Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Da Vinci's Demons - (2013) - Starz

Norak

Öne çıkan mesajlar

Kaç ay yok şimdi? En az 6 ay sezon arası vermişlerdir. Sezon arası çok uzun olunca soğuyor insan. Game of thron da her sezon yeni diziye başlamış gibi oluyorum. Zaten 1 milyon karakter var dizide. Ne adını hatırlıyorum, ne konuyu hatırlıyorum. Yeni sezona başlamadan önce 3 bölüm previous izliyorum.

Zaten 1 sezon 10 bölüm nedir anasını satim. Sezon başladığı gibi bitiyor. Bak V.Diaries'e 22 bölüm 1 sezon
Sosyal ağlarda paylaş

icatların bir anda bir fikirle yapıldığının ve sorunsuz bir şekilde gerçekleştirildiği abartısı beni de rahatsız ediyor.

bir de tarihte geçen gerçek kişileri kullanıyorlar ancak tarihe uygun olmaması da canımı sıkıyor arada. Misal Nicco Machiavelli siyaset hakkında yazılar yazan ilk kişilerdendir ama dizideki ahlaklı karakterle örtüşmüyor. Hatta kazanmak ve istediğini elde etmek için her şeyin yapılabileceğini iddia eden ilk kişilerdendir ve bu yüzden 'makyavelistçi' sıfatının çıkmasına sebep olmuştur Avrupa'da. Gerçi daha çocukken nasıldı bilemiyorum.

Lorenzo'nun karısının bir süre şehri yönettiği doğrudur misal hatta Otranto sehrine çıkartma yapıldığı da doğrudur o tarihlerde ama 2.beyazıd tarafından değil ve 100 gemi ile değil. Fatih sultan mehmet in gönderdiği bir komutan tarafından. 2.beyazıd ın aşağılanması olayı da yalan tabii.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • 4 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...