-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 GERGE said: iStick Basic'im de bugun gumrukten gecmis, kac gunde getirecek bakalim PTT. Bir ana mod (eVic-Mini VTC), bir yedek (iStick Basic), dort tane de tank (Toptank Mini, Bellus, Tron-S, GS Air 2) oldu. Yeterli sanirim artik. bende ijust 2 ile basladım onu hatuna verdim. simdi kendim vtc mini + kanger subtank minideyim. bi tane de subtank pro yolda tr'den. cin deki tatil bitince bi yedek subank topfill ve vtc mini daha gelecek. gerge, bellus ve tron-s konusunda yorum yapar mısın? bizde edinelim varsa duruma gore artıları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Tron-S su anda tek tankim, yani ne yorum yapsam bos kiyas olmadigindan. Akinti yapmiyor hic, coiller bir hafta oldu hala saglam. Hava kontrolu iyi, cikan dumani kontrol edebiliyorum; ama aslinda bu iyi dedigim kontrol iyi mi bilmem iste =) GS Air 2 iki-uc gune gelir, yazarim onun nasil bir fark yarattigini. Toptank'i (Subtank'in usten doldurmalisi sadece) en populeri oldugu ve yeni cikan her seyi destekledigi icin aldim. Seramik coiller cikmis simdi, Toptank/Subtank versiyonlari da duyuruldu hemen. Yedek parcalari, hazir coilleri filan her yerde bulunuyor iste. Bellus da en genis hava kontrolunu sunuyormus, bina onunde kalabalikta icerken cok duman cikarmak rahatsiz ediyor beni; bir de RTA iste, bir de RTA'm olsun istedim. Gelsinler, farklarini yazarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Çok duman çıkartmak çok keyifli olm, herkes sana bakıyor sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 peki bunlar ne kadar gidiyor ortalama. haftada 5 huqqa'da nargile içmekten daha pahalıya geliyorsa mantıksız sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Su dedigim Bellus'u alinca mesela likit parasi gidiyor sadece. Haftada 10-15tl filan olacak benim icin sanirim. 2-3tl'de elektrik iste. Coil var iste bir de, istersen kendin yaparsin onlarca bir ekmek parasina, istersen tanesi $1-2'ye alirsin, bir ay filan gider. Cok ucuz. Boyle basta ilk girdiginde epey bir harciyorsun ama duzluge ciktim ben sanirim =) Maliyet tutun kullanma miktarina gore artiyor. Ama her sekilde ucuz, buna giden likit artiyorsa, kullandigin sigara/nargile ucreti de daha fazla demek zaten. Nargile icin hatta ne kadar cok nargile iciyorsan, bu o kadar daha ucuz gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar