monoscope Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 ekmeğin üstüne tereyağ sürüp tuz atmayan bizden değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Normal bi insan için, yemekle birlikte (normal tuz oranına sahip yemek) alınan tuza ek olarak max 6 gram tuz tüketilmesi öneriliyor dünya saglık örgütü tarafından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 çişin açık renkse ve yediğin şey topraktan gelmeden önce en fazla bir mühendisin elinden geçmişse sıkıntı yok hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 tuz zararlı arkadaslar. biri yazmıs zaten, ihtiyacınız olan tuzu yediginiz yiyeceklerden alıyosunuz zaten. fazlasına gerek yok. alısmaya bakın yol yakınken. ayrıca jacabo said: Fistan said: tam cahil yemege tadını tuzun verdigini sanıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Yemeğin tadına bakmadan tuz atmak iş görüşmesinde red sebebi şahitlerim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Çiş rengi ile tuz ne alaka? Çaya şeker atmayanlar zararlarını yazsın gaza gelelim yoksa şekersiz çay bildiğin sidik gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Son olarak Ben kaya tuzu tüketiyorum. Ayrıca plastiği hayatımdan çıkarıyorum yavaş yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Rafine şekerin zararı saymakla bitmiyo aga, anlatılmaz o pek. Diyabete götürür, kilo yapar fln filan. Zaten diyabetten kötü kaç hastalık var ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Yalnızlık var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 fenn said: Yemeğin tadına bakmadan tuz atmak iş görüşmesinde red sebebi şahitlerim var o sabanci miti ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Ben patron olsam uygulardım ya yemeğin tadına bakmadan tuz atmak , çaya şeker atmak. Hatta bu çay çok şekerli oldu açalım diyenler yok mu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 SeaGle said: Rafine şekerin zararı saymakla bitmiyo aga, anlatılmaz o pek. Diyabete götürür, kilo yapar fln filan. Zaten diyabetten kötü kaç hastalık var ki? Şu sözü hatırlattı mesajın nedense Mezbahalarin duvarlari camdan olsaydi herkes vejetaryen olurdu" diyor Paul McCartney. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 aaa yok öyle bişey. kurbanda çocuklara bile izletiyorlar kesimi. sonra oturup ciğer yiyorlar mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 abi caya/kahveye seker atmadan bi alıssanız bi daha atamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 fenn said: Çaya şeker atmayanlar zararlarını yazsın gaza gelelim yoksa şekersiz çay bildiğin sidik gibi Çay, kahve vb şekersiz içilir, şurup iççek olsak onu isterdik. Şekerli içenler çayın kahvenin gerçek tadını alamazlar bilmezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Oeh caya kahveye seker mi atiyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 çaya şeker ahahahah ben böyle 4-6 şekerle çay içenleri görünce şok oluyorum lan nutella falan ye canın tatlı istiyorsa.baklava ye.hatta direk küp şekeri ye.ama çaya niye atıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 geçen bi taksideyim. amca sivaslı 55 yaşında falan. biz tuz yerdik gençkene diyo katır katırdı. gençken tuz yiyecen güçleencen diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 ben de sekerli cay icemiyorum cok tatlı geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 kendimi bildiğim bileli ailemle tuz kavgası ediyoruz yemek huzurum kaçtımk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 kahveye şeker atmak kahveye hakaret resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 ağzımın tadını size mi sorcam lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 birde sut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 caya seker atan adamlarla oyunlarda hile kodu acan adamlar bide cs de wall hack kuran adamlar ayni adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 lokantalarda yemeklere artık tuz mu atılmıyor? bugun yedigim yerde sıfır tuzdu? Unuttular sandim. Eger boyle bi şey varsa dünyanın en sacma uygulaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar