capitancommodore Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 teee fransalardan geldi bu plak ama abla ne yazmış okuyamadım gitti bence ingilizce yazmış ama fransızca da olabilir çünkü en alttaki from'u okuyabildim sadece. bir el atın kriminal kafası olan biriniz hehe :) https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/184578_535802809773044_502186587_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Ben iyiyim beni merak etme, beni unut lütfen.. diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 eczacı bir tanıdık var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 onun arabası var güzelmi güzel keklemişler seni mustafa sandal bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 tosunlu bişiler yazıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 onur diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 kenarına aynı okunmazlıkta bişeyler yazıp geri yollamayı deneyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 jane birkin serge gainsbourg yazıyo işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 http://archive.ics.uci.edu/ml/datasets/Letter+Recognition alın kullanın çözün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 jane birkin virali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 ikinci kelimeyi okuyamadığım için cümleyi çözemiyorum ama on biz demek avec nous da bizimle demek altında amitie yazmak istemiş ama amitei yazmış o da arkadaşlık demek. altında da from ve imza var ikinci kelimenin air olduğunu varsayarsak on air avec nous yarı ingilizce yarı fransızca bizimle birlikte yayında ya da havada manasına geliyor olabiler. yazanın kafası kesin güzel. orası belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 ara sor ne yazdın diye kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 ayıp olur de mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Valla kotu el yazisi okumada iddaliyimdir, bunu cozemedim. Denedim ama tum iyi niyetimle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capitancommodore Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Estel_Anorien said: ikinci kelimeyi okuyamadığım için cümleyi çözemiyorum ama on biz demek avec nous da bizimle demek altında amitie yazmak istemiş ama amitei yazmış o da arkadaşlık demek. altında da from ve imza var ikinci kelimenin air olduğunu varsayarsak on air avec nous yarı ingilizce yarı fransızca bizimle birlikte yayında ya da havada manasına geliyor olabiler. yazanın kafası kesin güzel. orası belli. bir çözebilsem o kadar rahatlayacağımki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 a.j. cook'a neredeyse bin liraya aldığım gümüş işlemeli mücevher kutusu yollamıştım bir teşekkür mesajı bile yollamamıştı. menajeri iç etmiştir büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capitancommodore Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 "onur, avec mon amitie from jane" yazıyor herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 o zaman işler değişir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 baya kötüymüş yazısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Plağı tersten çal yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 artık peşimi bırak bilader demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 kız doktor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 bu kadar sallabas imza atsa biri bana alır kafasına vururum. bu ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Uff snne be slk yazıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 "..ama yine de vermiycem." diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar