Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Da Vinci's Demons - (2013) - Starz

Norak

Öne çıkan mesajlar

Benimde bilme sebebim bir World of Darkness Senaryo kitabi idi sanirim orada Babil anlatiliyordu. Orada bir sembole cok yakin durdu gozumde. Ama tek cozemedigim sembolun sag elindeki tuttugu nesne Misir a ait gibi ve tam gogsundeki orumcek gibi olan seyde ama tam anlamadim bende.
Sosyal ağlarda paylaş

Aket-Atum said:

İnternette tam heykeli gösteren bir resim bulamadım, açtım baktım o kadar da fazla andırdığı yokmuş :(

Şu kiliselerin çatılarında falan olan gargoylelara da benziyor, bir iki bölüme ne olduğu ortaya çıkar zaten :)

abi dizide söyledi zaten.

mithra o heykel.

go wikipedia.

türk dedi ya, biz mithraya inanıyoruz diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Lectre said:

Aket-Atum said:

İnternette tam heykeli gösteren bir resim bulamadım, açtım baktım o kadar da fazla andırdığı yokmuş :(

Şu kiliselerin çatılarında falan olan gargoylelara da benziyor, bir iki bölüme ne olduğu ortaya çıkar zaten :)

abi dizide söyledi zaten.

mithra o heykel.

go wikipedia.

türk dedi ya, biz mithraya inanıyoruz diye.

Tek bildiğim Mitra Akilonya'nın mitrası, sahte mitralara itimat etmeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

mani said:

Selena ve Bez Bebek kalitesinde cgi ile göz doldurdular ilk bölüm. Daha nekadar düşebilir kalite bilemiyorum. Belki bir STV sınıfına girebilirler ilerde.

abi bana tam olarak senin gibi düşünen, hayata senin gibi bakan bir arkadaş lazım.

yanımda olsun ki, son nefesini verene kadar, sadece ellerimle, tekme tokat dövüp, tüm uzuvlarını kırayım :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...