Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Exeloria UO (RunUO)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ZaugnaKhaldun said:

15 exceptional leather gorget
15 excep. male large leather set
20 except small feathered hat

bunlar lazım, güzel tradeler yapabiliriz

feathered hat e karşı, 20lik exceptional tight boots değişirim.
Mesaj tarihi:
Exeloria said:

Samurai Empire Expansion packine geçişte gelecekler ve tanıtım videosu:
http://www.youtube.com/watch?v=cjqDLpjrL90

en kıl olduğum şeyi yapmışsın. o kadar şekilli bıcırıklı video hazırlamışın ama kullandığın font'ta türkçe karakter olmadığı için İ'ler I olmuş. kendi adıma konuşuyim ben böle bişi görünce "he tırt bu" diyorum asdf
Mesaj tarihi:
imamizer said:

bu nasıl bir lag ya. saçma sapan lag yüzünden öldüm.

düzeltme: galiba benim client bi kastı. relog oldum düzeldi.

razor ile yürümeli makro yaparsan oyun sapıtıyor.
Mesaj tarihi:
imamizer said:

vendorlar çok boş ya. item kasan satan yok mu hiç?

penaltısız spell channeling kalkan lazım. fc, fcr yüksük bilezik vs de lazım.
bodlardan bisey cıkarmak ya da item dusurmek suan baya imkansız.
Mesaj tarihi:
Selam,

Arkadaşlar tüm durumların farkındayız. Hatta şu saate kadar çalıştık çabaladık anca forumlara bakabildim.

Sırayla konuları yanıtlıyım.

chestlerden çıkan ganimetin arttırılması, bu okadar önemli bir ayar ki üzerinde çok fazla durulması gerekli. Yani oyuna eklenen herhangi bir ekstra sistem gibi değil.

Denge biraz şaşarsa, her taraf hazineci olur. Düzeltince niye düzelttin denir. Bunlar geçmiş sunucularda yaşanmış olaylar. Düzgün bir dengeye kadar 2594 portlu sunucumuzda kendiniz görebilirsiniz deneniyor bu olay.

rideable pack horse, tamamen benim hatam. Özürdilerim. Bu restart ile binilebilir olacak.

bod şansları, biriyle görüştüğümde benim bu sunucuda horned kit çıkarmam aylarımı alır demişti. ertesi gün bir evde locklu şekilde horned kit gördüm. Bod şansları orjinal ile birebir. Ne zorlaştırdık ne kolaylaştırdık, bir değişime gerek olduğunu düşünmüyorum.

loot packler, hazinedeki cevabımın aynısını söylüyorum. Dengeler önemli, test sunucusunda bu konuyla ilgili düzenleme yapıldığını kendiniz görebilirsiniz. Fame faktörünü işin içine katıcağız. Bir iki güne halolmuş olacak.
  • Yeni Oluştur...