Cuce Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 bişi olmaz abi, neyinden korkuyosun kızın. hehe diyip yatır uyusun işte. benim bildiğim selee o kadar kolay tavlanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 desene bu sefer de kafana z nin kız arkadaşı düşecek. epic topic is epic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 you have been pillow zoned sen almanyada lisede mi okuyosun seele? başkasını bulana kadar sevgilinle takılmak falan genelde lisede olan şeyler de ondan sordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 evde golden lovita ya da spanish fly var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 AHAHAHHAH SPANISH FLY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 herkes bir aksiyonda bizimki patiye rapor ediyo milletin hayatını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Abi bu kadar manyak insanla senin işin ne, büyük ihtimalle sende manyaksın. Çağır kızı gelsin, illa vurucan diye bişey yok dinlersin derdini uyutursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Part 1i hatırlayamadım, şimdi balina olan hangisiydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 rus ve facebookları lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 bu hikayelerde tek sap seele galiba.herkes tren yapmış uzaktan bi seele izliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Tüm derdin bu olsun abi ne diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 kroki yok mu bu sefer :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 şöyle yapıyorsun: rusu arıyorsun ve z ile ilgili bir konu konuşmalıyız diye eve çağırıyorsun. z nin kız arkadaşı ile rusu bir odaya koyup z nin kız arkadaşının tarafını tutuyorsun. rus geçmişi ile alakalı z nin kız arkadaşı üzerinden rusa yükleniyorsun. z nin kız arkadaşı sövüp stormout yapıp rahatlyor. rus da hayatını sorgulamaya başlıyor birkaç yudum alkol eşliğinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Beyler işim var takip edemeyecem, pic gelirse ss leyip atın bir zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 title ı silin diye yapıyor yemezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Ben senin takım taklavatta bir yetersizlik seziyorum ama hayırlısı. Yoksa türkün gücünü göstermen lazım onlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 son post ahhahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 episode 1de ki IMKdan baslayarak bu olaylarin icinde yer alan butun kizlarin facebook linklerini 10 dakika icinde masamda gormek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Hala 3. sayfada konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Red said: bu hikayelerde tek sap seele galiba.herkes tren yapmış uzaktan bi seele izliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Ren said: şöyle yapıyorsun: rusu arıyorsun ve z ile ilgili bir konu konuşmalıyız diye eve çağırıyorsun. z nin kız arkadaşı ile rusu bir odaya koyup z nin kız arkadaşının tarafını tutuyorsun. rus geçmişi ile alakalı z nin kız arkadaşı üzerinden rusa yükleniyorsun. z nin kız arkadaşı sövüp stormout yapıp rahatlyor. rus da hayatını sorgulamaya başlıyor birkaç yudum alkol eşliğinde. 3some imkansız mı diyosun şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 saints row: betrayal and remorse part 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 konuda bahsi gecen rus http://img201.imageshack.us/img201/7701/431262n.jpg http://img580.imageshack.us/img580/1338/183501n.jpg arkadasin aldigi yeni s3 telefonu bilgisayari alip gitmis. pis sillik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Çenesinde gelişim bozukluğu var onun. wud nat beng Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 deadwoll said: Çenesinde gelişim bozukluğu var onun. wud nat beng ruslarin %80 inde var o olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar