Chemical Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 sinir bozucu:/ >1000 kişinin hayatını karartmak için sadece kendi hayatınızı >gözden çıkarmanız yetiyor. >en basiti üzerinize bomba yükleyip kalabalık bir yerde >patlatsanız ve 100 kişiyi öldürseniz hepsinin ailesini dağıtmış >onlarca kişinin hayatını karartmış oluyorsunuz. >yada büyük bir gökdeleni yıkmak için ihtiyacınız olan tek şey >1 matkap 5-10 kilo c4 ve bir "araştırma yapılıyor" kağıdı >gidersiniz planı inceler sonra en önemli 10 tane kolonu >işaretlersiniz sağlamlık testi hesabına gider delersiniz kolonları >sonra c4 leri doldurup patlatırsınız. >10dk da bulurlar sizi. >ama bina yıkılmıştır.. >içindeki 10.000 insan ve hepsinin hayatı kararmıştır. >hala 1 kişinin ölmesinin dünyada önemli olmadığını >düşünüyormusunuz? >ve hala herkezin hayatının birkaç metrekare yakınlarındaki bir >insanın psikolojik durumuna bağlı olduğunun farkında >değilmisiniz? >okadar kolayki yüzlerce insanın hayatını karatmak >tek ihtiyacınız olan hayatınızdan vazgeçmeniz ve psikolojik >olarak yıkıntıda olmanız ve birde bunu istemeniz >ve okadar kolayki bir insanın psikolejisinin bozulması ve >hayatından vazgeçmesi..[signature][hline]The original chemical posts are all copyrigted by Chemical post factory and mixing, touching, looking, distprpuvs vs vese vese hadi daalın lan okumayın böyle şeyleri... [Bu mesaj Chemical tarafından 18 Kasım 2004 00:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Eyvaaah... Potansyeline ulaştı sonunda galiba, şimdi de bu gücü kaldıramadı yavaştan karanlığa kayıyor. Herkes siper alsın...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 yada nükleer santralde çalışan biri aynısını yapsa ne olur ?[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 ben yazmadım lan mailden geldi:) Narstil e katılıyorum teknoloji gelişti herşey değişti değişmiyen tek şey insanın kendisi her açıdan hemde hala delirebiliyoruz hala kin tutup kendimizi kaybediyoruz ve hala bir şarapnel parçası ile ölebiliyoruz [signature][hline]The original chemical posts are all copyrigted by Chemical post factory and mixing, touching, looking, distprpuvs vs vese vese hadi daalın lan okumayın böyle şeyleri... [Bu mesaj Chemical tarafından 18 Kasım 2004 00:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 vay be dedirtecek bir yazı insan psikolojisinin bu kadar yıpranması, bir insanın bunu göze alması bu işe kalkışması o kadar kolay değildir.[signature][hline]0 bir -Kuzu Sen ondan önce de tektin ondan sonra da tek olucaksın unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 "Şakaaaa" Bödöfff[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 ii o zmn amerika her gün bir kişi öldürebilir NEDE OLSA bir gün biri 1000 kişi öldürebilir sakınca yok.Amerika öldürsün biz ilerde öldürülecek 1000 kişiye bakalım ne güzel.[signature][hline]"Evim evim güzel evim" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ursusarctos Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 bi defasında elemanın biri sarıyer dolmuşuna binmişti elinde bidonla nedense sonradan benzin bidonu olduğunu gördüm elindekinin sonra eleman bağırarak yakarım lan burayı dedi. hepimiz altımıza sıçtık ama allahtan herif saralıymış yırttık düştü komaya girdi. ozamandan beri düşünürüm bu olayı . dediğin doğru galiba.[signature][hline]Ben ayaktaki dikenim, Kapıdaki cüzzamlıyım, Ensendeki çıbanım, Çorbandaki sineğim, Korku ve dehşetin habercisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Her şeye politika karıştırıp abd karşıtı söylemlerde bulunmayın be... Tamam adamlar orada katliam yapıyo da bi ABD mi yapıyo bu haltı...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 nedense şunu demek istedi canım: war, war never changes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 psiKOOLEJ bilgisayar oyunlari tek c4 ile bina yikmakk bir offf cekelim OOOOOOF[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 ya kımse kımseyı oldursun istemiyo kimse ama şartlar bu .Bunu kısme duzeltemes keşke duselse die bi umut war içimde ama nerde.Eer ki 3. dunya savaşı çıkarsa vay halimize syorum başka bişi demiyorum.Dunya nukleer bombalardan paramparça olur bakın ozaman kaç mılyar kişi ölüo biz dahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 öyle bişey için henüz çok erken.[signature][hline]a soulful song, that would not stay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ursusarctos Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 bide annem(allah rahmet eylesin) bi laf derdi hep insanğlu savaş görmesse azar kudurur sonunda yine savaş olur derdi galiba haklı. eninde sonunda savaşır insanoğlu.[signature][hline]Ben ayaktaki dikenim, Kapıdaki cüzzamlıyım, Ensendeki çıbanım, Çorbandaki sineğim, Korku ve dehşetin habercisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: Rewendor, 18 Kasım 2004 00:06 tarihinde demiş ki: Her şeye politika karıştırıp abd karşıtı söylemlerde bulunmayın be... Tamam adamlar orada katliam yapıyo da bi ABD mi yapıyo bu haltı... Eet bide Amerika'nın küçük kardeşi İsrail var doru söyledin:D[signature][hline]"Evim evim güzel evim" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: Infeqted, 18 Kasım 2004 00:09 tarihinde demiş ki: psiKOOLEJ tek c4 ile bina yikmakk eahh çok kolay bişi bana c4 verin binanın planın verin bide maktap verin bi yerdeki bütün kolonları uçurunca dengesi bozuluyor bina devriliyor yani 10 kolon yeter bir gökdelen için hele bu aralar daha çok tek parça büyük kolonlar kullanılıyor binalarda değişik şekillerde[signature][hline]The original chemical posts are all copyrigted by Chemical post factory and mixing, touching, looking, distprpuvs vs vese vese hadi daalın lan okumayın böyle şeyleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 ya zaten büyük bi çekiç ve metal testeresi ilede bi gökdeleni yıkarsın birkaç yılda:)[signature][hline]The original chemical posts are all copyrigted by Chemical post factory and mixing, touching, looking, distprpuvs vs vese vese hadi daalın lan okumayın böyle şeyleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ursusarctos Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 yanliş amerika israilin küçük kardeşi.[signature][hline]Ben ayaktaki dikenim, Kapıdaki cüzzamlıyım, Ensendeki çıbanım, Çorbandaki sineğim, Korku ve dehşetin habercisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 farketmez 2sininde huyları aynı 2side müslümanları kesiyor Tabi kendini müslüman zanneden terör eylemcileride boş durmuyor onlar da biz müslümanız diyolar geçimini sağlamak zorunda olan çoğu müslüman şöförlerin kafasını uçuruyorlar ve sonuçta bir kişi yapmasada 1000 kişi ölüyor ha bir kişi öldürmüş ha 100 kişi birleşip öldürmüş sonuçta bir kişinin yaptıgıda katliam 100 kişinin yaptıgıda ama Amerika İsrail durmadıgı için diğer insanlarda durmuo sonra nie böyle Amerikan karşıtlığı yapıonuz diolar? Soru bu cevap ise Amerika ve İsrail'in para hırsı halbuki Amerika dur dese herşey mutlu olcak ama onlarda bu işten kazançlıki durmuyorlar.[signature][hline]"Evim evim güzel evim" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ursusarctos Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 lütfen olay amerikada bitmiyor. olay uluslararası para babalarında bitiyo. sonuçta birileri o silahları üretiyo ve satmak zorunda ve kullandırıp tekrar satmak zorunda. merak ediyorum Mc donald duagles(neyse hatırlayamadım doğrusunu) ın sahibi yatrağında eminim heuzurla uyuyordur.[signature][hline]Ben ayaktaki dikenim, Kapıdaki cüzzamlıyım, Ensendeki çıbanım, Çorbandaki sineğim, Korku ve dehşetin habercisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Güç onlarda istediklerini yapıolar...Ama güçsüzlere sıkıosa bi çine yapsında görelim yada bi rusyaya saldırsın:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 çine ve rusya ya da yapmak için zemin hazırlıyorlar...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 zuhahah sen okul kantinini yikarsin[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: LoMBaK, 18 Kasım 2004 00:26 tarihinde demiş ki: halbuki Amerika dur dese herşey mutlu olcaknerde benim pembe gözlüklerim.. hah buldum. evet hepsi amerika'nın suçu. ama en azından diğer ülkeler onun gibi diil di mi? *!gözlükleri çıkarır* amerika olmasa başkası olur. insanoğlundaki hükmetme ve güç elde etme tutkusu varoldukça (sonsuzlukla eşdeğer oluyor sanırım bu zaman) çıkıntının biri çıkıp birilerine saldırmaya devam edecektir.[signature][hline]a soulful song, that would not stay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Saeros tamam işte Amerika deyneğini çekse ve bütün deynekleri ortadoğudan çekin dese acaba Ortadoğu şimdiki gibimi olurdu? Pembe gözlükle ne alakası var Yaptırım gücü sonuçta Amerika'da tabiki Amerika'yı suçluyacam başka ülkede olsa başka ülkeyi suçlardık Sonuçta büyük deynek Amerika'da[signature][hline]"Evim evim güzel evim" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar