Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 versene o zaman bana şu kayıplarımı tamamlayayım aksfjdksj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 kimsede scroll yok mu simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 gel ben sana neler vercem hazır bekletiyorum malikanemde =)) yok sukru tek bi arkadasa 6 scroll 45k da para bagısta bulunduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 virtue kasilmamis allahtan, 12 gitse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 neyse su lrc lmc setleri dizersem bi sekil 4 accountla gider yaparım kendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 haaha serhat yarın yine gidiyoruz geliyor musun? jahdskajhgflkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 ha bu arada herkes kapattı razorın scavenge makrosunu kafan rahat olsun. hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Xenocide said: xaty said: Tam anlamıyla hepsini mi çaldırdınız? Hepsini nasıl çaldırdınız ya? abi hepsini çaldırmadık, archery 120'yi çaldırdık sonra noluyo emüğeğiym diye avel avel gezinirken silver serpentlar geldi, herkes mala bağladı, razor yerdeki goldları otomatik toplamış kimse kıpırdayamıyo falan of ki ne of. temiz wipe yedik, eleman gelip kalanlarını da topladı. herifi fena zengin ettik ya. sabah sabah iyi güldüm, uykum açıldı. çok acıklı ama gülmemek elde değil. aquila'nın dediği gibi virtue yokmuş neyse ki :D aquila said: kimsede scroll yok mu simdi? özet bu galiba, tek bi kişide scroll'ların tamamı, o da burada değil gleoddyn said: ha bu arada herkes kapattı razorın scavenge makrosunu kafan rahat olsun. hahahah :D hepsi tamam, hadi öldünüz ettiniz de cesetlere nasıl tekrar ulaşamadınız, bide canlandıktan sonra bi ata binip gidip parayı nasıl toplayamadınız. adam tek başına 6 ps, sizin cesetleri ve tüm parayı mı topladı ve çıktı oradan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exeloria Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Yeni sistem, Online Kredi: http://exeloria.com/forum/index.php?threads/online-kredi-sistemi.46/#post-168 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 İyi olmuş, sabah gördüm. 2-3 gündür skill/item yok uygun diye gece online olmuyordum, keşke bıraksaymışım boş boş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exeloria Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 xaty said: İyi olmuş, sabah gördüm. 2-3 gündür skill/item yok uygun diye gece online olmuyordum, keşke bıraksaymışım boş boş :) Hele bir iyi olmasın.. 22 saattir uyumuyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 103 gün online olmak demek günde 5 saatten 495 gün eder. Günde 5 saat dedim bak, 1.5 sene boyunca aralıksız her gün 5 saat online olmak yani. WoW'u 2007'nin başından beri oynuyorum, 2007 sonlarında açıp 2010 sonlarına kadar oynadığım karakterimde 96 gün online vardı ki, sürekli devamsızlık yapan bütün gününü evde geçiren bi adamdım. Hadi ortalama performans bu olsun, hadi 3.5 sene boyunca bu oyuna bu sunucuda vakit ayırabilecek biri de olsun, bu sunucu bu kadar süre ayakta kalabilecek mi? Bu arada forumda "yorum kabul etmiyoruz", "hediyeyi biz veriyoruz kararı biz veririz" gibi bi şeyler yazmışsın, bu mesajı oraya yazsam silersin edersin diye buraya yazıyorum bu yorumu. Sırf o mesaj için değil de, forumdaki yazılarından gördüğüm kadarıyla olaylara genel olarak faşizan bi yaklaşımın var. Kimse bunu yemez, söyliyim. Bu gidişatla elindeki 3-5 adamı da kaybeder, değil 103 günlük ayıyı, 21 günlük siyah boyayı verecek adam bile bulamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exeloria Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Kojiroh said: 103 gün online olmak demek günde 5 saatten 495 gün eder. Günde 5 saat dedim bak, 1.5 sene boyunca aralıksız her gün 5 saat online olmak yani. WoW'u 2007'nin başından beri oynuyorum, 2007 sonlarında açıp 2010 sonlarına kadar oynadığım karakterimde 96 gün online vardı ki, sürekli devamsızlık yapan bütün gününü evde geçiren bi adamdım. Hadi ortalama performans bu olsun, hadi 3.5 sene boyunca bu oyuna bu sunucuda vakit ayırabilecek biri de olsun, bu sunucu bu kadar süre ayakta kalabilecek mi? Bu arada forumda "yorum kabul etmiyoruz", "hediyeyi biz veriyoruz kararı biz veririz" gibi bi şeyler yazmışsın, bu mesajı oraya yazsam silersin edersin diye buraya yazıyorum bu yorumu. Sırf o mesaj için değil de, forumdaki yazılarından gördüğüm kadarıyla olaylara genel olarak faşizan bi yaklaşımın var. Kimse bunu yemez, söyliyim. Bu gidişatla elindeki 3-5 adamı da kaybeder, değil 103 günlük ayıyı, 21 günlük siyah boyayı verecek adam bile bulamazsın. Sunucuda oynaması için kimseye silah doğrultmuyoruz. Hakkımda eleştiride istediğini diyebilirsin fakat ben faşizan olduğumu düşünmüyorum. Ayrıca ben şimdiye kadar reklam mesajları dışında forumlardan hiç birşey silmedim. Kimseye de birşey yedirmeye çalıştığım yok. Bu bir hediye.. ve bu şekilde kararlaştırıldı. Yani nedir anlamıyorum sizin derdiniz? Siz de olmayacaksa hiç kimse de olmayacak. Ben orda dedim ki; her hediyeyi veren gibi biz de vericeğimiz süreyi kendimiz belirledik. Bunu faşizanlıkla bağdaştırmak da gayet iyi bi algılama mantığı göstergesi. Sunucunun açık kalıp kalmayacağı çok ayrı bir konu, ne desem inanılmaz; hiç birşey demesem bu sefer farklı algılanır. Sadece bayram harçlığıyla açılmadığını bilin yeter. Benim gidişatımda bir sorun olduğunu sanmıyorum fakat; online oyuncularını kaybedersin tehdiyle staffa birşey dayatmaklan da kimse bir yere gidemez. Nasıl bir insan olarak algıladın, tanıdın, tanımladın bilmiyorum ama; faşizan, diktatör veya işine gelmeyen postları silen biri olmadığım açılış gününden beri davranışlarım listelenirse nettir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Direk Veteran Rewards'ı olduğu gibi açsaydı da eleştirilirmiydi bilmiyorum ama sürelerde mantıksız bir şey yok bence. Normal oynayan bir oyuncunun zaten Veteran Rewards sürelerinde alacağı hediyeler, sadece bu sistemle standart sürelerden daha hızlı alınabilmesi sağlanmış. Örn. 21gün gerektiren hediyeler, 1. yıl sonunda verilecekti orjinal sistem olsaydı. 1 yıl boyunca ortalama 2 saat oynarsanız bu hediyeyi daha erken alıyorsunuz zaten. Hatta Leather boyası 2. yıl, Runebook boyası normalde 4. yıl, stattue boyası 5. yıl falan ödülleri. Bu hediyeleri amaç olarak görmek pek doğru değil, güzel şeyler tabi de gün gelicek karşınıza çıkacak. En güzeli öyle. Sistemi habersiz yapıp zamanı geldiğinde 'hediye hak ettiniz' diye çıksa daha iyi olcakmış heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paticik'te bi önceki mesaj alıntılanmaz bunu ilk başta belirteyim. Benim bi derdim falan yok, ben normal bi adam olarak senin tavırlarını bu şekilde algıladığımı ve ben böyle algılıyosam başkalarının da böyle algılayabileceğini ve adam kaybedeceğini anlatmaya çalışıyorum. Ama bu cevabın bile benim dediğimi kanıtlar nitelikte. Sana ve sunucuna yönelik her mesaja bunun gibi anlamsız derecede paranoyak ve agresif cevaplar veriyosun, beğenmeyen gider iması yapıyosun. Amacım kötülük değil iyilikti ama neyse hata bende, bana ne senin tavırlarından da sunucundan da. Zaten Pati'nin hevesi de geçer yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 ya her şey iyi hoş da f2p modeli yapsanız şu servera da benim gibi 35'inden sonra uo ya dönen ama kasmak istemeyenler para falan satın alsa eheh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exeloria Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Kojiroh said: Paticik'te bi önceki mesaj alıntılanmaz bunu ilk başta belirteyim. Benim bi derdim falan yok, ben normal bi adam olarak senin tavırlarını bu şekilde algıladığımı ve ben böyle algılıyosam başkalarının da böyle algılayabileceğini ve adam kaybedeceğini anlatmaya çalışıyorum. Ama bu cevabın bile benim dediğimi kanıtlar nitelikte. Sana ve sunucuna yönelik her mesaja bunun gibi anlamsız derecede paranoyak ve agresif cevaplar veriyosun, beğenmeyen gider iması yapıyosun. Amacım kötülük değil iyilikti ama neyse hata bende, bana ne senin tavırlarından da sunucundan da. Zaten Pati'nin hevesi de geçer yakında. Niye yapılmasın, bak yapılıyor :) Yapıcı yorum ile küfür gibi yorum arasında ki farkı anlayacak yaşta ve tecrübedeyim. Sunucuya eklenicek olan bir sistemin kazanç zorluğundan tutup, işi faşizanlığa kadar getiren sensin arkadaşım, bumudur iyilik? Benim anlatmaya çalıştığım; Ben bu sunucuyu oyuncular için açtım. Kaç oyuncu olduğunun bir önemi yok. Nezaman ki 24 saat 0 online görülür bu sunucu, ozaman kapanma gibi bir ihtimal veya revizyon düşünülebilir. Konuyu oraya nasıl çektin hala bilemiyorum, bence de seni ilgilendirmesin bu tür konular. Yani kötü anlamda söylemiyorum.. Çünkü gerçekten yapıcı yorumu veya iyiliği ya sen ya da ben yanlış biliyoruz. Birbirimizi anlayabiliceğimizi pek sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 YAŞ KAÇ YAŞ YAŞINI SÖLE HEMEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 O zaman kal sağlıcakla :):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 koji kendi kendine sinirlenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 yani atarın allahıyım ama ben bile tasvip etmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exeloria Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Smoke said: ya her şey iyi hoş da f2p modeli yapsanız şu servera da benim gibi 35'inden sonra uo ya dönen ama kasmak istemeyenler para falan satın alsa eheh :) Özele gel özele :) Şaka bir yana.. Adı üstünde F2P modelleri önce oyunun yapımına binlerce dolar harcıyorlar. Haliyle onların seve seve para kazanmaları lazım. Fakat biz de öyle bir dert yok. En azından bir donation/premium gibi bir sistem şu aşamada düşünülmedi ama ileride eklense bile oyun dengeleriyle alakalı bir durum olmaz, olsa olsa değişik renkte robe falan satılır. Tüm gece macrodaydın hem, biraz geç olmadı mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 makrodaydım da unattended değildim ehehe... beceremiyorum easy uo'yu... başında durup bazı şeyleri elle yapıyorum ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 ayıpsın uygun fiyata razorda makro dersleri veririz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 tamer kasmak dışında easyuo hiç kullanmadım hayatımda aşağıdaki bod'lar lazım, gören bilen varsa takas yapılır: - 15 exceptional leather gorget - 20 exceptional stud. gorget - 20 normal/exceptional leather tunic - 20 exceptional feathered hat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar