Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Exeloria UO (RunUO)

Exeloria

Öne çıkan mesajlar

Exeloria said:

Samurai Empire Expansion packine geçişte gelecekler ve tanıtım videosu:
http://www.youtube.com/watch?v=cjqDLpjrL90

en kıl olduğum şeyi yapmışsın. o kadar şekilli bıcırıklı video hazırlamışın ama kullandığın font'ta türkçe karakter olmadığı için İ'ler I olmuş. kendi adıma konuşuyim ben böle bişi görünce "he tırt bu" diyorum asdf
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Arkadaşlar tüm durumların farkındayız. Hatta şu saate kadar çalıştık çabaladık anca forumlara bakabildim.

Sırayla konuları yanıtlıyım.

chestlerden çıkan ganimetin arttırılması, bu okadar önemli bir ayar ki üzerinde çok fazla durulması gerekli. Yani oyuna eklenen herhangi bir ekstra sistem gibi değil.

Denge biraz şaşarsa, her taraf hazineci olur. Düzeltince niye düzelttin denir. Bunlar geçmiş sunucularda yaşanmış olaylar. Düzgün bir dengeye kadar 2594 portlu sunucumuzda kendiniz görebilirsiniz deneniyor bu olay.

rideable pack horse, tamamen benim hatam. Özürdilerim. Bu restart ile binilebilir olacak.

bod şansları, biriyle görüştüğümde benim bu sunucuda horned kit çıkarmam aylarımı alır demişti. ertesi gün bir evde locklu şekilde horned kit gördüm. Bod şansları orjinal ile birebir. Ne zorlaştırdık ne kolaylaştırdık, bir değişime gerek olduğunu düşünmüyorum.

loot packler, hazinedeki cevabımın aynısını söylüyorum. Dengeler önemli, test sunucusunda bu konuyla ilgili düzenleme yapıldığını kendiniz görebilirsiniz. Fame faktörünü işin içine katıcağız. Bir iki güne halolmuş olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...