Esh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Mac versiyonu gelmedi zaten o klavyenin. Ama gelecekmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 blackwidow 2013 ler 10kro, tournament edition ufak boy, numpad yok. Mac versiyonuda esh in dedigi gibi gelicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 ben aslında bendeki logitech g510'dan memnunum ama bir ara mekaniğe geçicem. büyük enter tuşlu bir mekanik klavye var mıdır? razer blackwidow dışında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Noppoo markete yeni girdi sorunları var diye okudum build quailty ama epeyde meraklısı var layout'dan ötürü. CM QFR yine Fiyat performans olarak tatmin edicek bir alet abi. Ama MAC uyumunu bilmiorum tam. Bide 2013 BW'ler ve Stealth edition olanlar Brown swtichdi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Xenus said: ben aslında bendeki logitech g510'dan memnunum ama bir ara mekaniğe geçicem. büyük enter tuşlu bir mekanik klavye var mıdır? razer blackwidow dışında? Ben aldım dün, Logitech g710+, hatta resimlerini 6 sayfada koydum, Türkçe , Büyük Enter var TR versiyonunda,Brown Switchli, ama fiyatı uygun gelir mi bilemem tabi. G15 v1 e gore kucuk,hatta Razer Blackwidowdan daha kucuk sanırım bu. Ama yazı yazmak oyun oynamak harbi iyimiş bunlarla. Ne varsa eskilerde var gene. Bu mekanik olayı da yeniden bulunmuş eski sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 GERGE said: Razer BlackWidow'lar varmis, blue switch, turkce q klavye. O nasil ki? Yol parasini, tus parasini filan koyunca benzer fiyata geliyor. e kocaman onlar, sen ufak bişey aramıyomuydun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Biraz inceleyince vaz gectim zaten, baska sorunlari da varmis Mac uyumuyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 yenı razerların software patlaklığı var, registration falan sitiyo abuk sabuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 abi al bir filco evladiyelik. kullan hem diatec efsane bir firma adamlar garanti süresi geçmiş aletleri bile yol parasına tamir ediolar. yol parası yenisi kadar tutar ama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 thermaltake in black switch olani var bi tane. ama o da evlat acisi gibi fiyatli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 onu kullanıyorum ben, tank gibi alet. t-34 mubarek, kocaman kablosu var falan. ama black switch tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Benim anlamadığım şu coolermaster türkiyede epey yaygın bir marka, fakat storm ürünlerini ithal etmediler bir türlü. tamam herşeyi güzel değil ama klavye ve mouseları fena değil storm serisinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 thermaltake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 http://www.sanalmarketim.com/urun/c5ba5b3ad9bdf23d5c8e83a71d010e8a/THERMALTAKE-TTS-KB-MEG005UK-Tt-eSPORTS-MEKA-G1-Oyuncu-Klavyesi-Ingilizce ben bunu kullanıyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 cüce sen sc2 oynuosun bu numpadsiz klavyeler çok tercih ediliomuş onlarda iki el arası mesafe azalıo die ? fark oluo mu cidden o akdar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Cuce said: http://www.sanalmarketim.com/urun/c5ba5b3ad9bdf23d5c8e83a71d010e8a/THERMALTAKE-TTS-KB-MEG005UK-Tt-eSPORTS-MEKA-G1-Oyuncu-Klavyesi-Ingilizce ben bunu kullanıyom aga bu cok iyiymis ya.. gereksiz makro tuslari falan da yok. dumduz klavye iste. kulaklik girisi, +1 usb soket de cabasi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 hiç sanmıyorum. numpadsiz klavye kullanan proda az zaten. güncel bi dimaga var benım aklıma gelen şimdi. zaten sağlık acısından iki eli birbirine o kadar ykaın tutmak iyi değil. onun ötesinde benım klavyeyel mosue pad arasında rahat 15cm var bu aletle bile 2 usb soket, kulaklık+mikrofon girişi var abi güzel valla ömrümde ilk kez usb hub kullanıyorum. bide kablosu falan cok sağlam deve gibi, o diğer modele ilk kez detaylı bkatım şimdi, klavyenın alt koseinde dirke ctrl olmaması fazladan bişiler olmasına baya rahtsız oluyorum ben, parmakla değilde avuc kenarıyla ctrl basan biri olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Quo-Vadis said: Xenus said: ben aslında bendeki logitech g510'dan memnunum ama bir ara mekaniğe geçicem. büyük enter tuşlu bir mekanik klavye var mıdır? razer blackwidow dışında? Ben aldım dün, Logitech g710+, hatta resimlerini 6 sayfada koydum, Türkçe , Büyük Enter var TR versiyonunda,Brown Switchli, ama fiyatı uygun gelir mi bilemem tabi. G15 v1 e gore kucuk,hatta Razer Blackwidowdan daha kucuk sanırım bu. Ama yazı yazmak oyun oynamak harbi iyimiş bunlarla. Ne varsa eskilerde var gene. Bu mekanik olayı da yeniden bulunmuş eski sistem. biraz fiyatı tuzlu gibi, razer bw'da bu fiyatlardaydı sonra fiyatı düştü zaten şuan almak için acelem yok ama bw'dan daha iyi gibi geldi logitech f710+ o değil de esh'in koyduğu thermaltake harikaymış. gereksiz macro tuşu var ama bana lazım oluyor arada o macrolar. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 grubbyde en son tenkeyless duckye geçmişti misal tabi. zaten abartı bir yakınlıkta olmuo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 ne bileyim abi, önemli bi mevzu olsa grubby 5 sene önce gecerdi tenkeyless'a. bence onlar tasıma kolaylığı için geciyolardır. ciddi fark yaratıyo o acıdan. sonucta adam bi normal bi yedek klavye 2 yedek mousela geziyo turnuvalarda. ne kadar compact o kadar iyi, hem tasıması kolay, hemde zarar görmesi daha zor. dimage daha rahat tasıyorum diye gectim demişti mesela, onunkinde arrow keys bile yok bide. adamın omuz genişliği, 4 klavye boyutunda zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 ingilizceymis o thermaltake ya. bi anda hayallerim yikildi sdgfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 o thermaltake'de güzel alet sadece siyahından olması kötüymüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 büyük enter tuşu olduktan sonra ingilizce olması pek farketmiyor bence o değilde bu klavyelerde niye full ışıklandırma yok ya illa geceleri fps mi oynamak zorundayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 büyük enter tuşunun espirisi pek yok ya 3 günde alıştım ben kücük olana hatta artık daha fazla virgül kullanmaya başladım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 yok ben bir hafta ms sidewinder x4 kullandım alışamadım ondan g510'a geçtim ikiside ingilizce yoksa elim alışık yazmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar