Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 bu oyunu yapanlardan adam olmaz ya. o kadar zaman sonra girdim oyuna, yürürken 2 saniyede bir ekranda kocaman bir siyah bölge oluşuyor. noluyor lan dedim gittim baktım foruma ATI kart kullananların bir çoğunda oluyormuş bu problem ve tam 20 gün olmuş bu olay olmaya başlayalı, herifler uğraşıp da düzeltmemiş daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 sen de ati kullanmayıver kardeş sen ati kullanıyon diye adamlar koca oyunu mu değiştircek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Effective today, The War Z has changed its name to Infestation: Survivor Stories. This change has come about primarily as a result of some confusion and trademark issues with a similarly titled property. While we were reluctant to rename the game so long after launch, especially with nearly 1 million registered players, it was ultimately decided to be in the best interest of our existing community as well as future players in order to eliminate confusion. Please rest assured that this will in NO WAY affect you as players. The only difference you will see is the change in logo and website. There will be no interruption of service or change in content. So, welcome to Infestation: Survivor Stories – have fun and stay alive! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 jonq said: Effective today, The War Z has changed its name to Infestation: Survivor Stories. This change has come about primarily as a result of some confusion and trademark issues with a similarly titled property. While we were reluctant to rename the game so long after launch, especially with nearly 1 million registered players, it was ultimately decided to be in the best interest of our existing community as well as future players in order to eliminate confusion. Please rest assured that this will in NO WAY affect you as players. The only difference you will see is the change in logo and website. There will be no interruption of service or change in content. So, welcome to Infestation: Survivor Stories – have fun and stay alive! Aynı tas aynı hamam devam edicez diyor yani sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 haterlık yapma gardaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Kötü oyuna kötü diyince hatermı olunuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 asdf gecemi oldu? aç gamayı. Gündüzden iyi gör =) Bizde gidip, gece gözlükleri felan almıştık. Gece operasyona çıkacaktık. Gittik gittik, bi hacker 5 mizi zönk diye öldürmüştü (ki ozaman doğru düzgün hacker bile yoktu :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Dimi o zaman 1 tane vardı o da size denk gelmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Azdı derken, 10 kişiden 2-3 tanesi açıyordu. Bi ara baktığımda 10 da 9 u (twitch de bi elemanı izliyordum. Acımıştım haline. Adamlar yerin altından felan çıkıp bunu öldürüyordu :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 aha aklıma ne geldi => Bu herif "oyun ismini değiştirem, "belki warz almayan varsa, yeni ismiyle kakalarım" diye düşünmüş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 abi son yılların en büyük vurgunlarından biri şu war z, adamlar hala doymamış ya. 3 5 tavsiye verseler bari biz de zengin olak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 koptum abi ya. hacke bak "god mode on" http://www.twitch.tv/anatomicpenguin/c/2202164 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Ne kadar laf söylense de şuan bu türde daha iyi oyun olmadığı için oynuyoruz. /thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 yeni patch olmus gibi punkbuster filan... 850mb patch geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 alt tab çekince punkbuster hata veriyordu hep onu düzeltmişler mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Lan şuraya gelip oyunu iki kelam savunacaktım dün geri geldi hileler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 oyunda şu an hile yok olanda paralı hileler var onlarla girenlerde banlanıyor accountu heba oluyor. ayrıca bu oyun için hesap var elimde bir adet isteyene 30 tl ye satabilirim içinde birer adet G36 ve Desert Eagle var bu ikisinin değeri zaten 20 tl :) pm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 oyunun kendisi hile be abi. 3 üncü kamera diyorum kaçıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 dayz'den gelen bir özellik o bu saatten sonra tps modu olmayan zombili mmo birşey beklemeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 3 üncü kameraya lafım yokta abi. karakterin 2 metre çevresidnen dönmesin ya :D. gözükmeden milleti vurmak bile mümkün warz de. Hani birşey dediğim yok ama insan "hileyemi öldüm, normal oyuncuya mı" diye anlamak ister. Kimi raporlayacağımızı bilelim. kameranın baya yakından dönmesi gerekiyor aslında. En fazla sırt çantası uzaklığında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 şu dayz'den 3rd personu kaldırsalar aslında ne büyük iş yapacaklar da pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 bugun oynadık yeniden oyunun ismi değişmiş. baya baya düzeltmişler yine tırsak geceler bizi bekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Oyun iyi hoş güzel de, market sistemi insanı soğutuyor. Biz bir sniper bulduk diye seviniyoruz-mermileri çok dikkatli kullanıyoruz lakin bi taraftan da bakıyorsun diğer adamlar 1 elde 4-5 atış yapıyorlar sağa sola. Marketten mermi alımı olmasa kimse bunu yapamayacak. Oyuna 15dolar ver al birde içinde markete para ver oh ne ala memleket kardeşim yahu. Her taraf sniper clearview de. Oyunun zevkini kaçırma da birebir. Hile olayını düzelttiler gibi ama oyunun bugları ve market sistemi hala bu sistemi baltalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 SCelen said: Oyun iyi hoş güzel de, market sistemi insanı soğutuyor. Biz bir sniper bulduk diye seviniyoruz-mermileri çok dikkatli kullanıyoruz lakin bi taraftan da bakıyorsun diğer adamlar 1 elde 4-5 atış yapıyorlar sağa sola. Marketten mermi alımı olmasa kimse bunu yapamayacak. Oyuna 15dolar ver al birde içinde markete para ver oh ne ala memleket kardeşim yahu. Her taraf sniper clearview de. Oyunun zevkini kaçırma da birebir. Hile olayını düzelttiler gibi ama oyunun bugları ve market sistemi hala bu sistemi baltalıyor.,market adamların asıl para kazanma modeli olduğundan bişey diyemiyorum. ama evet saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Dün öldügüm sniper bana asagı yukarı 15 el sıktı. Benim üstümde 15 sniper mermisi degerinde birşey yoktu lakin. Ya zamanında dupeladıkları boklar bitmedi hala ya da bok gibi GC var ve spamliyorlar yani, ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar