Bone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 yok tersine sen kafana bazı şeyleri takmışsın o doğrultuda gidiyorsun. ne diyim, kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 @Bone Cevaplar ilkokul terk direk ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Çok güzel alet herkes alıp kullanmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 oyun tableti lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Bone said: dasaaa said: hobi dediğin oyunlarının fotolarını çekip paylaşmak, wot yazmak falan sanırım. benim yaptıklarım seni bu kadar rahatsız ediyorsa, isveç'e gelsen insanları görsen, anında ülkenin haritadan silinmesini isterdin herhalde. bu arada hayır, hobiyle onu kastetmiyorum. gittin mi sonunda türkiye' de n? FUCK YEA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 iPad veya PSP gibi gereksiz şeylerdense bu çok iyi oldu her işe yarıyor en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Cikmis. Crysis 3 oynatiyormus. Pil 2 saat gidiyormus bu eylem esnasinda. Icinde fan varmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 bone'un üzerine geleni döverim. adam kaç kere yardımcı oldu bana, karışmayın hobisine mobisine. silkelerim hepinizi. murat'cığım, playclaw için tekrar teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Tablette oyun olmaz, tablet cok guzel bir alet ama bence oyun olmuyor, bu konudaki alet ise sadece para tuzagi. Ayrica gunah lan o parcalara, adam gibi laptop yapaylarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar