Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ford Transit vs. Honda S2000 / Istanbul Trafiği

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
o forum nasıl bir beyinsiz yuvasıymış yalnız ya, iyi ki şimdiye kadar haberim olmamış.

birkaç kişi ne güzel yazmış, tehlikeli vs. demiş onlarla bile haksızsın tartışması başlamış. Diğer konular daha garip,

Paramecium'da gayet güzel açıklamış, düşüncelerimi dökmüş üstüne koymaya gerek yok. Umarım bu tip makas atanların hepsi bir anda sakat kalırlar, ölmesinler daha büyük acı çeksinler. Benim için dünyadaki en mutlu anlardan olur onların o hallerini görmek.
Mesaj tarihi:
işte bizim türk milletinin zihniyeti abi. altında araba var diye illa sokakta başkaların hayatını tehlikye sokacak hareket yapmak zorundaymış gibi kullanıyor. ulan madem aldın güzelim arabyı git piste adam gibi tadını çıkar trafikte iki gaza basınca ne oluyor ki? transit te aynı bok bi farkı yok ulan altındaki transite bak hareketlere bak bi dönse devrilse olan masum insanlara olur kendilerine bişey olmaz. adelete gel. bende s2k olsa 50 km hızla tadını çıkara çıkara giderim. yoook illa soba borusu takıp mal mal powerslide yapıcan yoksa olmaz
Mesaj tarihi:
Selam,

Hadi biz gelişim basamaklarını hâlâ çıkmakta olan bir toplumuz, orada yazıldığı gibi sol şeritte 80km/h ile giderken ayna kontrolü yapmayanlar daha tehlikeli olsun, o hareketleri yapan arkadaş da "ne yaptığını bilen" olsun. Aynı karakterleri koy İngiltere ve Almanya gibi gelişim basamaklarını çıkıp tepeye oturmuş toplumun içerisine, götür koy USA yollarına... Sonuç? Eşşek yine eşşek, ben bu cevaba ulaşabildim :)

Daha yeni yılbaşı kutlaması için havaya ateş edip bir çocuğu kafasından vuran magandadan farkı ne? O da ne yaptığını biliyordu kesin!

Saygılar.
  • Yeni Oluştur...