Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 hayır benim. mühendislik fakültesindeyim. sözel dersleri verdim gerisi kaldı sdfsdf çalışmadım gerçi ama çalışmak da gelmiyor hiç içimden.
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 keyiften derse gitmeyip, dersten kalip, bitmiyo diye sikayet edenler filan var bi de.
Norak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 okulu bırak, paralı asker ol yada lejyona katıl, maceradan maceraya koş, macera seni bekliyor, hazır mısın? tıkla ve kazan!1
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Okuduğu bölümü sevmeyip de hayvan gibi başarılı olanlar da ayrı tez konusu.
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 derse gir. 4 dönemde 46 ders verdim, çalışma olarak okuduğum diğer 6 dönemden ekstra bişey yapmadım ama baya derse girdim. etkiliyor çok net.
yumy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 taa liseden istediği bölümü seçemeyip ordan alakasız üniversite okuyanlar var bir de asjdfgjhasd
bck Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 deadwoll said: Okuduğu bölümü sevmeyip de hayvan gibi başarılı olanlar da ayrı tez konusu. kime gore neye gore bu basari..
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Her şeye göre başarı, arkadaşım var, bölümü dereceyle bitirdi, üstüne yüksek lisans yaptı onu da dereceyle bitirdi, iyi bir şirkette iyi bir pozisyonda çalıştı, şimdi bıraktı gitti hayalini kovalıyor Amerika'da.
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 bck said: hocalara aglayacaksın budur. git ocalarla konuş. kendini acındır, olmadı yalan söyle. bi an önce işe girip anneme böbrek almam lazım falan de ne bileyim.
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 beni geçirmezseniz bağırsaklarınızı deşer kanınızda dansederim de
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 bck said: bir arkadasim .. Ben olsam ballandıra ballandıra anlatırdım kardeş.
oldun Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 bir tane dersin kalana kadar gogogo bir tane en eften püftenini bırak sonra calısmaya devam gogogo atılmaya yakın mezun ol sonra yüksek lisans 4 sene gogogogogo askerlik 40 yasına kadar yolu var
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 atılma kakılma yok artık. 29'a kadar lisans tecil eder, 32 master, sonra doktora ama zor tabi 32'den sonra.
kanguru Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 SeaGle said: Sınavdan sonra binanın dışına çıkıp "hayat çok zor pampa" bakışlarıyla sigara içiyorlar birde, drama fln. Cidden çözemiyorum. sınavlar zor ama
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Abi aynı sınav kağıdı dağıtıldığına göre suç pek sınavlarda değil bence.
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Üniversitedeyken sınavlara girmek çok zevkli gelirdi. Hele ki ilk senelerimde. Hiç çalışmazdım kötü notlar alırdım millet çalışıp gene de kötü notlar alırdı neyse iyi ki çalışmamışım der mutlu olurdum
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 hele hiç çalışmadan çalışanlardan daha iyi aldım mı değmeyin keyfime
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 SeaGle said: Abi aynı sınav kağıdı dağıtıldığına göre suç pek sınavlarda değil bence. ahah adam büyümüş lan.
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 abi evren benim okulu bitirmemi istemiyor onu anladım ben. geçtiğimiz aylarda boş boş oturup fikir üretirken 100 milyar ödüllü bi ar-ge hibe yarışmasına başvurmuştuk, binlerce kişi başvurmuş, 500 kişi son aşamaya kalmış. 250-300 kişiye verecekler. inanılmaz bi fırsat yani. bizim de son aşamaya kaldığımız haberini dün aldım, iş planı göndermemiz lazımmış sunum yapma kısmına katılabilmemiz için. iş planının son günü de final haftası içerisinde. 20-30 sayfa yazı, 1 senelik iş ve faaliyet planı, maddi gelir giderler, zartlar, zurtlar. yani ne diyeyim ki şimdi ben böyle dandik rastlantılara. nası konsantre olacam. ha?
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 trükiyede zorunlu askerlik olmasa üni bitirmenin pek bir anlamı olmaz zaten dersi almışsın anlamışsın uygulayabiliyorsun ama sınava girince bocalıyorsun, sanıyorlar ki gerçek hayatta çalışma grupları proje ekipleri yok da herkes tek başına tasarım/üretim yapıyor
Öne çıkan mesajlar