Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yazi amacli mekanik klavye

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Xenus said:

ben aslında bendeki logitech g510'dan memnunum ama bir ara mekaniğe geçicem. büyük enter tuşlu bir mekanik klavye var mıdır? razer blackwidow dışında?

Ben aldım dün, Logitech g710+, hatta resimlerini 6 sayfada koydum, Türkçe , Büyük Enter var TR versiyonunda,Brown Switchli, ama fiyatı uygun gelir mi bilemem tabi.
G15 v1 e gore kucuk,hatta Razer Blackwidowdan daha kucuk sanırım bu.

Ama yazı yazmak oyun oynamak harbi iyimiş bunlarla.
Ne varsa eskilerde var gene.
Bu mekanik olayı da yeniden bulunmuş eski sistem.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

http://www.sanalmarketim.com/urun/c5ba5b3ad9bdf23d5c8e83a71d010e8a/THERMALTAKE-TTS-KB-MEG005UK-Tt-eSPORTS-MEKA-G1-Oyuncu-Klavyesi-Ingilizce

ben bunu kullanıyom

aga bu cok iyiymis ya..

gereksiz makro tuslari falan da yok. dumduz klavye iste. kulaklik girisi, +1 usb soket de cabasi..
Sosyal ağlarda paylaş

hiç sanmıyorum. numpadsiz klavye kullanan proda az zaten. güncel bi dimaga var benım aklıma gelen şimdi.

zaten sağlık acısından iki eli birbirine o kadar ykaın tutmak iyi değil. onun ötesinde benım klavyeyel mosue pad arasında rahat 15cm var bu aletle bile

2 usb soket, kulaklık+mikrofon girişi var abi güzel valla ömrümde ilk kez usb hub kullanıyorum. bide kablosu falan cok sağlam deve gibi, o diğer modele ilk kez detaylı bkatım şimdi, klavyenın alt koseinde dirke ctrl olmaması fazladan bişiler olmasına baya rahtsız oluyorum ben, parmakla değilde avuc kenarıyla ctrl basan biri olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

Quo-Vadis said:

Xenus said:

ben aslında bendeki logitech g510'dan memnunum ama bir ara mekaniğe geçicem. büyük enter tuşlu bir mekanik klavye var mıdır? razer blackwidow dışında?

Ben aldım dün, Logitech g710+, hatta resimlerini 6 sayfada koydum, Türkçe , Büyük Enter var TR versiyonunda,Brown Switchli, ama fiyatı uygun gelir mi bilemem tabi.
G15 v1 e gore kucuk,hatta Razer Blackwidowdan daha kucuk sanırım bu.

Ama yazı yazmak oyun oynamak harbi iyimiş bunlarla.
Ne varsa eskilerde var gene.
Bu mekanik olayı da yeniden bulunmuş eski sistem.

biraz fiyatı tuzlu gibi, razer bw'da bu fiyatlardaydı sonra fiyatı düştü zaten şuan almak için acelem yok ama bw'dan daha iyi gibi geldi logitech f710+

o değil de esh'in koyduğu thermaltake harikaymış. gereksiz macro tuşu var ama bana lazım oluyor arada o macrolar. :P
Sosyal ağlarda paylaş

ne bileyim abi, önemli bi mevzu olsa grubby 5 sene önce gecerdi tenkeyless'a.

bence onlar tasıma kolaylığı için geciyolardır. ciddi fark yaratıyo o acıdan. sonucta adam bi normal bi yedek klavye 2 yedek mousela geziyo turnuvalarda. ne kadar compact o kadar iyi, hem tasıması kolay, hemde zarar görmesi daha zor.

dimage daha rahat tasıyorum diye gectim demişti mesela, onunkinde arrow keys bile yok bide. adamın omuz genişliği, 4 klavye boyutunda zaten
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...