Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zemzem suyunun sırrı çözülmüş

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dr. Pfeiffer, “Su her şart atlında değişmiyor ama değiştiriyor. Çok acayip bir deney yaptım. Bir damla zemzem suyuna yüz damla normal su karıştırdım. Sonuçta gördüm ki suyun hepsi zemzeme dönüşmüş. Sonra bir damla zemzeme bin damla normal su karıştırdım. Ve yine gördüm ki hepsi zemzeme dönüşmüş. Bunun sebebi nedir, neden? Zemzem'de öyle bir enerji var ki başkasını değiştirir ama kendi değişmez.” diyor.

Dr. Pfeiffer ne lan. pfeiffer ilaç firması deil mi
Mesaj tarihi:
BonePART said:

Dr. Pfeiffer, “Su her şart atlında değişmiyor ama değiştiriyor. Çok acayip bir deney yaptım. Bir damla zemzem suyuna yüz damla normal su karıştırdım. Sonuçta gördüm ki suyun hepsi zemzeme dönüşmüş. Sonra bir damla zemzeme bin damla normal su karıştırdım. Ve yine gördüm ki hepsi zemzeme dönüşmüş. Bunun sebebi nedir, neden? Zemzem'de öyle bir enerji var ki başkasını değiştirir ama kendi değişmez.” diyor.

Dr. Pfeiffer ne lan. pfeiffer ilaç firması deil mi

Okyanusa dökelim o zaman?
INFINITE ZEMZEM!!!
Mesaj tarihi:
olorin84 said:

"YENİMİ ÖĞRENDİN TÜRKİYE... BEN BUNU 5 SENE EVVEL BİLİYORDUM. JAPONLAR HATTA BUNU BİDE KURAN OKUNDUĞUNDA İNSAN KANININ NASIL OLDUĞUNA BAKTILAR."

Türk kanı mı? Önemli olan o.
Mesaj tarihi:
Karag8z said:

ismi koyarken hiç düşünmemiştik. ortağımın ve benim çocuklarımızın isimlerinin baş harfleri ama işte. bunada inanmayın kafirler.

abi sen bu inşaatı bitirdinmi yoksa,ütopyanmı?
Mesaj tarihi:
Cipetpet said:

Karag8z said:

ismi koyarken hiç düşünmemiştik. ortağımın ve benim çocuklarımızın isimlerinin baş harfleri ama işte. bunada inanmayın kafirler.

abi sen bu inşaatı bitirdinmi yoksa,ütopyanmı?

sıvada :D
Mesaj tarihi:
said:
Dr. Knut Pfeiffer , sular üzerine araştırma yaparken bir şekilde bir miktar zemzem bulur ve içer, 35 dakika sonra da rahatladığını hisseder.
  • Yeni Oluştur...