reampage Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 naturel eşcinsel nasıl oluyor? kötü çocuk pezevenk gibi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
presentxy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 ahmedinejad said: naturel eşcinsel nasıl oluyor? kötü çocuk pezevenk gibi mi? doğal eşcinsel doğustan gibi yani mecaz tabi onu da acıklıyım mi gerçi ondan da şüpheliyim ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 o sondaki :D i koyarken gerçekte de gülümsedin böyle dimi hihihi yaptın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Kaede said: lan en çok saeye üzülüyorum ben http://i.imgur.com/0UbX3.jpg saerosathercomputer.jpg böyle kolay kararlarda zorlanmıyorum ya, hareket rotası direk belli yani ama böyle 3-4 kişinin karıştığı 90 sayfa drama dönünce işte o zaman dramanıza da areamasterlığa da nalet olsun diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Hahahah. v2 bekliyorum. Bets? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 o değilde ilkokulda çağrı diye bi çocuk vardı her gün dövdüğüm daily quest gibiydi lan her gün gelip küfrederdi dayağı yiyip giderdi güne güzel başlardım böyle afsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
presentxy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 ALAYINIZI ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 kaçın beyler birazdan adres vercek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Alâ alâ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 presentxy said: Myshkin said: Adam bütün forumlara sıradan aynı konuyu açmış. be adam hangi foruma ne açtığımı gördün de konusuyorsun açtıysamda açarım sanane seni ne ilgilendirir ... http://www.youtube.com/watch?v=PkSdMOf2WPU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 phyxin anisi efsaneler arasina girmeli uzun suredir boyle anira anira gulmemistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 mindfuck phyx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 -Deno- said: dert etme, arkadaşların ready check attığında sen wc'deydin diye önden charge etmişler. wipe yemişlerdir, ikinci raid'e girersin. AHAHAHAHAHAH en iyi yorum bu olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Phyx said: heh lisedeki kavgalar demisken.. lise 2nin bahar aylarindayiz okulda papaz oldugumuz bi grup var tamam mi bunlar tayfa her laf atar, kizlarimiza hareket falan yaparlardi ama sene basindan beri fenci ali kemal hoca bizi iyi tanidigi icin aman cocuklar bu islere girismeyin, siz onlarin seviyesine dusmeyin, bakin gelecekte aklinizin hayalinizin almayacagi belalara sokarsiniz kendinizi, geceleri uyuyamazsiniz demisti hic kimse takmadi ali kemal hocayi zaten 2. donem basinda okuldan ayrildi 13 mart 2006 pazartesiydi sanirim. sabahciyiz 6.45 gibi okula gelmisim, normalden biraz daha erken, sanki olacaklari hissetmisim gibi. bu tayfun'un tayfasindan bankta oturan kemal ve serhat diye iki lavuk bana gak guk etmeye basladi. yanlarina gittim ne ayak dedim. dedi iste sen merveye sarkiyomussun ben senin girtlagini parcalarim dedi. cevap olarak simdi bu forum ahlakina uyamayacak sozler sarfettim. kemal bogazima yapisti kelebegi cikardi dedim ne ayaksin lan sen o kelebek kinindan cikti mi kan bulasmadan geri gitmez ************* cocuk diye bi laf ettim. kemal bicagi bacaklarima dogru savurmaya basladi. ardarda 3 kez sapladi sanirim. neyseki hic bisey hissetmedim o anki sinirle. sonra bizim mehmetle gurkan bagirismayi duymus ayirdilar bizi falan. kantine gectik, 2 tane sosisli soyledim karnim feci ac, yeni bicaklanmisim zaten. biraz dinlendik, gurkan ne ayak olm bu serefsizler dedi. anlattim boyle boyle durumu. merveye yanikmis bu kemal dedim artislendi, emaneti salladi bana hic bi sucum yokken dedim. gurkan 16 yaslarinda 1.95 boylarinda 90 kilo civari normal bi cocuk. ama iste inanilmaz sinirlendi soylediklerimi duyunca. ben gidip halledicem bu mevzuyu dedi. tamam ben de sosisli yiyom ben dedim. tam boyle 2. sosislinin ortasina gelmisken, bi gurultu koptu yine, gunes de tam tersten vuruyo. Biri kantine dogru yaklasiyo ama kim anlayamadim. aramizda 10 metre mesafe kalinca anlasildi. bu bizim gurkan, sag elinde saclarindan tuttugu kemalin kafasi, sol elinde sirt cantasi. yuzu bembeyaz olmus, cok korkmus belli. yanima yaklasana kadar 2. soslimi de bitirdim zaten. o da kemalin kafasini oturdugum masanin ortasina yuvarladi. hallettin mi isi dedim, yok henuz degil serhat kacti dedi. yalniz fizik kaciyo bak 2 haftadir girmiyoruz zaten dedim. serhatin kacmasi iyi olmadi dedi. merveden haber var mi dedim, sirt cantasindan da onun kafasini cikardi, onu da masama dogru yuvarladi. ama kemalin kafasina gore istemeden biraz daha hizli yuvarladi (cunku mervenin kafasi daha hafif) kemalin kafasina carpti, kemalin kafa yere dustu. o an simdi hatirlamadim fen hocasinin sozleri aklima geldi... okuldan ayrilmisti ama bana cok buyuk bir hazine birakarak kendisini kafamda olumsuzlestirmisti. teşekkür ederim, bir sıcaklık hissediyorum, sanırsam altıma sıçtım AHAHAHA ABİİİİ... lan.. AHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 kerimi özledim sanırım ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 sayeros banlasana şunu abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 valla kafa göz girecektim tam ama sonra kerim'in hikayesini okuyup gülünce sinirim geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 10 sayfayı da okudum ya. gahretsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 kero baba hikayelerine gulunmesinden hic hoslanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 başarısızlığı da sevmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 hem de hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 kim seviyor başarısızlığı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 hikaye çok başarılı ama ya (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Phyx said: heh lisedeki kavgalar demisken.. lise 2nin bahar aylarindayiz okulda papaz oldugumuz bi grup var tamam mi bunlar tayfa her laf atar, kizlarimiza hareket falan yaparlardi ama sene basindan beri fenci ali kemal hoca bizi iyi tanidigi icin aman cocuklar bu islere girismeyin, siz onlarin seviyesine dusmeyin, bakin gelecekte aklinizin hayalinizin almayacagi belalara sokarsiniz kendinizi, geceleri uyuyamazsiniz demisti hic kimse takmadi ali kemal hocayi zaten 2. donem basinda okuldan ayrildi 13 mart 2006 pazartesiydi sanirim. sabahciyiz 6.45 gibi okula gelmisim, normalden biraz daha erken, sanki olacaklari hissetmisim gibi. bu tayfun'un tayfasindan bankta oturan kemal ve serhat diye iki lavuk bana gak guk etmeye basladi. yanlarina gittim ne ayak dedim. dedi iste sen merveye sarkiyomussun ben senin girtlagini parcalarim dedi. cevap olarak simdi bu forum ahlakina uyamayacak sozler sarfettim. kemal bogazima yapisti kelebegi cikardi dedim ne ayaksin lan sen o kelebek kinindan cikti mi kan bulasmadan geri gitmez ************* cocuk diye bi laf ettim. kemal bicagi bacaklarima dogru savurmaya basladi. ardarda 3 kez sapladi sanirim. neyseki hic bisey hissetmedim o anki sinirle. sonra bizim mehmetle gurkan bagirismayi duymus ayirdilar bizi falan. kantine gectik, 2 tane sosisli soyledim karnim feci ac, yeni bicaklanmisim zaten. biraz dinlendik, gurkan ne ayak olm bu serefsizler dedi. anlattim boyle boyle durumu. merveye yanikmis bu kemal dedim artislendi, emaneti salladi bana hic bi sucum yokken dedim. gurkan 16 yaslarinda 1.95 boylarinda 90 kilo civari normal bi cocuk. ama iste inanilmaz sinirlendi soylediklerimi duyunca. ben gidip halledicem bu mevzuyu dedi. tamam ben de sosisli yiyom ben dedim. tam boyle 2. sosislinin ortasina gelmisken, bi gurultu koptu yine, gunes de tam tersten vuruyo. Biri kantine dogru yaklasiyo ama kim anlayamadim. aramizda 10 metre mesafe kalinca anlasildi. bu bizim gurkan, sag elinde saclarindan tuttugu kemalin kafasi, sol elinde sirt cantasi. yuzu bembeyaz olmus, cok korkmus belli. yanima yaklasana kadar 2. soslimi de bitirdim zaten. o da kemalin kafasini oturdugum masanin ortasina yuvarladi. hallettin mi isi dedim, yok henuz degil serhat kacti dedi. yalniz fizik kaciyo bak 2 haftadir girmiyoruz zaten dedim. serhatin kacmasi iyi olmadi dedi. merveden haber var mi dedim, sirt cantasindan da onun kafasini cikardi, onu da masama dogru yuvarladi. ama kemalin kafasina gore istemeden biraz daha hizli yuvarladi (cunku mervenin kafasi daha hafif) kemalin kafasina carpti, kemalin kafa yere dustu. o an simdi hatirlamadim fen hocasinin sozleri aklima geldi... okuldan ayrilmisti ama bana cok buyuk bir hazine birakarak kendisini kafamda olumsuzlestirmisti. Cumartesinin etkisi hala devam ediyor herhalde ahahahah (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar