BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 maille ihtar olmaz, uyarmışlar, think ile yazılı iletişime geç derim yada oyunun ismini değiştir sonra bela olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 türkiye'de tv8 de yayınlanıyor bu. en olmadı oraya sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 zaten bedava veriyormuşsun bir de o altıgenler "APARILDIM BEN!" diye bağırıyor damlar biraz haklı gibi eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 napsam geçici kaldırıp oyun mekaniğinimi değiştireyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 adını değiş. seksi kelimeler yap. adamı asmalı yap bişey yap adını mutlaka değiş. biraz da şeklini şemalini değiş. o altıgeni yuvarlak yap mesela. zor değil de vakit alabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 onlara küçük dildolar fırlat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 DoruK said: maille ihtar ne lan junk maile düşmüş görmedim dersin ahaha, eger gercek posta gelirsede kapicinin inbox ina gitmis dersin dssdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 benim bildiğim gerçeğini direkt eline veriyorlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 oyunun ismini "Öz Kelime Oyunu" yap :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Joker said: napsam geçici kaldırıp oyun mekaniğinimi değiştireyim? neden kadın soymacalısını yapmıyorsun? bir de ingilizce yap deli satar euro 96 (aka karı soymaca) uğruna bir nesil harçlıklarını yaktı bu ülkede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Kojiroh said: Ulan kırk yıllık adam asmaca ABC'nin malı mı oldu kelime oyunu diye konulan şey şu mu: http://i.imgur.com/u8bLW.jpg http://i.imgur.com/K1rAf.jpg o zaman kırk yıllık adam asmaca olmuyor bu, adamlar kendi yorumlarını katmış, meşhur olmuş, sahiplenmekte haklılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 euro 96 demeyin bana yaa. En son mame ye yükleyip oynamıştım. Euro meuro ama arada çin, japon da vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 sadece isim değiştirmen yetmez, içeriğinde de değişikliğe gitmen, oynanışta farklılıklar yaratman lazım. benim bilgim tam yok ama belli bir yüzdeye kadar olan benzerlik "esinlenme" ye giriyor, onun üstü çalma oluyor. digital copyright ile ilgilenen birini bulman lazım direk ama ben olsam en azından gerçekliği ile ilgili esas firma ile konuşurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 türkiye'de yazılım patenti diye bir şey de yok zaten. hatta avrupa'da da yok. bu oyunun patenti bizde diyemezler. burası kesin. bir yazılıma patent almaya çalıştık vakt-i zamanında alınamıyormuş onu öğrendik. abd'den almak lazımmış. o da burada geçmez. sana vurabilecekleri nokta, oyunumuzun içeriğini çalmış, grafikleri çalmış, arabirimi çalmış, müzikleri çalmış, kodları çalmış vs gibi bir nokta olabilir. kelime oyunu bize aittir başka kimse bunu kullanamaz diye ihtar çekmenin, cep telefonunuzu terör örgütü kullanıyor bize para gönderin diye arayanlardan farkı yok. işin garibi ahmak gibi inananlar var hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Yazılım patenti değil bu. Bir yarışmanın formatının patentini alıyorsun o formatla para kazanıyorsun. Böyle bir yasak olmasa acunun yarışmalarının aynısından aynı formatla 20 tane yapılırdı. Adamlar mecbur değiştirmek zorunda. Adını belli başlı seylerini kullanamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 kelime oyunu gibi halka malolmuş şeylerin patenti alınamaz. birdir bir uzun eşek saklambaç bunların patentini almaktan ne farkı var ? hadi diyelim patentini aldı mahkeme hasiktir oradan böyle patent olamaz halka malolmuş bilinen bir şey bu der gerçi soruşturma bile açılmaz takipsizlik verilir büyük ihtimal. amaaa sen adamın tasarımını (grafik ses) ya da kodunu filan çalmışsan filan o başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Perspective said: oyunun ismini "Öz Kelime Oyunu" yap :p haahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Kelime oyunu diye halk diline yerleşmiş saklambac gibi bir oyun var mi? Adam asmaca var benim bildigim bir. Hadi isim mevzusu neyse de adamların formatını ismiyle beraber yapmışlar burada. Görünüm tasarım her şey aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 forumda herkez hukukçuymuş ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 vur joker vur. geri adım atma! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 haaaahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Ya adam almanyada lisanslı olan bir kelimenin türkçe karşılığının yayın ve oyun haklarını aldıysa seni bağlamaz abi hiç bişey yapamazlar. Bidefa sen bu oyunu programı onlardan önce yayına çıkardığın için senin hakkın korunuyor. Benden görüp lisansladılar diyip çamura yatabilirsin çok güzel. Maille göz korkutmak istemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 antiban said: türkiye'de yazılım patenti diye bir şey de yok zaten. hatta avrupa'da da yok. bu oyunun patenti bizde diyemezler. burası kesin. yani ben wow un dosyalrını alıp gidip "wowtr" diye bir oyun yapsam satsam Blizzard beni dava edemez? yazından bunu anladım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 sana yollanan mailin içeriğinde isminin aynı olmasının yanı sıra içerik olarak, tasarım olarak benzeştiğini söylemişler. Yani isim değiştirmekle olmaz o içeriği değiştirmen lazım. Davanın altından kalkamazsın sanırım. üzerine kalır avukatlık ücreti, dosya masrafı ıvır zıvır baya bi soyarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Bence oyundan çok paralar kazanmıyorsan (reklam geliri vs.) sittir et, hukuksal süreçle uğraşmaya değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar