BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 iyi iyi öncekiler gibi sneijder görünümlü ambarat montajı değilmiş onu gördük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 DarKRideR said: Rewendor said: DarKRideR said: BlueDreams said: Adam italyadan geliyor ya, kasapların anavatanından gelicek :) çok çekti oradan zaten, çok sakatlandı ama yanlış hatırlamıyorsam hiçbiri uzun süreli değildi. Ya şimdi söylenenler İngiliz kulüplerinin ondan kronik sakat olduğu için vazgeçtikleri ya da bu olaya dayanarak düşük maaşla almak istediklerinden dolayı oraya gidemediğini söylüyor. Gerçekten sakat olsa bile en azından bizim ligde yargılamasını yapar. Her şekilde zirvede tutar GS'yi gerçi. Ne kronik sakatlar gördük buraya gelip yürüyerek oynayıp büyük işler yapan asfsd Adam Inter'de 3 sezon oynamış, ilk sezon 41 ikinci sezon 39 üçüncü sezon 28 maça çıkmış. Bu sakat haliyse maşallahı var :) Son sezon biraz düşük ortalaması, normal. Adam o sezondan başlamıştı sorun yaratmaya. öyle diyorsun da, Inter 57 maç, Sneijder 41 maç Inter 57 maç, Sneijder 39 maç Inter 49 maç, Sneijder 28 maç Adam esasında uzun süreli sakatlık yaşamıyor, bunu yazmıştım zaten ama çok sakatlanıyor. Sakat sakat oynadığı maçlarda vardı. Sakatlık sorunu var ama bunun bir sebebi de İtalya ligiydi aslında. Real Madrid'de çok sakatlandığını hatırlamıyorum ben, öncesini hiç hatırlamıyorum. Sertliğe, sertlikten ziyade şiddete gelemeyecek bir yapısı olduğu aşikar, Anadolu takımları bunu kullanmaya çalışırsa çok kötü olabilir. E tabii ki öyle olacak, kupa maçlarında oynamayacak, ligde 1-2 maç kaçırsa yetti zaten. Rotasyon var sonuçta. CL'de şampiyonluğa giden takımın adamını lig maçında dinlendirirsin arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 forgiver said: http://i48.tinypic.com/295plrp.jpg http://i47.tinypic.com/2echelv.jpg :) Bazen, sırf şu arkadaşlara özel mesajdan "kanka naber yaaa :)" diyebilmek için sözlük hesabı mı alsam diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Havalimanına mı gittiniz lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 SeaGle said: forgiver said: http://i48.tinypic.com/295plrp.jpg http://i47.tinypic.com/2echelv.jpg :) Bazen, sırf şu arkadaşlara özel mesajdan "kanka naber yaaa :)" diyebilmek için sözlük hesabı mı alsam diye düşünüyorum. İbreti Alem ezikler :P bende alayım o hesapdan . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/32167_10152466811055164_851987057_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Bu arada, bu transfer icin gece gunduz bikmadan yaglayip kremleyen Cons reyize saygilar.. Forma almak da farz oldu. Beyaz cok hosuma gidiyo ama parcali da efsane, karar veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 kırmızı parçalı formanız çok güzel. İNŞALLAH YIRTILMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Liebe yoksa Lube Ayar mı ya? Bildiğin içine oturmuş transfer duramıyor adam... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 oturdu tabi lan alla alla bizim aynı mevkide baroni oynuyo lan bildiğin christian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 o da allahın bir kulu. hrıstiyan fln ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 kutun dolu sanki Liebe hooo Net foto gelmiş mutlu oldum valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Ya o bu değilde, transfer falan yok monopolosyon yapıyorlar diye dolaşanlar kayboldu :P Ahmet Çakar yayına monopolosyon diye başladı şimdi gereksiz transfere doğru döndürdü pusulayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 adam yüzüme telefon kapattı sneijder diyince dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Baroni cidden kanser sebebi ya. Siciyor siviyor, tam diyosun buna dayanamazlar artik kredisi bitti, bala bi gol atiyor hop yine unutturuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 boşalttım kutumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 CthuLhu said: adam yüzüme telefon kapattı sneijder diyince dsf kettle da su fokurduyodu ondan acele kapatmak zorunda kaldım :( sonra da şarjım bitti kapandı tel bozuldu falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 fenerliler ağladıysanız çıkın sayfa kasıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 http://s7.directupload.net/images/130120/poejrg8z.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Oha bu tweet gerçekmiymiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 KAP bildirimini cikti alip fax ceksinler arkadaslara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 4 aralık deyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 uyku tutmadı sabah iş var abv sneijder :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Adamlar bir uefa kupasında sevindi bu kadar bir de şimdi, ne snejdermiş. Aykutla 2 sezondur dalga geçiyorsunuz sallamıyoruz, biz de dalga geçiyoruz çünkü. Barışın olm kendinizle, yazıktır, ne hale düştünüz adam geldi diye :). Ne büyük başarıymış :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 E siz bitek 6-0'a böyle sevindiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar