BonePART Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Dr. Pfeiffer, “Su her şart atlında değişmiyor ama değiştiriyor. Çok acayip bir deney yaptım. Bir damla zemzem suyuna yüz damla normal su karıştırdım. Sonuçta gördüm ki suyun hepsi zemzeme dönüşmüş. Sonra bir damla zemzeme bin damla normal su karıştırdım. Ve yine gördüm ki hepsi zemzeme dönüşmüş. Bunun sebebi nedir, neden? Zemzem'de öyle bir enerji var ki başkasını değiştirir ama kendi değişmez.” diyor. Dr. Pfeiffer ne lan. pfeiffer ilaç firması deil mi
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 BonePART said: Dr. Pfeiffer, “Su her şart atlında değişmiyor ama değiştiriyor. Çok acayip bir deney yaptım. Bir damla zemzem suyuna yüz damla normal su karıştırdım. Sonuçta gördüm ki suyun hepsi zemzeme dönüşmüş. Sonra bir damla zemzeme bin damla normal su karıştırdım. Ve yine gördüm ki hepsi zemzeme dönüşmüş. Bunun sebebi nedir, neden? Zemzem'de öyle bir enerji var ki başkasını değiştirir ama kendi değişmez.” diyor. Dr. Pfeiffer ne lan. pfeiffer ilaç firması deil mi Okyanusa dökelim o zaman? INFINITE ZEMZEM!!!
samaella Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 beyler boğazda bir element varmış bu arada saklanıyormuş tüm dünyadan. elementaller de varmış hatta.
Marty Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Dr. Pfeiffer said: Çok acayip bir deney yaptım.
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 olorin84 said: "YENİMİ ÖĞRENDİN TÜRKİYE... BEN BUNU 5 SENE EVVEL BİLİYORDUM. JAPONLAR HATTA BUNU BİDE KURAN OKUNDUĞUNDA İNSAN KANININ NASIL OLDUĞUNA BAKTILAR." Türk kanı mı? Önemli olan o.
Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Karag8z said: ismi koyarken hiç düşünmemiştik. ortağımın ve benim çocuklarımızın isimlerinin baş harfleri ama işte. bunada inanmayın kafirler. abi sen bu inşaatı bitirdinmi yoksa,ütopyanmı?
Killer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 ya bu ülke bizim gibiler için fazla iyi ya burda yaşamamlıyız bu insanlarla aynı oksijeni tüketiyoruz onlara zarar veriyoruz.
Karag8z Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Cipetpet said: Karag8z said: ismi koyarken hiç düşünmemiştik. ortağımın ve benim çocuklarımızın isimlerinin baş harfleri ama işte. bunada inanmayın kafirler. abi sen bu inşaatı bitirdinmi yoksa,ütopyanmı? sıvada :D
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 OLm, iyi de fotoğrafta tam tersi olarak gösteriyor ????
Ren Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 said: Dr. Knut Pfeiffer , sular üzerine araştırma yaparken bir şekilde bir miktar zemzem bulur ve içer, 35 dakika sonra da rahatladığını hisseder.
Akito Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Marty said: Dr. Pfeiffer said: Çok acayip bir deney yaptım. AHGAHAHAHHA
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Marty said: Dr. Pfeiffer said: Çok acayip bir deney yaptım. yeri öptüm sddf
Öne çıkan mesajlar