Argoel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Laorx said: yakında aya gidecek pzvnk az daha yaşasa gidermiş :) dizideki neredeyse tüm icatlat gerçek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 hangileri gerçek mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 multi canon / submarine / parachute vs dizide neler geçiyor tam hatırtlamıyorum şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 bu yazdıklarının hiçbiri icat değil, sadece defterdeki çizimler. hiçbirinin prototipi bile yapılmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Kaç ay yok şimdi? En az 6 ay sezon arası vermişlerdir. Sezon arası çok uzun olunca soğuyor insan. Game of thron da her sezon yeni diziye başlamış gibi oluyorum. Zaten 1 milyon karakter var dizide. Ne adını hatırlıyorum, ne konuyu hatırlıyorum. Yeni sezona başlamadan önce 3 bölüm previous izliyorum. Zaten 1 sezon 10 bölüm nedir anasını satim. Sezon başladığı gibi bitiyor. Bak V.Diaries'e 22 bölüm 1 sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 icatların bir anda bir fikirle yapıldığının ve sorunsuz bir şekilde gerçekleştirildiği abartısı beni de rahatsız ediyor. bir de tarihte geçen gerçek kişileri kullanıyorlar ancak tarihe uygun olmaması da canımı sıkıyor arada. Misal Nicco Machiavelli siyaset hakkında yazılar yazan ilk kişilerdendir ama dizideki ahlaklı karakterle örtüşmüyor. Hatta kazanmak ve istediğini elde etmek için her şeyin yapılabileceğini iddia eden ilk kişilerdendir ve bu yüzden 'makyavelistçi' sıfatının çıkmasına sebep olmuştur Avrupa'da. Gerçi daha çocukken nasıldı bilemiyorum. Lorenzo'nun karısının bir süre şehri yönettiği doğrudur misal hatta Otranto sehrine çıkartma yapıldığı da doğrudur o tarihlerde ama 2.beyazıd tarafından değil ve 100 gemi ile değil. Fatih sultan mehmet in gönderdiği bir komutan tarafından. 2.beyazıd ın aşağılanması olayı da yalan tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 ya ne var katmışlar güzel olmuş bence. republic de yaşıyor şu an ama sonra nasıl principality e geçicek, o kafayı veya durumları aslında biraz kont riario üstünden gösterdiler aslında. iyi bağlıyorlar, hoş olmuş. ( machiavelli çırağı değildi evet ama hoş olmuş işte) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 noldu bu dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 3. sezon yolda geliyor yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Uplanmış görünce "AHA" dedim ama boşaymış. Bende uplayım bari millet de benim durumuma düşsün ZAAAAAAA XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 olm inanılmaz kötü bir dizi lan bu nasıl izliyorsunuz? 2. sezonun başlarında sıkılıp rage quit yapmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 1.sezondan sonra izlemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 aaçıkcası oldukça leş beni ilgilendiren tek tarafı müzikleri o yüzden bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Kötü diyenler şaka yapıyor. Ayrıca başlasın artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Daha iyisi yapılana kadar en iyisi diyelim kavga etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Orta tier yoklukta gidiyor işte.. Ayrıca "İSTANBUL DEDİ!!!" faktörü var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Omg!! Turklere kopek dedi Turklere kopek dedi Cikti yarin gazetelerde yazar gene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 bütün bölümler birden nasıl çıktı yav ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Da vinci halen motorcu montu ve esenler berberinden cikma wax'li saclariyla mi oynuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 3. sezon tamamen düsmüs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 nasıl tüm bölümler, komple mi verdiler, bende 1. bölümü görüp haber vermeye gelmiştim, var mı izleyen iyi mi yeni sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 ilk sezonu izleyip bırakmıştım, başlasam mı acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 izleyip yorum yapsanıza arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 1. Bölümü altyazılı izledim. 2. Bölümüme altyazı bulamayınca orijinal izledim ingilizcemin yettiği kadar. İlk 2 bölüm 6 bilemedin 7/10 diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 önceki sezona göre kötüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar