Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1000 kişinin hayatını karartmak için

Chemical

Öne çıkan mesajlar

sinir bozucu:/

>1000 kişinin hayatını karartmak için sadece kendi hayatınızı
>gözden çıkarmanız yetiyor.
>en basiti üzerinize bomba yükleyip kalabalık bir yerde
>patlatsanız ve 100 kişiyi öldürseniz hepsinin ailesini dağıtmış
>onlarca kişinin hayatını karartmış oluyorsunuz.
>yada büyük bir gökdeleni yıkmak için ihtiyacınız olan tek şey
>1 matkap 5-10 kilo c4 ve bir "araştırma yapılıyor" kağıdı
>gidersiniz planı inceler sonra en önemli 10 tane kolonu
>işaretlersiniz sağlamlık testi hesabına gider delersiniz kolonları
>sonra c4 leri doldurup patlatırsınız.

>10dk da bulurlar sizi.
>ama bina yıkılmıştır..
>içindeki 10.000 insan ve hepsinin hayatı kararmıştır.

>hala 1 kişinin ölmesinin dünyada önemli olmadığını
>düşünüyormusunuz?
>ve hala herkezin hayatının birkaç metrekare yakınlarındaki bir
>insanın psikolojik durumuna bağlı olduğunun farkında
>değilmisiniz?
>okadar kolayki yüzlerce insanın hayatını karatmak
>tek ihtiyacınız olan hayatınızdan vazgeçmeniz ve psikolojik
>olarak yıkıntıda olmanız ve birde bunu istemeniz
>ve okadar kolayki bir insanın psikolejisinin bozulması ve
>hayatından vazgeçmesi..[signature][hline]The original chemical posts are all copyrigted by Chemical post factory and mixing, touching, looking, distprpuvs vs vese vese hadi daalın lan okumayın böyle şeyleri...

[Bu mesaj Chemical tarafından 18 Kasım 2004 00:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben yazmadım lan mailden geldi:)
Narstil e katılıyorum

teknoloji gelişti herşey değişti değişmiyen tek şey insanın kendisi
her açıdan hemde
hala delirebiliyoruz
hala kin tutup kendimizi kaybediyoruz
ve hala bir şarapnel parçası ile ölebiliyoruz

[signature][hline]The original chemical posts are all copyrigted by Chemical post factory and mixing, touching, looking, distprpuvs vs vese vese hadi daalın lan okumayın böyle şeyleri...

[Bu mesaj Chemical tarafından 18 Kasım 2004 00:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bi defasında elemanın biri sarıyer dolmuşuna binmişti elinde bidonla nedense sonradan benzin bidonu olduğunu gördüm elindekinin sonra eleman bağırarak yakarım lan burayı dedi. hepimiz altımıza sıçtık ama allahtan herif saralıymış yırttık düştü komaya girdi. ozamandan beri düşünürüm bu olayı . dediğin doğru galiba.[signature][hline]Ben ayaktaki dikenim, Kapıdaki cüzzamlıyım, Ensendeki çıbanım, Çorbandaki sineğim,
Korku ve dehşetin habercisi...
Sosyal ağlarda paylaş

ya kımse kımseyı oldursun istemiyo kimse ama şartlar bu .Bunu kısme duzeltemes keşke duselse die bi umut war içimde ama nerde.Eer ki 3. dunya savaşı çıkarsa vay halimize syorum başka bişi demiyorum.Dunya nukleer bombalardan paramparça olur bakın ozaman kaç mılyar kişi ölüo biz dahil
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rewendor, 18 Kasım 2004 00:06 tarihinde demiş ki:
Her şeye politika karıştırıp abd karşıtı söylemlerde bulunmayın be... Tamam adamlar orada katliam yapıyo da bi ABD mi yapıyo bu haltı...

Eet bide Amerika'nın küçük kardeşi İsrail var doru söyledin:D[signature][hline]"Evim evim güzel evim"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Infeqted, 18 Kasım 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
psiKOOLEJ
tek c4 ile bina yikmakk

eahh çok kolay bişi bana c4 verin binanın planın verin bide maktap verin
bi yerdeki bütün kolonları uçurunca dengesi bozuluyor bina devriliyor
yani 10 kolon yeter bir gökdelen için hele bu aralar daha çok tek parça büyük kolonlar kullanılıyor binalarda değişik şekillerde[signature][hline]The original chemical posts are all copyrigted by Chemical post factory and mixing, touching, looking, distprpuvs vs vese vese hadi daalın lan okumayın böyle şeyleri...
Sosyal ağlarda paylaş

farketmez 2sininde huyları aynı 2side müslümanları kesiyor Tabi kendini müslüman zanneden terör eylemcileride boş durmuyor onlar da biz müslümanız diyolar geçimini sağlamak zorunda olan çoğu müslüman şöförlerin kafasını uçuruyorlar ve sonuçta bir kişi yapmasada 1000 kişi ölüyor ha bir kişi öldürmüş ha 100 kişi birleşip öldürmüş sonuçta bir kişinin yaptıgıda katliam 100 kişinin yaptıgıda ama Amerika İsrail durmadıgı için diğer insanlarda durmuo sonra nie böyle Amerikan karşıtlığı yapıonuz diolar? Soru bu cevap ise Amerika ve İsrail'in para hırsı halbuki Amerika dur dese herşey mutlu olcak ama onlarda bu işten kazançlıki durmuyorlar.[signature][hline]"Evim evim güzel evim"
Sosyal ağlarda paylaş

lütfen olay amerikada bitmiyor. olay uluslararası para babalarında bitiyo. sonuçta birileri o silahları üretiyo ve satmak zorunda ve kullandırıp tekrar satmak zorunda. merak ediyorum Mc donald duagles(neyse hatırlayamadım doğrusunu) ın sahibi yatrağında eminim heuzurla uyuyordur.[signature][hline]Ben ayaktaki dikenim, Kapıdaki cüzzamlıyım, Ensendeki çıbanım, Çorbandaki sineğim,
Korku ve dehşetin habercisi...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LoMBaK, 18 Kasım 2004 00:26 tarihinde demiş ki:
halbuki Amerika dur dese herşey mutlu olcak
nerde benim pembe gözlüklerim.. hah buldum.

evet hepsi amerika'nın suçu. ama en azından diğer ülkeler onun gibi diil di mi?

*!gözlükleri çıkarır*
amerika olmasa başkası olur. insanoğlundaki hükmetme ve güç elde etme tutkusu varoldukça (sonsuzlukla eşdeğer oluyor sanırım bu zaman) çıkıntının biri çıkıp birilerine saldırmaya devam edecektir.[signature][hline]a soulful song, that would not stay.
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros tamam işte Amerika deyneğini çekse ve bütün deynekleri ortadoğudan çekin dese acaba Ortadoğu şimdiki gibimi olurdu? Pembe gözlükle ne alakası var Yaptırım gücü sonuçta Amerika'da tabiki Amerika'yı suçluyacam başka ülkede olsa başka ülkeyi suçlardık Sonuçta büyük deynek Amerika'da[signature][hline]"Evim evim güzel evim"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...