Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

War Z #2

dreagloth

Öne çıkan mesajlar

bu oyunu yapanlardan adam olmaz ya.

o kadar zaman sonra girdim oyuna, yürürken 2 saniyede bir ekranda kocaman bir siyah bölge oluşuyor. noluyor lan dedim gittim baktım foruma ATI kart kullananların bir çoğunda oluyormuş bu problem

ve tam 20 gün olmuş bu olay olmaya başlayalı, herifler uğraşıp da düzeltmemiş daha

Sosyal ağlarda paylaş

Effective today, The War Z has changed its name to Infestation: Survivor Stories. This change has come about primarily as a result of some confusion and trademark issues with a similarly titled property. While we were reluctant to rename the game so long after launch, especially with nearly 1 million registered players, it was ultimately decided to be in the best interest of our existing community as well as future players in order to eliminate confusion. Please rest assured that this will in NO WAY affect you as players. The only difference you will see is the change in logo and website. There will be no interruption of service or change in content.

So, welcome to Infestation: Survivor Stories – have fun and stay alive!
Sosyal ağlarda paylaş

jonq said:

Effective today, The War Z has changed its name to Infestation: Survivor Stories. This change has come about primarily as a result of some confusion and trademark issues with a similarly titled property. While we were reluctant to rename the game so long after launch, especially with nearly 1 million registered players, it was ultimately decided to be in the best interest of our existing community as well as future players in order to eliminate confusion. Please rest assured that this will in NO WAY affect you as players. The only difference you will see is the change in logo and website. There will be no interruption of service or change in content.

So, welcome to Infestation: Survivor Stories – have fun and stay alive!

Aynı tas aynı hamam devam edicez diyor yani sdfg
Sosyal ağlarda paylaş

3 üncü kameraya lafım yokta abi. karakterin 2 metre çevresidnen dönmesin ya :D.

gözükmeden milleti vurmak bile mümkün warz de. Hani birşey dediğim yok ama insan "hileyemi öldüm, normal oyuncuya mı" diye anlamak ister. Kimi raporlayacağımızı bilelim.

kameranın baya yakından dönmesi gerekiyor aslında. En fazla sırt çantası uzaklığında.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Oyun iyi hoş güzel de, market sistemi insanı soğutuyor. Biz bir sniper bulduk diye seviniyoruz-mermileri çok dikkatli kullanıyoruz lakin bi taraftan da bakıyorsun diğer adamlar 1 elde 4-5 atış yapıyorlar sağa sola. Marketten mermi alımı olmasa kimse bunu yapamayacak. Oyuna 15dolar ver al birde içinde markete para ver oh ne ala memleket kardeşim yahu. Her taraf sniper clearview de. Oyunun zevkini kaçırma da birebir. Hile olayını düzelttiler gibi ama oyunun bugları ve market sistemi hala bu sistemi baltalıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

SCelen said:

Oyun iyi hoş güzel de, market sistemi insanı soğutuyor. Biz bir sniper bulduk diye seviniyoruz-mermileri çok dikkatli kullanıyoruz lakin bi taraftan da bakıyorsun diğer adamlar 1 elde 4-5 atış yapıyorlar sağa sola. Marketten mermi alımı olmasa kimse bunu yapamayacak. Oyuna 15dolar ver al birde içinde markete para ver oh ne ala memleket kardeşim yahu. Her taraf sniper clearview de. Oyunun zevkini kaçırma da birebir. Hile olayını düzelttiler gibi ama oyunun bugları ve market sistemi hala bu sistemi baltalıyor.
,market adamların asıl para kazanma modeli olduğundan bişey diyemiyorum. ama evet saçma
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...