moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Da Vinci'nin oğlancılık suçlamasına maruz kaldıktan sonra çok değiştiği söylenir yediremediği için. Bakalım. O herkesin hayran olduğu yakışıklı gidip, bir paspal geldi derler. Spoilera almıyorum, tarih çünkü. Hadi iyisiniz aldım, nolur nolmaz. Alamamışım, alıyorum. Beceremicem galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Finklorpeyniri said: Noyzura said: beyler herkesin derinlik algısı kendisine. sembolik dilleri okumak var birde okuyamayıp boşluğa bakmak var. lütfen böyle öznel konuları tartışmayalım. varsa dizi öneriniz çok derin dediğiniz izlemek isterim ama. twin peaks. gelmiş geçmiş en iyi dizidir. net. ok bakarım. bakalım ilk bölümden beni kazanabilecek mi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Noyzura said: beyler herkesin derinlik algısı kendisine. sembolik dilleri okumak var birde okuyamayıp boşluğa bakmak var. lütfen böyle öznel konuları tartışmayalım. varsa dizi öneriniz çok derin dediğiniz izlemek isterim ama. http://feminerdity.com/wp-content/uploads/2013/03/firefly_03_1280x1024.jpg Okuyup, anlayip, sonra da sacma bulmak yok mu? Neler dendigin anlayan herkes dogru bulucak demek o kadar korkunc bir soylem ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 dizi iyice kötüleşiyo, son bölüm için http://i.imgur.com/q1qVx.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 yok son bölüm iyiydi iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Noyzura said: varsa dizi öneriniz çok derin dediğiniz izlemek isterim ama. Carnivale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 keldron said: Noyzura said: varsa dizi öneriniz çok derin dediğiniz izlemek isterim ama. Carnivale ilk bölümünde uyuya kalmıştım sonra bırakmıştım. tekrar deneyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 GERGE said: Noyzura said: beyler herkesin derinlik algısı kendisine. sembolik dilleri okumak var birde okuyamayıp boşluğa bakmak var. lütfen böyle öznel konuları tartışmayalım. varsa dizi öneriniz çok derin dediğiniz izlemek isterim ama. http://feminerdity.com/wp-content/uploads/2013/03/firefly_03_1280x1024.jpg Okuyup, anlayip, sonra da sacma bulmak yok mu? Neler dendigin anlayan herkes dogru bulucak demek o kadar korkunc bir soylem ki... teşekkürler buna da bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Carnivale e laf eden adamı 37 yerinden pıçaklarlar ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 son 10 yılın en kötü dizisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 hıhı evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 of bu bölümden sonra diziye dair tüm umutlarım yok oldu. bu nasıl aptalca bir şey lan. senaryoyu yazarken sıçıyorlarmış mı napıyorlarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Dizinin konu rezil ama eğlencelik olrak izleniyo. Hani karakterler eğlenceli baya o urbiono dükü deracula felan baya ilginc eglenceli tipler olmus :) Bu diziyi xena hercule felan tadunda izlemek lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 yav he he demekten sıkıldım. bu hafta drakula iyidi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Drakulanin yuzunde varis cikmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 sultan draculayı silkmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 olay gerçek bu arada. küçüğü kendine alıyo fatih, abisini sonradan tahtın başına yolluyo bana vergimi ver yoksa mokoko kardeşine diyo. o da tamam diyo ama bi yerden sonra yeter gardaşımın çektiği diyip isyan ediyo. sonra fatih bunu darmaduman edip yerine metresini koyuyor. aslında muhteşem yüzyıldan daha serin hikaye direk dizi yapsalar sldkfjslk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 baya güzel dizi abi ne yani kavak yelleri mi izlensin. bi boku da beğenin ya. intro süper bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Muhammed Davincioğulları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Flameoffear said: Carnivale e laf eden adamı 37 yerinden pıçaklarlar ona göre. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Dizi çok iyi gidiyor bu esnada yaprak kitabından kazıklı voyvoda falan çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 assassin's creed 2 meets sherlock olmuş bu. 3-4 bölüm izledim de katlanamadım daha fazla. konusu bile aynı neredeyse oyunla be höh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 çok iyi ya. bi de şu carnavala başlasam iyi olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 bok gibi dizi lan nesini beğendiniz bunun 5 yaşındaki çocuk bile leondardo'nun 100 yaşına kadar ölmediğini biliyor sürekli böyle suikast altında yaşatıyorlar falan.dizideki tek iyi şey lucrezia ve memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar