Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Selamlar. Biraz önce değişiklik olsun diye tekelden Medele marka bir vişne şarabı aldım. Açalım içelim dedik, bildiğin absinthe yeşili bir renkte. İmal tarihi 2011, şişeleme Mart 2012 arihinde diyor üstünde. Internette baktım biraz, yeşil şarapla ilgili tek bulabildiğim şey portekiz şarabı denen ürün. Bizim şarapta mı sıkıntı vardır ? Var mı daha önce böyle bir şey gören ?
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 unique şeyler güzeldir. İç ve güzelse bize de haber ver
Akito Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 vişne şarabı niye yeşil olsun abi bozulmuştur herhalde. anlarsın bi kokla bi şey yap. mantarını çıkartırkn çok mu kolay çıktı ? basınç yok gibi miydi ? ya da parçalanmış gibi miydi mantar o aşamada anlaşılmış olması lzım bi şey varsa. ya da açtığın an gelen kokudan vs.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 şarabın bozuğuna "sirke" diyoruz ama yeşil olmasına ben de anlam veremedim ahni ot, çimen, brokoli, vs şarabı olsa rendi anlarım da.. yaraği var.. yöşiiil..
Nako Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Tadı nasıl? Tadına bakın bir ölmezsiniz hemen.
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 kiwi şarabına koydukları renklendiriciyi koymuşlardır yanlışlıkla
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 abi üşenmezsen bir kadeh resmini koysana :D çok merak ettim ne olur dökmemiş ol
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 e kiwi şarabı alın çok merak ediyorsanız bildiğin yeşil. renklendirici hatasıdır
mani Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=GiELH8jS7dc
janis Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Bence o vişne değil , yeşil üzüm şarabıdır.
yav Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 bozmuşsunuz siz onu bende de var vişne şarabı lanet olası şarabı hemcinsimle içmemek için aylardır bekletiyorum ama..........
Öne çıkan mesajlar