BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 DoruK said: said: "8 milyon Euro bonservis, 6 milyon Euro imza parası, yıllık 3.2 milyon Euro garanti, 25 bin Euro maç başı ve yıllık 700 bin Euro’luk başarı primi"oha emenike stadı da üzerine yapsaymışız buna göre ilk iki yıl düz 6m vermiş oluyoruz yıllık artı 1m maç başından olsa 700 de başarı primi yıllık 7.9m'e geliyor. çok fazla değil mi ne olursa olsun Doruk rahatlatayım seni. Cepten çıkıcak parayı şöyleye çevir. 14M euro Bonservis. 3.2M Euro yıllık garanti 25bin maç başı 700.000 euro başarı primi. Bak dünya yıldızını Mehmet Topal parasına oynatmış oldun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 tazminatsiz kontrat sona erdiren keriz yabanci bulursaniz haber verin.d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 adamla 10 senelik mi imzalıycaz 2+1 opisyon koy zaten yarım sezon gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 3.5 sezon imzalar en az. yaslaninca kac sene koparsam kar diye bakiyor futbolcular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 3.5 sene sonra Kuyt'ın Fenerbahçe'ye geldiği yaşta olucak adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 şınaydere daha ucuza getirdiğimiz doğru ama adamın fiyatı düştü zaten hep. 27 milyon euro ya mı reale 15 milyona intere 8 milyona gs yıllık ücretinin de azalması normal yani. galatasaraydan sonrada 3 milyona amerikaya falan gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 abi sen az sakinles ya .d her mesajda bisey ispatlama cabasi falan. ben sundan genc yasli olcak demedim. yonetimler 2 yil ister futbolcular 3 ister dedim. amo o golunce kuytla blolol daha gelmemis adami savunmaya gerek yok. hepsi ayni kafada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 O 6 start + 3.2xyıl + bonus üstüne bonus olayı doğruysa gelmesin lan, o ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 gündem ne boş ya adam 1.dünyaproblemi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Biletleri kendimiz satıcakmışız artık gg biletix. applev0dka said: abi sen az sakinles ya .d her mesajda bisey ispatlama cabasi falan. ben sundan genc yasli olcak demedim. yonetimler 2 yil ister futbolcular 3 ister dedim. amo o golunce kuytla blolol daha gelmemis adami savunmaya gerek yok. hepsi ayni kafada Adam yaşlanmış olmayacak çünkü onu anlatmaya çalışıyorum. 32-33 yaşında eski dünya yıldızı getirmiyorsun ki, Quaresma'yı da satabilirdi Beşiktaş biraz akıllı idare etseydi durumu, bu klasta adamları 27-28 yaşında getirir iyi idare edersen yatırdığın parayı kurtarabilirsin bile. Niang mesela en güzel örneklerinden bunun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 bonservisinin dusuk olma sebebi kontratinin bitcek olmasi yanniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 ya cl de bir tur atlasak adamın parası çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Cons said: bonservisinin dusuk olma sebebi kontratinin bitcek olmasi yanniz + bizim quaresma ile yasadigimz maasta indirim tartismasi.. gorusmek isteyen herkese acigiz bla bla kolaylik yapariz gibi bir haber vardi fener ilk ilgilenrken yamulmuyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 barosu ne yapcaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Forma numarası problemi komik ama. Melo 10 Zan 5 numarayı vermem demiş. Arkadaş 1 numara giyecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Melo vermesin numarayı da Zan ne ya ahhaha. Baros gidicek zaten yarım sezon kontratı kaldı daha ne yapabilir ki adam? Adam geldi de forma numarası tartışılıyor lol. Hele bi gelsin adam o kadar parayı aldıktan sonra istersem 0 numarayı giydiririm ben yönetimin yerinde olsam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Sneijder dikkat eder valla forma numarasına, Van Der Vaart'la kavga etmişlikleri var milli takımda 10 numara için :) Benzer olayda Gallas Chelsea'dan ayrılmıştı 13 numarayı ona sormadan Ballack'a verdiler diye. Sonra Arsenal'e gidip 10 numara giydi. Ballack da sözleşmeye yazdırmıştı 13 giyerim ama ona göre diye. Fazla takıntılı olabiliyor oyuncular. Öte yandan bi oyuncuya "forma numaranu bu adam giyecek verir misin" demek de direkt o adama "bu adam önemli sen zaten önemsizsin" demek oluyor, ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Bence Melo ile kavga etmez, eminim görmüştür Riera'nın fotoğraflarını falan :D edit: Şaka bi yana şimdi aklıma geldi, Riera dayağı yedikten sonra toparlandı dimi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 şınayderi boşverinde yolante yengeyi görsek yeter sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Abi sözleşmesi biteceğinden fiyatı ucuz diyen arkadaşa kontratın 2015'te biteceğini bildirmek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Krasic, Meireless gibi adamlar 8-10 milyon ediyorsa, Sneijder'in hala 20 milyon ederi vardır lütfen kendinizi rahatlatmaya çalışmayın abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 yenge gelirse bir de dizi çektiriler burada tam olur, veya sülümana çıksın hollanda elçisinin kızı falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 şu olay sonuçlansın da kurtulalım, yok forma numarası yok yıllık alacağı para.. bitmiyor dertler. melo 10 numara oyuncusu değil, o yüzden terim melonun numarayı değiştirebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 numara degistirilemiyor sezon ortasinda yanlis hatirlamiyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Ben basında dolanan o 6 milyon imza parası olayına inanmıyorum. 4 milyon + 25bin maçbaşı + başarı bonusları mantıklı. Bu arada başarı bonusu denen şeyler Lig şampiyonluğu 250k ve Avrupa Şampiyonluğu 500k gibi şeyler. Yani zaten şampiyon oluyorsak herhangi birinde alsın tabi bonusunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar