GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 yapımcı biz kendimiziz alın terimizle yapıyoruz, menajerim yok ama ezel akay'ın yeğeniyle çalışıyorum yaza doğru bir sinema projemiz var. Bu diziyi de plato filmdeki elemanlarla yapıyoruz sinan çetin'in ışıklarıyla hayvan gibi red kameralarıyla falan ama her gün eksiye gidiyoruz dsf
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Sana duzgun sponsor lazim o zaman abi yapmio musunuz gorusme hic?
Soris Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 ConferenceRoom mu yoksa Unreal mi kurdun panpa
Soris Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Ulan eski günler geldi aklıma hüzünlendim. mirc script yazıyordum ben 13 yaşındayken filan. vay anasını 10 sene geçmiş.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Dworgian said: Sana duzgun sponsor lazim o zaman abi yapmio musunuz gorusme hic? Daha yüksek bütçeli bişey yapıyorlardı işte arkadaşlar onun bunun peşinden koşturmaktan gına geldi, dedik iyi bişey yapalım kanallar,sponsorlar bizim peşimizden koşsun, bunu yaptık aramızda. Adamı öldürüyor onların peşinden koşturmak her şeyi beğendirmeye çalışmak.
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 abi bence de olmasın irc ya. iyicene hayatsız olucaz 'chatte bişi var mıdır acaba geyik dönüyodur kaçırmayayım bilgisyar başında oturayım' diye diye.
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 GwindonSurion said: Dworgian said: Sana duzgun sponsor lazim o zaman abi yapmio musunuz gorusme hic? Daha yüksek bütçeli bişey yapıyorlardı işte arkadaşlar onun bunun peşinden koşturmaktan gına geldi, dedik iyi bişey yapalım kanallar,sponsorlar bizim peşimizden koşsun, bunu yaptık aramızda. Adamı öldürüyor onların peşinden koşturmak her şeyi beğendirmeye çalışmak. İyi de senin dedigini yapmak için sermaye lazim riske edebilecek. İnşallah iyibir sonuç çikar abi :)
Bone Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Sequoya said: yok la bu sefer #zurna olsun adı gece güzel muhabbet döner. zurnayı hiç sevmedim. patide de ne zurna irc'si döner...
Bone Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Soris said: Ulan eski günler geldi aklıma hüzünlendim. mirc script yazıyordum ben 13 yaşındayken filan. vay anasını 10 sene geçmiş. http://forum.paticik.com/read.php?5,4822294
Sequoya Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Akhlaur said: Nedir şimdi var mı ? 2 kişiyiz 10 numara:)
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 asıl adam gibi pati radyo vardı sırf radyoda ne dencek diye forumda hır çıkarıp millet birbirine girerdi dinlerken kıs kıs gülünürdü
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 BonePART said: Llama said: BonePART said: patinin çok uzun süre bir irc serverı oldu hatta zamanında bi çok insan bende dahil bundan önceki yönetim orda çıkan isyandan banlandı felan #gecevardiyası idi odanın adı bu arada ahh ahh ne özledim o sohbetleri komple bi yaz sürmüştü ordaki muhabbet sanırsam bi sürü süper insanna çılkgın muhabbet oldu pop diablesse zegna dyna dresquin eshreff felan zaten o grup sonra içmeye sışmaya gitmeye başladı beraber baba oldum diye gelen kimdi lan?
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 haa evet, noldu lan o herife. cocuk simdi ilkokula baslamistir.
Sequoya Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 o değilde her hafta değişik hediyeler olabilir olm irc de:P Ekran kartları psu lar işlemci ve ramler havada uçuşacakmış.
gleoddyn Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Yazlıktaki alamancıyı hatırlattın. Çocuğu ile oynasınlar diye diğer çocuklara paso rüşvet veriyordu kadıncağız.
Akito Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 sövdükçe pc parçası düşürüyomuş sequo
Öne çıkan mesajlar