Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Selamlar. Biraz önce değişiklik olsun diye tekelden Medele marka bir vişne şarabı aldım. Açalım içelim dedik, bildiğin absinthe yeşili bir renkte. İmal tarihi 2011, şişeleme Mart 2012 arihinde diyor üstünde. Internette baktım biraz, yeşil şarapla ilgili tek bulabildiğim şey portekiz şarabı denen ürün. Bizim şarapta mı sıkıntı vardır ? Var mı daha önce böyle bir şey gören ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 dokun abi onu gote gelmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 unique şeyler güzeldir. İç ve güzelse bize de haber ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 vişne şarabı niye yeşil olsun abi bozulmuştur herhalde. anlarsın bi kokla bi şey yap. mantarını çıkartırkn çok mu kolay çıktı ? basınç yok gibi miydi ? ya da parçalanmış gibi miydi mantar o aşamada anlaşılmış olması lzım bi şey varsa. ya da açtığın an gelen kokudan vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 ama olursen soyle biz de icmeyek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 itelemis olmasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 şarabın bozuğuna "sirke" diyoruz ama yeşil olmasına ben de anlam veremedim ahni ot, çimen, brokoli, vs şarabı olsa rendi anlarım da.. yaraği var.. yöşiiil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 ahahahah resim cok iyi sdafgasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 babacum... of van gölü conavori :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 ölmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 vişne ve yeşil risk budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Tadı nasıl? Tadına bakın bir ölmezsiniz hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Absintap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 kiwi şarabına koydukları renklendiriciyi koymuşlardır yanlışlıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 abi üşenmezsen bir kadeh resmini koysana :D çok merak ettim ne olur dökmemiş ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 e kiwi şarabı alın çok merak ediyorsanız bildiğin yeşil. renklendirici hatasıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 içti galiba 5 saattir ses yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=GiELH8jS7dc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Bence o vişne değil , yeşil üzüm şarabıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 bozmuşsunuz siz onu bende de var vişne şarabı lanet olası şarabı hemcinsimle içmemek için aylardır bekletiyorum ama.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 2013 ve yesil sarap sasirtmis.ilginc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar