Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 hayır benim. mühendislik fakültesindeyim. sözel dersleri verdim gerisi kaldı sdfsdf çalışmadım gerçi ama çalışmak da gelmiyor hiç içimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 keyiften derse gitmeyip, dersten kalip, bitmiyo diye sikayet edenler filan var bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 okulu bırak, paralı asker ol yada lejyona katıl, maceradan maceraya koş, macera seni bekliyor, hazır mısın? tıkla ve kazan!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Okuduğu bölümü sevmeyip de hayvan gibi başarılı olanlar da ayrı tez konusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 derse gir. 4 dönemde 46 ders verdim, çalışma olarak okuduğum diğer 6 dönemden ekstra bişey yapmadım ama baya derse girdim. etkiliyor çok net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 taa liseden istediği bölümü seçemeyip ordan alakasız üniversite okuyanlar var bir de asjdfgjhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 deadwoll said: Okuduğu bölümü sevmeyip de hayvan gibi başarılı olanlar da ayrı tez konusu. kime gore neye gore bu basari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 transkripte göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Her şeye göre başarı, arkadaşım var, bölümü dereceyle bitirdi, üstüne yüksek lisans yaptı onu da dereceyle bitirdi, iyi bir şirkette iyi bir pozisyonda çalıştı, şimdi bıraktı gitti hayalini kovalıyor Amerika'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 bir arkadasim .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 bck said: hocalara aglayacaksın budur. git ocalarla konuş. kendini acındır, olmadı yalan söyle. bi an önce işe girip anneme böbrek almam lazım falan de ne bileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 beni geçirmezseniz bağırsaklarınızı deşer kanınızda dansederim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 kendini kandırmaca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 işsiz yok orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 bck said: bir arkadasim .. Ben olsam ballandıra ballandıra anlatırdım kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 bir tane dersin kalana kadar gogogo bir tane en eften püftenini bırak sonra calısmaya devam gogogo atılmaya yakın mezun ol sonra yüksek lisans 4 sene gogogogogo askerlik 40 yasına kadar yolu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 40 degil 32 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 atılma kakılma yok artık. 29'a kadar lisans tecil eder, 32 master, sonra doktora ama zor tabi 32'den sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanguru Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 SeaGle said: Sınavdan sonra binanın dışına çıkıp "hayat çok zor pampa" bakışlarıyla sigara içiyorlar birde, drama fln. Cidden çözemiyorum. sınavlar zor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Abi aynı sınav kağıdı dağıtıldığına göre suç pek sınavlarda değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Üniversitedeyken sınavlara girmek çok zevkli gelirdi. Hele ki ilk senelerimde. Hiç çalışmazdım kötü notlar alırdım millet çalışıp gene de kötü notlar alırdı neyse iyi ki çalışmamışım der mutlu olurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 hele hiç çalışmadan çalışanlardan daha iyi aldım mı değmeyin keyfime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 SeaGle said: Abi aynı sınav kağıdı dağıtıldığına göre suç pek sınavlarda değil bence. ahah adam büyümüş lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 abi evren benim okulu bitirmemi istemiyor onu anladım ben. geçtiğimiz aylarda boş boş oturup fikir üretirken 100 milyar ödüllü bi ar-ge hibe yarışmasına başvurmuştuk, binlerce kişi başvurmuş, 500 kişi son aşamaya kalmış. 250-300 kişiye verecekler. inanılmaz bi fırsat yani. bizim de son aşamaya kaldığımız haberini dün aldım, iş planı göndermemiz lazımmış sunum yapma kısmına katılabilmemiz için. iş planının son günü de final haftası içerisinde. 20-30 sayfa yazı, 1 senelik iş ve faaliyet planı, maddi gelir giderler, zartlar, zurtlar. yani ne diyeyim ki şimdi ben böyle dandik rastlantılara. nası konsantre olacam. ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 trükiyede zorunlu askerlik olmasa üni bitirmenin pek bir anlamı olmaz zaten dersi almışsın anlamışsın uygulayabiliyorsun ama sınava girince bocalıyorsun, sanıyorlar ki gerçek hayatta çalışma grupları proje ekipleri yok da herkes tek başına tasarım/üretim yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar