Suark Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Aga sen gazeteci nie olmuosun? freelance falan da çalışabilirsin hı? Şaka falan deil ciddi, genel ortalamanın üzerinde adam çünkü ( tr ye bakınca ). Akmasada damlar yani bi yerden bakarsın nerdler için gaste alma tercihi olmuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 bone zaten gazeteci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 sözcüde teknoloji bölümü yazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 gazete negatif tiraj yapar, ormanlarimiz daha hizli tukenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 bonec miydi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 ne negatifi abi, her gün şuraya postladıklarını aynen c/p yapsa bloga yazsa o bile tutar beya. ben güzel güzel okuyorum yani, hayvan gibi emek var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 aman abi yapma abi naptın abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 imamizerdan bir çalışma bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 akmasa da damlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 sagdan soldan cp yapip anca turkiyede gazeteci olunur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 bu gazeteyi ilk ben alırım valla. ciddi ciddi seviyorum ben adamın açtığı topikleri. hatta dur ya bone sana bi site yapayım mı? buradaki postlarını düzenleyelim, güzel bi isim ve logo görsel neyim yapayım. site giderlerini karşılarım reklam gelirlerini cukkalarım, paylaşırız yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 evet işte onu diorm olur yani adam, herifler vikiye bile bakmadan yazı atıyor yahu. tam bi editör edası var, dergilere başvurmayı denedin mi aga hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Bu ülkedeki gazetecileri gördünüz di mi? =/ İsteyen herkes sadece "ben gazeteciyim" diyerek ortalamanın üstünde bir gazeteci olabilir =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 bone'un blogu vardı zaten atıyordu bir şeyler de birara hiç yenilemedi ben de sildim bookmarklardan sdfasdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Sonunda bu da oldu :D adam icin özel baslık acıldı..epic topic olucak gibi geliyor ilk sayfada mesajım olsun :) **gec kaldım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 @Dragonutopia geç kaldım mesajını okuyunca bayağı güldüm, Allah seni de güldürsün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 varki onun adına başka başlık. ben gayet iyi niyetliyim hem pekte severim kendisini şeker gibi adam teşrif edeydi iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 ben de severim. ayrıca benim reddedilemez teklifime de cevap versin hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 ne teklif ettin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 site yapalım sırtından para kazanıyım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Allah hepimizi güldürsün amin.. Bende severim baslıklarının cogunu ve yorumlarının bazılarını ama daha önce görmemistim böyle baslık..adı üstünde 'bone' aslında bonec olması lazımdı cunku bonepart daha cok bone gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=7N5OhNplEd4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Suark said: evet işte onu diorm olur yani adam, herifler vikiye bile bakmadan yazı atıyor yahu. tam bi editör edası var, dergilere başvurmayı denedin mi aga hiç? Gerge de yazsın ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 imamizer said: site yapalım sırtından para kazanıyım dedim. sonra oraya bir de forum script i koydun muuuu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar