Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 ehememeheh, mmorpg.com tarafindan (oyuncularin oylari ile) yilin oyunu secilmis bu oyun. 1-2 ay once denemistim oynanabilirligi cok iyiydi oyunun :) kosun oynayin hemen. https://www.pirate101.com http://www.mmorpg.com/showFeature.cfm/loadFeature/6986/2012-Players-Choice-Winner-Announcement.html bitmisiz biz yilin oyununu bu seciyorsa millet gelecek kotu :(
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 indiriyorum, ilgimi çekti eğlenceli gibin.
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 eglenceli, oynanabilirlige sasiracaksin cok iyi wow gibi.. ama iste yanina eleman alacaksin tavuk adam, tilki kadin, geyik vs. orasi acaip. ama gemin oluyor gemine tayfa ekliyorsun arkadasinin gemisine tayfa oluyorsun vs iyi yani.. birde stratejik savaslar, homm gibi. fazla cocuksulugu haric iyi oyun.
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 custom gemi demiş.çok seçenek var mı?
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 fazla oynamadim bende tutoriali gectim o kadar, ama sanirim gemini gelistirebiliyorsun, arti takimini gelistiriyorsun, takim savasida heroes of might and magic ile ayni.. oynanabilirlik cok iyi grafikler cartoon, ama bu firmanin diger oyunuda wizard101 ilk basta bu ne falan diyorsunda sonrasinda oyunun aslinda o kadar basit olmadigini anliyorsun.
yazuach Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Ya o oyun sırf haterların aksiyonu yüzünden seçildi.Oyunu oynamayanlar bile Gw2 seçilmesinde ne seçilirse seçilsin diye bu oyuna oy verdi.Hatta itiraz filan ettiler sonra mmorpg bu konu üstüne açıklama filan yapmak zorunda kaldı.Karışık iş.Hakkıyla seçildi diyemeyiz yani.
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Inanan yok zaten ya :)
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 seçilecek kadar iyi mi bilemem ama bir f2p e göre iyi oyun. ha ciddi bir oyun mu? değil tabii ki de. gördüğüm kadariyla gemi kombatı çok kötü. ben daha çok pirates tarzı bir gemi kombatı bekliyordum. diğer yönden seslendirmeler, karakterler çok güzel. animasyonlar gayet eğlendiriyor, belki ilerde sıkıcı hale gelebilir ama adamlar güzel yapmış hakkını yememek gerek. yerdeki kombata gelince, ilk başlarda basit ve sıkıcı geldi. fakat sonralarında daha eğlenceli ve challenging hale geliyor. moblar basit değil ve baya yüksek dmg vuruyorlar. senin ve companionların abilitylerini doğru kullanmak ölüm kalım arasındaki fark olabilir. en güzeli kalabalık kombatlara girebiliyorsun, baktın yanda bir grup kapışıyor hop dalıyorsun. bir ara disney'in bir oyunu vardı millet pasta fırlattığın baya hasta gibi aylarca oynamıştık. aklıma o geldi direk. itemization var, baya 10 slotlu falan. o da bir artı. ayrıca sanırım abilityleri falan da geliştirebiliyorsun. hani ciddiye alınıp full time oynancak bir oyun değil ama eğlenceli kahve yudumlarken arada sırada oynanabilir bir oyun. ps. millet çok ciddi rp yapıyor asdadsad
Argoel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Ahahah Toontown :) ne oynamıştık o oyunu yahu. Pirate 101 ile ilgili aynı düşüncedeyim.Gemi combatı tatmin etmese de yerdeki combat atlantica tarzında güzel olmuş.Grafiklerin cartoon olması beni çok rahatsız etmiyor açıkçası gayet eğlencelik olmuş.
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Aynı toontown gibi 6 tane minigame var, exp - item vs. veriyor reward olarak. facebook tayfasına birebir. 4-5 saat sıkılmadan oynadım fena değil ya, oynatıyor kendini. genelde muhabbetler questler falan eğlenceli.
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 eğlenceli gerçekten, combat daha bi güzel olmuş böyle
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 şimdi yükledim bakıyorum tutorialdeyim daha.çok hoşuma gitti :D hoş daha başları ilersini bilemem ama wingchunun hareketler imba
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 bingildak said: hani ciddiye alınıp full time oynancak bir oyun değil ama eğlenceli kahve yudumlarken arada sırada oynanabilir bir oyun. abi nası bi hayatınız var çok merak ediyorum. kahve yudumlarken arada oynanabilecek bir oyun ne la? yazar olsan "sıcak kahvemi yudumlarken kalemimden dökülen mürekkebin kokusu kahvemin tadını bastırıyordu" felan desen tamam da oyun lan. en fazla ne kadar sofistike olabilir ki
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 casual demek oluyor asdadssad hızlı veya dedication gerektiren bir oyun değil.
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Kitap okurken arada burnuma gelen eski sayfa kokusunun verdiği farkındalık sırasında oynanacak oyun gibi demek istemiş galiba.
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 ilk questimi failledim yuh lvl 4 de tokatlanacağım şu tarz bir oyunda aklıma gelmezdi asdad party yaparsak moblar zorlaşıyor mu? loot veya exp gibi herhangi bir ödüllendirme sistemi var mı acaba...
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Xenocide said: bingildak said: hani ciddiye alınıp full time oynancak bir oyun değil ama eğlenceli kahve yudumlarken arada sırada oynanabilir bir oyun. abi nası bi hayatınız var çok merak ediyorum. kahve yudumlarken arada oynanabilecek bir oyun ne la? yazar olsan "sıcak kahvemi yudumlarken kalemimden dökülen mürekkebin kokusu kahvemin tadını bastırıyordu" felan desen tamam da oyun lan. en fazla ne kadar sofistike olabilir ki starcraft oynarken kahve falan yalan oluyo. var böle bişi, kahve yudumlanırken oynancak oyun diye.
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Bu kadar çok crash eden oyun görmedim ben, pes.
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 bende 1 kere crashlamadı enteresan
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 hic olmadi bendede. osuruktan teyyare sistemleriniz var hep, yok cokuyor, yok bugli oyun, yok su bozuk, bu bozuk :D
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 anlamadığım milletin savaşına giderken bazen companion çıkıyor bazen çıkmıyor.neye göre bu?
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 initial kombata giren kişinin karşılaştığı mob sayısına göre +companion geliyor. fakat encounter'a sonradan eklenenlerin companionları katılmıyor. mesela 3 moba dalıyorsan tek başına 1 companion geliyor senle, 7 moba dalıyosun 3 companion. initial adam girerken mob / counter sayısı ayarlandığı için artı olarak companion eklemiyor.
jagd Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 MMORPG ciddiye alınacak bir yer değil 2008'den (= ekonomik kriz )itibaren kalitesi serbest düşüşte ,aten geçen yıl SWTOR 'u yılın oyunu seçti editörleri burdan anla durumlarını .Üyelerine gelince troll + '' social media marketer '' grubu oyundan oyuna geziyor . Kanuni said: http://www.mmorpg.com/showFeature.cfm/loadFeature/6986/2012-Players-Choice-Winner-Announcement.html bitmisiz biz yilin oyununu bu seciyorsa millet gelecek kotu :(
Öne çıkan mesajlar