Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elektronik Sigara

Wolas

Öne çıkan mesajlar

@Ragelya Cthulhu V2 bekleneni veremedi anladigim kadariyla, cok sorun yasayan oldu. Malzeme kalitesinden isciligine kadar cok elestirdiler ve afc bosta kaliyormus dogru düzgün ayarlanamiyormus. O yüzden emin olamadim. Ama deck degistirme özelligi süper bir olay. Mesele triple coil destekli deck gelecek diye okumustum en son.

Bu siralar Aromamizer vs Crius muhabbeti dönüyor devamli. Aromamizer afc ayarida vape band gibi bir sey ile yapildigi icin ve tipi pek sarmadigi icin bu indirimi kacirmak istemedim.

Zaten Mayis ayina kadar 3-5 tank, mod vs almam lazim. Büyük yasak geliyor buralara o yüzden ne alirsam ucuza kârdir diye düsünüyorum.

dana22 said:

Xaero said:

Abim siz naptınız ya :) Altıüstü bi duman üfleyelim dedik mevzu ne derinmiş coiller bilmem neler kafam almadı valla :)

yakinda yorungeye oturtacaklar cihazlari o olacak..bende yaza biraktim alma isini yurtdisina gidecek olursam orada gorup almak lazim diyorum..

Eger yurtdisindan kastin Amerika degilse, büyük olasilikla elin bos döneceksin :) Amerika'da bile dükkanlarda asiri pahali aletler. 30$ olan seti 70-80$ a satiyorlar, avrupa daha beter. Eger merakliysan bu ise cinden ucuz bir set siparis verip baslayabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Daesu said:

Auril niye birsürü atomizer alıyon
napıyonuz olm siz :D

öhöm
şimdi tankları doldurup doldurup yedek en az 1 tane yanımda taşımayı düşünüyorum
juice mu bitti, kim uğraşcak refille
değiştir atomizerı kaldığın yerden devam et ?!

hatta çok hoşuna giden bi likit var mesela ona özel atomizer yap o likiti sırf onla iç felan fişman

coil mi öldü hop atomizer değiştir.

ben stokçu adamım ya, zora gelemem
kendimi biliyorum çünkü şu sıralar en ufak sıkıntıda yakıcam bi sigara, o yüzden gerek yok macera aramaya

bi de bu yeni aldıklarım rebuildable hep

yap yap koy kenara içersin sonra sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Regalya said:

2. kayfun monster yerine bir,
Bellcap Kit
Orchid < Olmazsa olmaz.Değişik renkler felan için yedek cam
Rüzgar
Goblin Mini
ucuz bc kit
yada damlatma olarak,
Mutation
Heaven&Hell
Plume
Mini Vertex
Doge such wow
Stumpy
Kennedy
Yedek iJust 2 pil mechmod şekli için :D

üff damlatmalılardan uzak durun demiştiniz hani ?

ya neyse çok kötü değillerse değiştirmeyeyim hiç

en az 10 atomizer falan yapasım var yukardaki nedenlerden ötürü, zaten 5 dolares falan çakmaları para değil
Sosyal ağlarda paylaş

GEd said:

elektronik sigara arkadaşa sipariş götürüyorum ama bugune kadar bu olayla sigarayı bırakan görmedim. Büyük yalan bişi bu ya

suboxlar starter kit black edition die bişi. Çin malıymıs hatta şimdi yukarıda da gordum. Kötü mü bu ya?

9 sene sigara ictikten sonra biraktim elektronik sigara ile
kac tane arkadasim birakti böyle, önemli olan dogru bir sigara ve likit ile baslamak
30+ sene sigara icip e-sigara ile birakanlari biliyorum
3 5 liralik sigara boyutundaki e-sigaralar ile karistirmamak lazim bu önerdiklerimizi

subox güzel bir set baslangic icin ama artik biraz eskidi ve yenisi geliyor eger bekleyebilirseniz yenisini alin derim
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...