Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okulun bitmemesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Her şeye göre başarı, arkadaşım var, bölümü dereceyle bitirdi, üstüne yüksek lisans yaptı onu da dereceyle bitirdi, iyi bir şirkette iyi bir pozisyonda çalıştı, şimdi bıraktı gitti hayalini kovalıyor Amerika'da.
Mesaj tarihi:
bir tane dersin kalana kadar gogogo bir tane en eften püftenini bırak sonra calısmaya devam gogogo atılmaya yakın mezun ol sonra yüksek lisans 4 sene gogogogogo askerlik 40 yasına kadar yolu var
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

Sınavdan sonra binanın dışına çıkıp "hayat çok zor pampa" bakışlarıyla sigara içiyorlar birde, drama fln. Cidden çözemiyorum.

sınavlar zor ama
Mesaj tarihi:
Üniversitedeyken sınavlara girmek çok zevkli gelirdi. Hele ki ilk senelerimde. Hiç çalışmazdım kötü notlar alırdım millet çalışıp gene de kötü notlar alırdı neyse iyi ki çalışmamışım der mutlu olurdum
Mesaj tarihi:
abi evren benim okulu bitirmemi istemiyor onu anladım ben.

geçtiğimiz aylarda boş boş oturup fikir üretirken 100 milyar ödüllü bi ar-ge hibe yarışmasına başvurmuştuk, binlerce kişi başvurmuş, 500 kişi son aşamaya kalmış. 250-300 kişiye verecekler. inanılmaz bi fırsat yani.

bizim de son aşamaya kaldığımız haberini dün aldım, iş planı göndermemiz lazımmış sunum yapma kısmına katılabilmemiz için. iş planının son günü de final haftası içerisinde. 20-30 sayfa yazı, 1 senelik iş ve faaliyet planı, maddi gelir giderler, zartlar, zurtlar.

yani ne diyeyim ki şimdi ben böyle dandik rastlantılara. nası konsantre olacam. ha?
Mesaj tarihi:
trükiyede zorunlu askerlik olmasa üni bitirmenin pek bir anlamı olmaz

zaten dersi almışsın anlamışsın uygulayabiliyorsun ama sınava girince bocalıyorsun, sanıyorlar ki gerçek hayatta çalışma grupları proje ekipleri yok da herkes tek başına tasarım/üretim yapıyor
  • Yeni Oluştur...