Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 ayfondan sonra aldığım en iyi elektronik alet benim. hatta ayfondan daha iyi dfjhfj günde 60 sigaradan 1-2'ye düştüm ya. nefesim falan düzeldi böle kokmuyorum sigara falan. inanılmaz bişeymiş. bide sigaradan çok sevdim yani o problem. hissiyatı tadı falan daha ağır öle bi likid miksledim ki fiyüei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 nerden aldınız sigaraları netten mi sipariş ettiniz yoksa tükandan mı aldınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 günde 60 sigara ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 çizgi film sosisi gibi uc uca bağlayıp mı yakıyodun abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Vingthor said: ayfondan sonra aldığım en iyi elektronik alet benim. hatta ayfondan daha iyi dfjhfj günde 60 sigaradan 1-2'ye düştüm ya. nefesim falan düzeldi böle kokmuyorum sigara falan. inanılmaz bişeymiş. bide sigaradan çok sevdim yani o problem. hissiyatı tadı falan daha ağır öle bi likid miksledim ki fiyüei Marka model lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 redkiwi ce6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 esigaramarket mi ne ordan aldım. aynı gün geldi falan. 1 haftayı geçti daha 1 paket sigara içmedim sanırım. ki likidleri bilmediğimden dekang almışım. hakkaten çok iyi değil griswoldun sigarayı denedim flavourart mı ne hakikaten daha kaliteliydi. bide yanında egot atomizer hediye geldi ama direk korkunç bir alet almayın derim. iğrenç baya yanmış plastik tadı geliyor o atomizerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 siparisi veriyorum artik su ikisinden birini alcam hangisini aliyim? /1/]joyetech ego-c joyetech ego-t ce6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 joyetech al sorun yasamazsin. likit olarak flavourart sitesinden siparis vericem ama 45 gun diyor gelme suresine. birde 18mg denedim bogazim yandi icemedim. 12mg nikotin iciyorum su anda. flavourartin 9 lugundan alip efendi efendi takilsammi diye dusunuyorum. tukkanda 10 ml likit 5 oyro sitede 100 ml 10 oyro ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 biraz daha kurcaladiktan sonra detayli olarak yazayim. alacak arkadaslara siteyi tavsiye etmistim. site'den persembe gunu 15:30'dan once siparis verdim. cuma sabahi elimde oldu urunler. ertesi gune elinizde olmasi icin en iyi cabayi sarfediyolar ve sattiklari urunler kaliteli. alacaginiz alette ohm olcumlerine dikkat etin. teknik kisimlarina girmeden ohm'nin ne ise yaradigini soyliyeyim; ohm ne kadar dusuk olursa, atomizeriniz o kadar elektrik cekiyor. yani dusuk ohm = fazla buhar/fazla sivi tuketimi yuksek ohm = az buhar/az sivi tuketimi. ancak dusuk ohm'nin voltaji regule etmeden atomizere yolladigini ve pilin omrunu azaltabildigini, bozabildigini falan yaziyorlar. o yuzden bana en dusuk ohm'yi ver diyen arkadaslar bir detaylica arastirsin derim. pil konusunda cok bir tavsiyede bulunamiyorum cunku kullanim seklinize gore degisir. bizim evde bir adet 1000mah cakma pil ve bir adet 650 mah orjinal pil var. 1000mah cakma olan yogun kullanima bir gun anca dayaniyor bazen aksam oldu mu patliyor. 650 mah olan orjinal pilimiz ise orta seviye kullanima 3 gun civari dayaniyor. aradaki hesabi uc assa bes yukari kendi kullanimiza ve ne siklikla sarj etmek istediginize gore hesaplayin. gelelim en onemli ise, atomizer. ilk defa baslayacaksaniz tavsiyem 2.4 - 2.0 ohm asagisina inmeyin. zaten turkiyede 1.5 ohm atomizer falan satan cok az yer var. yeni alacak arkadaslara baslangic icin tavsiyem ya Smoktech CE6 Dualcoil Atomizer veya Vivi Nova Mini Atomizer. Ben su anda CE6 kullaniyorum ve memnunum. Ancak abimde surekli otlandigi icin ona CE6'yi verip kendime Vivi Nova Mini alacam, sali gunu falan detayli olarak yazarim. Son olarakta ilk basta aldiginizda begenmezseniz hemen caymayin. Dogru siviyi bulmak gercekten cok onemli. En iyi sivi diye bir sey yok benim gordugum kadariyla. Bilinen uc marka var Dekang / Flavor Art ve Joyetech. Turkiyede en yaygini Dekang. Ama mesela arkadasa dekang cikolatali aldik 16mg, gayet kotu bir tat veriyordu. Ben mesela Dekang'in mentollusunu aldim ve begenmedim, gogsume gicik yapar/batar gibi bir his veriyodu. Joyetech'in mentolu tam geldi mesela. Ama dekang'in Red Bull aromasi da bir o kadar fantastik ornek vermek gerekirse. PS: Nikotin miktarina dikkat edin. Evde oyuncak gibi zirt pirt iciyorsaniz ve gunde 3 ml'den fazla tuketiyorsaniz tavsiyem 6-11mg arasi nikotin seviyesinde bir sivi alin. Fazlasinda mazallah nikotin zehirlenmesi falan yasamayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Vingthor said: ya şimdi ben normalde 2.5-3 paket sigara içiyorum. hemde böle 2-3 senedir falan. öncesinde 1.5 içiyodum bide hereherehemhere olay şu midemde gastrit+ülser tarlası+reflü falan çıktı. sigara yasaklandı şimdi ve böle kanserden birkaç evre öncesi bu falan diyince doktor aklım oynadı. düzgün bir alet tavsiye edebilir misiniz? şöle dolgun tam sigara ağırlığı veren falan. Mide sorunları kanser alametleri miymiş? Vay arkadaş, bırakmak lazım demek ki. Bu arada günde 60 sigarayı nasıl içebiliyorsun? Hani ben de tiryakiyim 5 senedir içiyorum ama anlam veremedim. Basit matematik kullanırsak her 15 dakika 1 sigara içiyorsun anlamına gelir uykuda içmediğini varsayarsak. Ben de bir soru sorayım, bu elektronik sigara, normal sigaraya alternatif olabiliyor mu? Nikotin bandı filan kullanıyorum sigarasız kalacağım zamanlar ama bunların etkileri zaman geçtikçe azalıyor mesela. 1-2 sene kullansam hala sigara içiyormuş havasında kullanabilir miyim elektronik sigarayı? Yoksa bu alet sigaraya alternatif olabilecek bir şey değil de, nikotin bandı gibi bırakmaya yardımcı bir ürün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 çok ciddi uyku problemim var benim (vardı şimdi biraz düzeldi) 4 saat falan uyuyodum toplamda 2 senedir nerdeyse. sürekli ağzımda sigara var. 3 paket işte yani nası anlatiym ki nasıl içtiğimi djfhjd valla birkaç aya bunu bırakmak gerekiyor. beni şu anda bütün sigara içme isteğimi kesiyor sadece yemekten sonra kesmiyor. 2-3 tane içiyorum o yüzden ama ne sinir var ne bişey yani akıl alır gibi değil. bu kadar kolay bırakabileceğimi bilseydim daha önceden alırdım bu mereti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 dekang-african blend öneririm bu arada çok garip bi şeyi var böle bağımlılık yaptı tadı falan yalnız dekang-mentol ve yine dekang-carmen(camel tadı hesapta) korkunç. rezillik direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Elektronik sigaranın nikotininden zehirlenmek oldukça düşük bir ihtimal düzgün şekilde içiyorsanız yani sigarada kaçak falan yoksa ve elbette sigara tiryakisi iseniz önceden. Sigara alırken 3-5 kuruşun hesabını yapmayın hem sigara hem likit olarak adam gibi markalı biraz daha güvenilir şeyler alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 kami said: Ben de bir soru sorayım, bu elektronik sigara, normal sigaraya alternatif olabiliyor mu? Nikotin bandı filan kullanıyorum sigarasız kalacağım zamanlar ama bunların etkileri zaman geçtikçe azalıyor mesela. 1-2 sene kullansam hala sigara içiyormuş havasında kullanabilir miyim elektronik sigarayı? Yoksa bu alet sigaraya alternatif olabilecek bir şey değil de, nikotin bandı gibi bırakmaya yardımcı bir ürün mü? Nikotin bandi filan hikaye bunun yaninda. ayari kacirip fazladan cekersen direk kafa yapiyor gozlere vuruyor nikotin. o yuzden nikotin sikintisi cekmezsin + duman cikardigi icin ve bogaza vurdugu icin sigaraya en iyi alternatif su anda bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Buharı çok iyi ya hiç rahatsız etmiyor. geçen gün maç izlerken adam yan masada rahat rahat içiyordu, sigara içmek istese dışarı çıkacak dötü donacak bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Dumanı havada asılı kalıyor ilginç şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 http://www.esigaramarket.com/elektronik-sigara/joyetech-elektronik-sigara/joyetech-ego-c-650mah-tek-elektronik-sigara http://www.esigaramarket.com/elektronik-sigara/joyetech-elektronik-sigara/joyetech-ego-t-650mah-tek-elektronik-sigara#!prettyPhoto[gallery]/3/ http://www.esigaramarket.com/elektronik-sigara/joyetech-elektronik-sigara/joyetech-ego-t-ce6-clear-set-650mah-tek-elektronik-sigara bunların arasındaki fark nedir, hangisini alayım? valla acil cevap verirseniz bugün sipariş verebilirim o derece bir de, mentollü likit arıyorum aynı siteden, şunu alsam nasıl olur; ya da alternatif olarak lucky strike mentol/marlboro blue ice içen biri ne alabilir? http://www.esigaramarket.com/e-likit-kartus-dolum-sivisi/Orta%20ve%20Y%C3%BCksek%20Nikotinli%20E-Likitler/dekang-silver-label-e-likit-10-ml-keskin-menthol-spear-mint Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 ben bugun ego-c yı o siteden verdim sipariş kuryeye vermişler akşama denerim artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Gelen likitin tadını sigara tadı gibi beklemeyin çünkü ordaki tütünün tadı oluyor luckystrike vs falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Açıkçası hepsini okumadım yazıların ancak anladığım kadarı ile çok işe yarıyormuş ancak o kadar çok çeşit varki almaya kalktığımızda hangisi iyi hangisi kötü anlayamıyor insan. Zamanında bir arkadaşımda denemiştim ancak çekerken problem yaratıyordu zorlanarak çekmek durumunda kalınıyor. Bu tarz bir problemin olmadığı ve önerilicek adam gibi bir model var mı. En azından seçenekleri 3 'e filan indirsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 cok okumak degil sen hic okumamissin ki lol. sayfanin en basinda yazdigimi oku genel bir fikrin olur ne alacagina dair. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 ZaugnaKhaldun said: http://www.esigaramarket.com/elektronik-sigara/joyetech-elektronik-sigara/joyetech-ego-c-650mah-tek-elektronik-sigara http://www.esigaramarket.com/elektronik-sigara/joyetech-elektronik-sigara/joyetech-ego-t-650mah-tek-elektronik-sigara#!prettyPhoto[gallery]/3/ http://www.esigaramarket.com/elektronik-sigara/joyetech-elektronik-sigara/joyetech-ego-t-ce6-clear-set-650mah-tek-elektronik-sigara bunların arasındaki fark nedir, hangisini alayım? valla acil cevap verirseniz bugün sipariş verebilirim o derece bir de, mentollü likit arıyorum aynı siteden, şunu alsam nasıl olur; ya da alternatif olarak lucky strike mentol/marlboro blue ice içen biri ne alabilir? http://www.esigaramarket.com/e-likit-kartus-dolum-sivisi/Orta%20ve%20Y%C3%BCksek%20Nikotinli%20E-Likitler/dekang-silver-label-e-likit-10-ml-keskin-menthol-spear-mint hacit, 3. yu aliyosun direkt. CE6 > Ego-C ve Ego-T atomizeri. bu kadar net soyluyorum. sivi olarakta dekang'dan uzak dur mentol falan degil o, yazdigi gibi spearmint yani nane. igrenc bir sivi. 30 senedir salem ve marlboro menthol icen anneme aldik, hic begenmedi. su anda evde valide hanimda bende Joyetech Menthol iciyoruz, nikotin miktarini da kendin secebiliyorsun. Ben bu siteden siparis vermedim ama dukkanlarindan gidip aldik, perpa'da adamlarin dukkani. yamuk urun satmiyolar iciniz rahat olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 la şu cevabı biraz önce verseydin c den aldım ce6 yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Odeon said: kami said: Ben de bir soru sorayım, bu elektronik sigara, normal sigaraya alternatif olabiliyor mu? Nikotin bandı filan kullanıyorum sigarasız kalacağım zamanlar ama bunların etkileri zaman geçtikçe azalıyor mesela. 1-2 sene kullansam hala sigara içiyormuş havasında kullanabilir miyim elektronik sigarayı? Yoksa bu alet sigaraya alternatif olabilecek bir şey değil de, nikotin bandı gibi bırakmaya yardımcı bir ürün mü? Nikotin bandi filan hikaye bunun yaninda. ayari kacirip fazladan cekersen direk kafa yapiyor gozlere vuruyor nikotin. o yuzden nikotin sikintisi cekmezsin + duman cikardigi icin ve bogaza vurdugu icin sigaraya en iyi alternatif su anda bu. Yani benim amacım sigarayı bırakmak değil, sigaraya alternatif yaratmak. Düzenli olarak bunu kullanabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar