Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

War Z #2

dreagloth

Öne çıkan mesajlar

batmon said:

Aralıktan beri oynuyorum, 2 ayı gecti yani :). Sizden kat kat ustun bi fps oyuncusu siz daha nisan alamadan kafanıza 2 mermi atıp bayramlık lootunuzu alıyorsa, ustune sinirlenip adamı her turlu hackten reportluyosanız bu oyun size gore degil zaten :D Bakma gerci boyle dedigime ben de her olusumden sonra adama sovuyorum ama 2 dakika sonra aramızda guluyoruz nasıl tek bir adam 4umuzu kesti diye :)

alphanın ilk gününden beri oynuyoruz. 1000 metreden shotgunla hekşat yiyince o dedğin iş olmuyor. tamamen kapalı evin içinde tek kurşuna ölünce falan. hekin haddi hesabı yok oyunda.

oyunu gerçekten 'of oraya gitmeyelim orda çok hekır vardır. kalabalık sörvıra girmeyelim hekır vardır falan derken sokarım böel işe diyip bıraktık biz.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada hek mek bilmem vardır illa da bir şey doğru. oyunda mallığını heke vuran da var. 2 sniper yatmışız köprüye, pencereden girenleri avlıyoruz. lootları da bırakıyoruz daha çok giren ölşüyo vs. bi baktık "hekırlar duvardan vuruyoğ" diye ağlamalar başladı. sonradan 2 server hopper geldi kesti bizi o ayrı hikaye :D
Sosyal ağlarda paylaş

bu tip neymis be boyle sdf

dun oynadim ben iste biraz, 2 chari oldurtene kadar takildim. hala cheat var sanirim az da olsa. ilk gazla dolan kuru kalabalik da biraz daha azalmis.

igrenc ambiyans gurultusu devam ediyo, durup dururken DADANNN diye ses cikarip korkutuyo.

3.person gorus acisi da duruyo hala. bana gore oyunun icine eden en onemli seylerden biri.

sanki zombie sayisi da artmis gibi kucuk 2,3 ev olan noktalarda. elinde melee vuracak bisey yoksa yapabilecegin hicbir sey yok. resmen buyuk kasabalar sehirler daha iyi o durumda.

smallville in oralarda 2 ev olan bi yere gittim sagdan soldan 20 tane zombie firladi. smallville in icinde toplasan 30 yoktur.

ha bir de, agirlik olayini eklemisler. cantayi supermarkete cevirmisim en son cikmadan once, 1 double barrel shotgun buldum lootlayabilmek icin 20 tane yemek attim yere.
Sosyal ağlarda paylaş

eskiyi anlatıyor. eskiden vardı zaten 1km den shotgunla sıkmalar.

valla cheati engellemek için birşeyler yaptıkları belli, özellikle guest keyleri iptal etmeleri çok rahatlattı oyunu, silahların range arttıkça dmginin düşmesi de hile yapan ile yapmayan arasında ki farkı azalttı.

2 gün sonra bir patch gelicek. hoplamayı tam anlamıyla kapatıyorlar. lootları ve zombi sayılarını arttırıyorlar vs. de var hani, biraz çabaladılar bu çaba bile gözle görülür bir fark olarak döndü.

hile her oyunda var, kabulüz ama enaza indirgemekte, mağduriyetleri bir şekilde azaltmakta mümkün
Sosyal ağlarda paylaş

o degil de karalama kampanyası nasıl virallesmis be arkadas. forum baslıgını war z haters diye degistirelim bari baslık-icerik butunlugu saglanmıs olsun.
oyundan nefret ediyosunuz anladık, ben oyunu oynamaktan zevk alıyorum deyince neden vahsilesildi onu anlamadım jkshadf.
tekrar dusundum de anlamak istemiyorum sanırsam, kafam almaz hem.
Sosyal ağlarda paylaş

oyun fail ya.. mmo ile alakası yok zaten. Çok basit mantık. 3-4 tane ev koy, o evlere yiyecek ve silah koy. Millet onları almaya çalışsın, sende pusu at onları öldür.

Acıma yetime koy ..... durumu var yani. Bu oyundaki pvp nin büyük bölümü bana "wow da son level da olupta, noobların level kastığı alanlara gidip, tepelerine binip tek atmaları. Cesetde beklemeleri" ni hatırlatıyor :D.
Sosyal ağlarda paylaş

ahah yok, oyle degil iste.

elde hicbirsey olmadan girdim, norad in yakinindaydim oraya gittim. boyuna silah sesleri var bu arada, yavas yavas saklana saklana girdim mekana hic zombie cekmeden. bi tane kruger pistol buldum. pistolu alinca o tunelin ustundeki tepeye dogru gittim, ordan birileri saydiriyodu millete. otomatik tufekli birini avladim.

adamin elindeki silah, sirtindaki canta ben onu once gorunce fayda etmedi. tabi bi adam daha varmis dagin ICINDE. silahinin ucu disarda. heyecanla loota kosunca goremedim onu.
Sosyal ağlarda paylaş

Devil's Pact Private Server

Kuralları:
- Hile açmak yasaktır.
- PvP yasaktır.

Şifre sadece bu serverın kurulmasında katkısı olanlara, onların arkadaşlarına ve Devil's Pact üyelerine verilecektir.

Servera katılmak istiyorsanız yapmanız gerekenler;

1.Oyun içinden Devil's Pact clanına 1 karakterinizle başvurun.
2.Başvuru notuna PRIVATE SERVER yazın.
3.Başvurunuz kabul olduktan sonra, GC bağışında bulunun.
4.GC bağışında bulunduktan sonra, bize Facebook, Twitter, yada Ventrilo'dan ulaşıp, şifrenizi alın.
5.Şifrenizi aldıktan sonra, Clana soktuğunuz charınız ile Clan'dan çıkın.

Guilde katılmak istiyorsanız.

www.devilspact.org adresinden Bize Katıl butonu ile başvurabilirsiniz.

Kuralları çiğneyenler, bu işten zarar ederler.

Mail: [email protected]
Ventrilo: zh.guildvent.net 8430 şifre yok
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...