Red Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 beyler bu alınır mı ? note 3 ve z1 arasında gidip geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 notüç yerine kesinlikle Z1 samsung alınmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 z2 1 sene içinde çıkacaksa almam ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 1 sene içerisinde ne alırsan al demode oluyor zaten ki. aypoon bile alsan demode olacak yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1/11746_10152533198360274_1333252606_n.jpg?lvh=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 abi nasıl bir mantık bu ya ;http://forum.donanimhaber.com/m_87140896/tm.htm; adam ne yapıyorsa artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 "üstüne kola döksem bu da mı kullanıcı hatası olacak arkadaş?" nası öküz herifler var abi bu millette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Donanımhaber'e mi giriyorsunuz ya ahaha. Amele kaynıyor orası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 adam şunun içine koymuş telefonu http://4.bp.blogspot.com/-b_ivECgYre8/UWbAsUxO_CI/AAAAAAAAABY/835i5jN-4KY/s1600/1-Kulplu%2BMa%C5%9Frapa%2B(Battal).jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 kimyasal madde ile alakali sanirim. cünkü ben normal Z ile (z1 degil yani) defalarca denize girdim. su alti cekim yaptim bazen 2 metreye varan derinlikte. herhangi bir sorun yasamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 deliricem ya abuk subuk sorunlar beni buluyor. şimdi de ahize den ses gelmiyor. pc companion falan demişler de bi deneyeceğim ama donanımsal gibi geliyor bana :( edit: hiç bişey yapmadan düzeldi şu an hey allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Seele said: kimyasal madde ile alakali sanirim. cünkü ben normal Z ile (z1 degil yani) defalarca denize girdim. su alti cekim yaptim bazen 2 metreye varan derinlikte. herhangi bir sorun yasamadim. das. kirlendikce bulasik kopugu ile yikiyorum duruluyorum. hicbisi olmadi. tabii bunu ayda 2 fln yapiyorumdur max. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Su yeni update ile %20 artti rahat pil omru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 ahize sorunu yaşayan var mı? ararken falan ahizeden ses gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 ahize dediğimiz kulağı dayadığımız kısımsa, bende de var. ses gelmiyor, iki tıklatınca o tarafa ses gelmeye başlıyor. yedek telefon olsa elimde garantiye yollıycam da idare ediyorum şimdilik handsfree ile falan çalışmamazlık ettiğinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 son güncellemeden sonra. Evden pek çıkmadım, wireless devamlı açık , toplamda 15 falan telefon görüşmesi var vs. Aldiko ile bi 60 sayfa falan kitap okudum bir de, aşırı bir kullanım yok ama iyileşti pil dayanımı google konum bildirme servislerini de kapatsam iyice artacak sanırım. çok pil yiyor şerefsizler : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 stimpak said: ahize dediğimiz kulağı dayadığımız kısımsa, bende de var. ses gelmiyor, iki tıklatınca o tarafa ses gelmeye başlıyor. yedek telefon olsa elimde garantiye yollıycam da idare ediyorum şimdilik handsfree ile falan çalışmamazlık ettiğinde. evet ben garantiye yollayacağım ya ahize cidden sıkıntı oluyor ancak bu yazılımsal bişey sanırım android telefonların çoğunda var kız arkadaşımın samsung onda da oluyor. ben arka kapaktan şikayetçiyim açıldı ve kameraya toz doluyor kamera doğru düzgün çekmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 esh'i çağırın bu konu tam onluk kıvama gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 niye ki? ayfona mı geçiyo biri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 has... 3 kere söyleme bile gerek kalmadı. işte ayfon cematine adam çekmek için gerekli ortam koşulları sağlanmış, sen yoksun piyasada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Lütfen kisillestirmeyelim konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 4.4.2 geldi bugün benim telefona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 z1e geçtim, geçmez olaydım. allah zyi korusun. xperia z ile hiç sorun yaşamamıştım 9-10 aylık bi kullanımda. kardeşe devrettim ve z1e geçtim. geçmeyin abi. gerçi belki de 4.4 ile ilgili sorunlardır fakat dokunmatik tekliyo, applerden çıkarken bi önceki app kapanıp açılıyo ve kamerası donuyo nadir de olsa. bok gibi z1. xperia z en iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 z2 z1 ve z arasinda cok fark var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Geçen hafta 1 senesi dolan Xperia Z'yi servise gönderdim. Pili eskisi gibi gitmiyor daha doğrusu tam doldurup kullanmaya başlayınca %90 yada %80 olsun hemen telefon kapanıyor. Anlaşılan pili öldü, sanırım sarjda uzun süre bırakmaktan oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar