GEd Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Şu aldığım. http://www.amazon.de/Kangertech-854485005414-Subox-Mini-schwarz/dp/B00ZI9188G/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1450815177&sr=8-1&keywords=subox bu konuyu görseydım okurdum onceden aldıktan sonra tesadufen dikkatimi çekti konu sonradan Başkasına aldım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 fredy said: GEd said: elektronik sigara arkadaşa sipariş götürüyorum ama bugune kadar bu olayla sigarayı bırakan görmedim. Büyük yalan bişi bu ya suboxlar starter kit black edition die bişi. Çin malıymıs hatta şimdi yukarıda da gordum. Kötü mü bu ya? 9 sene sigara ictikten sonra biraktim elektronik sigara ile kac tane arkadasim birakti böyle, önemli olan dogru bir sigara ve likit ile baslamak 30+ sene sigara icip e-sigara ile birakanlari biliyorum 3 5 liralik sigara boyutundaki e-sigaralar ile karistirmamak lazim bu önerdiklerimizi subox güzel bir set baslangic icin ama artik biraz eskidi ve yenisi geliyor eger bekleyebilirseniz yenisini alin derim ne kadar suredır bıraktın onu merak edıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fredy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 7 ay oldu ama uzun zamandir takip ediyordum ve ondan önce ufak tefek e-sigaralar ile azaltmaya callsiyordum cünkü son zamanlarda 2 paket iciyordum günde arkadaslarina cinden siparis verdir, ben öyle yapiyorum :) almanya'da cok pahalilar ama iyi fiyata almissin yinede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Regalya said: bck said: dogal olarak var olmayan kimyasalları sistematik olarak bünyeye almak, sistematik diyorum hasta olunca ilaç gibi değil, kusura bakmayın ama herturlu nalları dikersin, nikotin ile aldığını varsayıyorum tabi, nikotin olmazsa zaten niye agzından duman cıkarır bi insan oıda garip Zaten onlarca yıldır sistematik olarak alıyor astım hastaları ve hava dezenfekte edilen yerlerde çalışanlar hatta aldığımız gıda maddelerinin çoğunda hamur ürünlerden tatlılara şekerlemelere içeceklere kadar heryerde kullanılıyor ne nalları dikmesi dün icat edilmiş bir kimyasallar değil bunlar. //edit: eklenti dogal olarak bulumayandan kastım buydu http://www.sciencedaily.com/releases/2015/12/151202095435.htm?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook elektronik sigara daha bilim adamlarının tanımlayamadığı abuk sabuk (belli bi şablona girmeyen veya karakteri olmayan) maddeler üretiyor ki senin vucudun buna ne tepki gosterecek belli degıl muhtemelenj saldırıp kanser olmanı saglayacak, tarladan topladıgın tutun daha dogal bunun yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fredy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 sigara icerken bir kere bile söyle haberler, makaleler, arastirmalar paylasan veya bana gönderen birini görmedim halbuki esigaraya göre binlere zararli maddeyi günde 40 x puff defa icime soluyordum ama elektronik sigara hakkinda bir haber ciktigi zaman direk gözümüze sokulmaya calisiliyor sebebi nedir anlayabilmis degilim kimse zararsiz oldugunu iddia etmiyorki evet 20 sene sonra ne olacagini bilmiyoruz ama sigara ictigim zamana göre bir cok konuda daha saglikli hissediyorum eger kanser olacaksam böyle olmayi tercih ederim hayirdir sigara lobisi felan mi var takildiginiz her gün yalan yanlis bir ton haber cikiyor elektronik sigara hakkinda her okudugunuza inanmayin paylastigin haberde hücrelere verilen zarardan söz etmis mesela bir videoda long-term ve hala devam bir arastirma hakkinda konusuluyor sigara icilen bünyede hücrelerin öldügünü ve haliyle kendini yenileyemedigini söylüyorlar elektronik sigara icen kisinin de hücrelerinin zarar gördügünü (tekrar izleyemeyecegim ama arada %90 gibi dev gibi fark vardi yanlis hatirlamiyorsam) fakat kendini yenileyebildigini gözlemlemisler biz bunu icmesek sigara icmeye devam edecegiz zaten o yüzden niye kendimizi daha iyi hissettigimiz seyi icmeyelim ki? zaten sigaranin kanser yaptigi kanitlanmis, elektronik sigarada kesin bir sey yok o yüzden ben sansimi deneyecegim sizi bilemem artik edit: video vardi kaldirdim sözünü ettigim videoyu bulamadim yanlisini koymusum, bulunca eklerim sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Bildiğim kadarıyla e-sigarada kullanılan PG ve VG zaten sigaranın içine de ekleniyor dumanını arttırmak için. Yani bir pamuğun üzerine pg ve vg döküp ısıtmak ile bunları tütün ile karıştırıp yakmak arasında ciddi fark var. 2si de zararlı tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 bck said: Elektronik sigara daha bilim adamlarının tanımlayamadığı abuk sabuk (belli bi şablona girmeyen veya karakteri olmayan) maddeler üretiyor Hayır. bck said: ki senin vucudun buna ne tepki gosterecek belli degıl muhtemelen saldırıp kanser olmanı saglayacak ^ Yok sürekli araştırma yapılıyor 10 binlerce insan üzerinde üniversitelerde sokaklarda kurumlarda bir çok yerde daha geniş manada araştırmanı öneririm copy/paste ve rant için yapılmış saçma ötesi makalelere takılıp kalmışsın. bck said: tarladan topladıgın tutun daha dogal bunun yanında. Yanmasaydı muhtemelen öyle. Adamın biri çıkıyor test yaptım XXX MADDESI VAR BUNDA omg toxic diyor! Diyorsun ben sigara içiyorum bunlar karşılaştığında ne kadar boyutu içerisindeki o maddenin ? bakiyorsun bi dal sigarada bunun bi tankından alacağının düzünelerce katı çıkıyor hatta gündelik aldığımız besinlerden bile az çıkıyor ama sorsan "var" miktar ne mikar? ne kadar vicuda zararlı bunları yazsalarsa. Anırıp duruyorlar Diacetyl var diye aromalarda bi kere büyük markalar Diacetyl 2009 da bıraktı ki test edilenler cigalike dediğimiz şigara şeklinde aletlerin kartuşları idi çoğu piyasadan çekildi teknoloji çok ilerledi o ürünlere karşılaştığında makinalar yerle gök kadar farklı.. ha bu gün hala Diacetyl içeren likitler var lakin şunuda göz önünde bulundurmak lazım onun ürettiği sallıyorum Diacetyl miktarı 10% aroma olanı olan 10 ml bi likitte bir dal sigaraya göre 17 kat daha az 10 ml ortalama 3 ila 5 tank dolumu o da yüzlerce nefes demek Uzun lafın kısası ön yargıyı bırakın, düzgün bi üniversiteden çıkarsa sonuç kulak veririn yok rant için saptırılmış hatta saçma copy/paste salak makalelere kulak vermeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Auril said: üff damlatmalılardan uzak durun demiştiniz hani ? ya neyse çok kötü değillerse değiştirmeyeyim hiç en az 10 atomizer falan yapasım var yukardaki nedenlerden ötürü, zaten 5 dolares falan çakmaları para değil Damlatma alternatif olarak yazdım oraya hani ekstra bilgi olsun diye yok kötü değil değişmeye gerek yok ileride alternatif göz önünde bulundururken extra bilgi olur diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 sigara ile karsilastirildiginda butun yontemler daha iyi denir hep..bunun sebebi digerlerinin iyi olmasi degil sigara nin tutulacak bir tarafi kalmamasi insanoglunun en cok arastirdigi bagimlilik maddelerinden biri olmasindandir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Bir arkadaşta evic batarya ve Natilus Aspire atomizer var. Şu ana kadar denediğim tek ecig'de buydu ve hoşuma gitti. Bu combo hakkında ne düşünüyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 olayın özeti ölümü görüp sıtmaya razı olmak hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Buharistan dan cookie likiti aldım. Çok iyiymiş valla duman olayı bomba. Nargile yalan yaninda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 VG oranı yüksek likitler çok duman yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 dün benm pipet model ego yu anneme verdim, daha sigara içmedi :) kanser gibi yayıyorum e-sigarayı çevreme sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 sunthewhich said: VG oranı yüksek likitler çok duman yapıyor. Vg oranı yüksek olunca daha zararsız oluyor hemde duman keyfi çok iyi oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 55. sayfadan ıtıbaren herseyı okudumda kafam tam basmadı.Çok fazla model var eks. tanklar alıyorsunuz. Valla bırı fıkır versın dırek alayım ben. Aroma vs istemiyorum gerekli nikotini almam yeterli benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Yeni başlıyanlara direk ijust 2 ve ona göre likitleri öneriyorum ben linkler var önceki sayfalardaki postlarımda neler yapacağın geniş geniş açıklanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Ijust2 bu işe girerken alınabilecek en ucuz ve iyi alet. Pil derdi yok, performansı çok iyi. Yanına da Regalya'nın önerdiği RBA'lardan bir tane alın. Gerisi likit zaten, pamuk ve tel çok ucuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Almayın beyler sabahtan beri bağımlısı oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Anasını satiim bizim siparişte Just2 restocking de kaldı..Şansımı zedeleyim, millet tüttürürken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Ben denk geldi 50TL'ye esigara'dan birisinden aldım Ijust2'yi. Ertesi gün elime geçti, oraya da bakın satan oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 2 gündür resmen elimden düşmedi almayn beyler fena bağımlılık yapıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Bana likit dayanmıyor. 3-5 arkadaşı kandırmam lazım ki ortaklaşa ev yapımı likit işine girelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Pg vg ye ortak olurum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Regalya said: Yeni başlıyanlara direk ijust 2 ve ona göre likitleri öneriyorum ben linkler var önceki sayfalardaki postlarımda neler yapacağın geniş geniş açıklanmış Çok tesekkurler Mini almayı dusunuyorum almışken ıyı bırsey olsun dedım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar