Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Ulan resmen inanmıyorum ama ya varsa lan diyip yazıyorum dsafas.Çok büyük organizasyon var işin içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 olsa çoktan gelirdi ya böyle durumlarda hemen birisi kesin yolluyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 bulursan bana da yolla red sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 bingildak said: olorin'e gönderildi, başka gönderim olmayacak arkadaşlar. 15 aralıkta yine bir parti gönderim yapılması söz konusu. meclis üyelerine ulaşın. öncelikle teşekür ediyorum lakin bu mevzuyu pek dallandırıp budaklandırmamakta yarar var. Sonu pek hayırlı değil çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 avukat bunu söyledikten sonra kesinlikle kimseye göndermem abi, lütfen öm atmayı kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Yollayana bitcoin ateşlerim, ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 yeni bişi mi çıktı yoksa threadın başındaki muhabbet mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Kaede said: şöyle şeyleri tier 1 inner circledan çıkarmayın aloo Irkçı lan bu, üyeler arası ayrımcılık yapıyo alenen, inner circlemış battlestargalactica Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Bana da yollayın lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 "Tatar Ramazan" said: Kaede said: şöyle şeyleri tier 1 inner circledan çıkarmayın aloo Irkçı lan bu, üyeler arası ayrımcılık yapıyo alenen, inner circlemış battlestargalactica 3 madalyayı alıp hala inner circle'a giremeyince sinirlenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar