ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 15 exceptional leather gorget 15 excep. male large leather set 20 except small feathered hat bunlar lazım, güzel tradeler yapabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 kafandaki fiyat nedir ? yada karşılığında verebileceğin bir şey ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Exeloria said: Samurai Empire Expansion packine geçişte gelecekler ve tanıtım videosu: http://www.youtube.com/watch?v=cjqDLpjrL90 yeni expansion ne zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 ZaugnaKhaldun said: 15 exceptional leather gorget 15 excep. male large leather set 20 except small feathered hat bunlar lazım, güzel tradeler yapabiliriz feathered hat e karşı, 20lik exceptional tight boots değişirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Exeloria said: Samurai Empire Expansion packine geçişte gelecekler ve tanıtım videosu: http://www.youtube.com/watch?v=cjqDLpjrL90 en kıl olduğum şeyi yapmışsın. o kadar şekilli bıcırıklı video hazırlamışın ama kullandığın font'ta türkçe karakter olmadığı için İ'ler I olmuş. kendi adıma konuşuyim ben böle bişi görünce "he tırt bu" diyorum asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exeloria Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Detaylı bilgi burda: http://exeloria.com/forum/threads/exeloria-uo-samurai-empire.78/#post-267 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 HADI MACERA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exeloria Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Aile sistemi: http://exeloria.com/forum/threads/aile-sistemi.83/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 bu nasıl bir lag ya. saçma sapan lag yüzünden öldüm. düzeltme: galiba benim client bi kastı. relog oldum düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 O lag sık sık banada oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 ZaugnaKhaldun said: 15 exceptional leather gorget 15 excep. male large leather set 20 except small feathered hat bunlar lazım, güzel tradeler yapabiliriz + 10 small excp leather skirt lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 imamizer said: bu nasıl bir lag ya. saçma sapan lag yüzünden öldüm. düzeltme: galiba benim client bi kastı. relog oldum düzeldi. razor ile yürümeli makro yaparsan oyun sapıtıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 yurumeli makro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 yürümeli koşmalı ayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 konulu makro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 vendorlar çok boş ya. item kasan satan yok mu hiç? penaltısız spell channeling kalkan lazım. fc, fcr yüksük bilezik vs de lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 item kasılmıyor, çünkü drop rateler bok gibi. düzeltilecekti en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 15 exceptional leather gorget 15 excep. male large leather set 20 except small feathered hat 20 except small leather tunic bunlar lazım, vardır elbet birilerinizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Holy said: item kasılmıyor, çünkü drop rateler bok gibi. düzeltilecekti en son. aynen bıraktım ben de kasmayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 hala oynuyor musunuz heves geçmedi mi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 imamizer said: vendorlar çok boş ya. item kasan satan yok mu hiç? penaltısız spell channeling kalkan lazım. fc, fcr yüksük bilezik vs de lazım.bodlardan bisey cıkarmak ya da item dusurmek suan baya imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 e abi söyleyelim madem. adam kumar aile, soy kütüğü gibi tuhaf şeylerle uğraşmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 dungeonlardaki chestlerin de lootları bok gibi, onlar da düzeltilecekti. bunları söyleyeli 1 haftadan fazla oluyor da henüz bir gelişme yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 yigit bosver bunları dotaya gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exeloria Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Selam, Arkadaşlar tüm durumların farkındayız. Hatta şu saate kadar çalıştık çabaladık anca forumlara bakabildim. Sırayla konuları yanıtlıyım. chestlerden çıkan ganimetin arttırılması, bu okadar önemli bir ayar ki üzerinde çok fazla durulması gerekli. Yani oyuna eklenen herhangi bir ekstra sistem gibi değil. Denge biraz şaşarsa, her taraf hazineci olur. Düzeltince niye düzelttin denir. Bunlar geçmiş sunucularda yaşanmış olaylar. Düzgün bir dengeye kadar 2594 portlu sunucumuzda kendiniz görebilirsiniz deneniyor bu olay. rideable pack horse, tamamen benim hatam. Özürdilerim. Bu restart ile binilebilir olacak. bod şansları, biriyle görüştüğümde benim bu sunucuda horned kit çıkarmam aylarımı alır demişti. ertesi gün bir evde locklu şekilde horned kit gördüm. Bod şansları orjinal ile birebir. Ne zorlaştırdık ne kolaylaştırdık, bir değişime gerek olduğunu düşünmüyorum. loot packler, hazinedeki cevabımın aynısını söylüyorum. Dengeler önemli, test sunucusunda bu konuyla ilgili düzenleme yapıldığını kendiniz görebilirsiniz. Fame faktörünü işin içine katıcağız. Bir iki güne halolmuş olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar