Joker Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=E1Citt86YH4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 bandırma mı. erdek mi. yerim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 böyle bir zeka köylerde harcanıyor.vay be.hayattan soğudum bir anlığına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 türk insanı tuhaf ya boyle insanlarda var phd yapıp 2 basamaklı iqsu olanlar falan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 O değişde hijyenin tanrı olduğunu bilen o seyircilere ne demeli ? WTF ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Kadın sempatik olduğu için az kişi cevap vermiştir belki, bilmeyenler basmamıştır, bilen 5 6 kişi bastıysa.. Ama cidden ilginç yani seyirci genelde 15k dan sonra pert asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 sorular inanılmaz basitti, hele nazım hikmet sorusu komikti bildiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Of bu yarışmanın da viral girişimleri iyice bıktırdı artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 adamına göre soru çıkarıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 abi batı kültürü x doğu kültürü soruları ters köşesi yapmamışlar. rating teyze olmuş sevindirmişler biraz. nasılsa reklamın iki saniyesini dağıtıyolar ödül diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 heç sorulara bok atmayın bence. benim mal mal baktığım çok soru vardı. bulgu, galp ve o sesli soru filan direk yalan oldum oralarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 nazım hikmet sorusuna harcamasaydı jokerlerini teyzem acele edip çok rahat çıkabilirmiş üstlere. öteki savaşlarda zaten biz topraklarımızı koruduk nazım hikmet niye sorsun nereye gidiyosun diye, bide yaşadığı dönemden falan yürüse her türlü bulurdu cevabı. neyse yinede almış teyzem bi pazarda aldığı parayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Joker said: heç sorulara bok atmayın bence. benim mal mal baktığım çok soru vardı. bulgu, galp ve o sesli soru filan direk yalan oldum oralarda bigudi biraz kadın sorusuydu bizim evde onun makinesi vardı ben ordan biliyodum ama maşa da yanıltıcıydı biraz. ama o düzlemeye yarıyo galiba bukle verenleri de var. garbın afakını sarmışsa çelik zırhlı duvar direk net cevap =) sesli soru biraz sıkıntı ben arif sağ diye düşündüm c ile d değildi bariz zaten joker harcatırdı o soru. ama onun dışındakiler ilkokul sorusuydu baya =) hijyen hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 helal kadına 30 milyarı koydu cebine gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
termalmacun Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Joker said: heç sorulara bok atmayın bence. benim mal mal baktığım çok soru vardı. bulgu, galp ve o sesli soru filan direk yalan oldum oralarda işte gençligin hali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 teyze wins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 olay teyzenin soruları bilmesi mi? uuu çok ilginçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Abi bir pazardan 30+ milyar diyo, bazen 90-100 milyar diyor. Herif "tabi bunlar masrafları çıkınca değil mi" dediğinde "hayır masrafı emek işte ot topluyorum satıyorum" falan diyo. Teyze marijuana mı satıyor ne yapıyor, bir pazarda 30 milyar gelir ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Lan teyze 50 yaşında. 30binlira diyo ilk başta sonra 50 lira 100 lira 90 lira diye düzeltiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mandalina Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Xeph said: Abi bir pazardan 30+ milyar diyo, bazen 90-100 milyar diyor. Herif "tabi bunlar masrafları çıkınca değil mi" dediğinde "hayır masrafı emek işte ot topluyorum satıyorum" falan diyo. Teyze marijuana mı satıyor ne yapıyor, bir pazarda 30 milyar gelir ne lan. lolsrs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 30 tl olm. teyze eski paradan konuşuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 of ki ne of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 teyze milletin efendisidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 "homeros" ve "bizde bir allah var" kısımları asdfşsad teyze çok tatlı, umarım gerçektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar