helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 sen hem kelimelerin anlamlarını bilmiyorsun hem de başkalarının bilmediğini iddaa ediyorsun o çok iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Aket e katılıyorum. kırca yargılamış ama rakip alt ligden, altaylı denince aklıma zaten fail geliyor, bi alex yazısı yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 onun bir holywood yazisi vardı o efsaneydi asıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Altaylı'nın "Kendi diyen kendi olur tamam mı gerizeka!" demesine ramak kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Aket-Atum said: Levent Kırca'ya troll diyenler bir süre internetten uzaklaşsın. Anlayamadıkları jargonları günlük hayatlarında kullanmaya çalışıp kavram bulantısı yaratıyorlar. Bu trollük değil, komedyen olduğu için sanatını konuşturmuş. Bariz evire çevire dövmekle eş değer birşey :D Adam da çok doğru ve güzel bir iş yapmış helal olsun. ne alakası var abi bildiğin adamı sinir ede ede trollemiş. orda ciddi bişi konuşululmaya çalışılırken saçma saçma hareketler yaptı, adam kapatırken şarkı fln söyledi. gel ben sana takayım vs demek trollük işte sanat bu kadar basit bişi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 off kırca affetmemiş..zamanın da adnan hocanın elinde fatih ve karısı ile ilgili videolar belgeler vs var deniliyordu..acep efsanemiydi onlar? kesin öyledir ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 sen maillere bakarsan bende butarafa bakarım :) cumhuriyet emin ellerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaczynski Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 benim favorim başlarda sürekli altaylı'nın kırca'nın laflarını kesmesi üzerine ''istersen dakika tutarak konuşalım abi'' demesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 levent kırcanın bir sıkıntısı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Hepimizin var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 simdi tamamini izledim de levent kirca'nin soyledigi bir tane yararli laf yok fatih'i trollemis sadece fatihten gereksiz sinirlenip salaga baglamis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Akp sempatizanı mısın söyle bilelim kardeş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Deathblade said: Akp sempatizanı mısın söyle bilelim kardeş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Deathblade said: Akp sempatizanı mısın söyle bilelim kardeş? isci partiliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 said: 19BursaspoR63 7 saat önce Fatih altaylı boomcu onur gibi bi b.k anlaşılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 link nerde ben izliyemedim tube de hep kısa ekler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 cipetpet'i ignorelayın direk amip tarzı bi adam. levent kırca fena yardırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar