Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

War Z #2

dreagloth

Öne çıkan mesajlar

Serverı açtığımızdan beri guild üyelerinin elde ettiği bazı rare itemler;
- 10'dan fazla Range Finder
- 2 ACOG
- 2 Holographic
- 2 Rifle Flash
- 2 Rifle Laser
- 1 Pistol Laser
- 2 Yeni Çıkan Scope
- 1 Eski Scopelardan
- 2 NVG
- 2 Civilian NV
- 1 Military NV
- 2 Forward Grip
- 2 Silencer

Bunların dışında, epey bir Melee Weapon ve Iba Sand'da olmak üzere, chest var.

Ama silah sorarsanız eğer, doğru düzgün bir silah yok. Tüm serverlarda ki Lootları azaltmışlar, benim duyduğum public yada değil, şifreli yada şifresiz tüm serverlarda ki loot miktarı azaltılmış.

Zombi sayıları arttırıldı, respawn süreleri kısaltıldı, agresiflikleri arttırıldı, bu yukarıda gördüğünüz lootlar için açıkcası epey bir çaba harcamak gerekiyor artık. Zaten tek başına bir kişinin rahatca lootlamayacağı yerler var. Boulder City gibi.

Şuan da server yönetimine, kick yetkisi vermişler. Eğer ki Ban yetkisi de verilirse, ve yardımcı yönetici atama yetkisi verilirse, cheaterların barınamadığı serverlara kavuşabiliriz. Açıkcası o zaman oyun için daha hayırlı olur.

Ha bir edit ihtiyacı hissettim:
Serverlar açılmadan önce ki hafta, guildin 20 üyesini de Tent farmlamaya yöneltmiştik. Silahlarda ki Attachment eksikliğimizi farketmememiz üzerine.

1 hafta da yukarıda gördüğünüz list, 1 kişinin hemen, hemen bankasına attığı listeydi.

Yani biz şuan kazandığımızdan daha fazlasını, bu yeni sistemden önce kazanıyorduk, orada hoplayanları vurup, lootlamamız da cabasıydı.
Sosyal ağlarda paylaş

Server sayımızı 2'ye çıkarttık.

[TURKISH] WWW.DEVILSPACT.ORG
[TURKISH] WWW.DEVILSPACT.ORG 2

serverları bize ve diğer Türk oyuncuların kullanımına açıldı. Iki serverda 50 userdır. PVE Serverlarıdır, PVP kesinlikle yasaktır. Iki serverında şifresi aynıdır, kullanıcılar hoplayabilirler.

Detaylı bilgi için: www.devilspact.org int sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Ayrıca Ventrilo serverımızda, 5 kanal guildden olmayan server kullanıcılarının hizmetine açılmıştır. Kanalların şifreleri, server şifreleri ile aynıdır.

Program: www.ventrilo.com
Host: zh.guildvent.net
Port: 8430
Şifre: - (yok)
Sosyal ağlarda paylaş

Survive oyunları, farm üstüne kurulu zaten. Farmlayamazsan, ölürsün ve işin acısı çoğu zaman farmlarken ölürsün.

Şuan oyunda, bir yeri lootlamak, survive edebilmek, eskiye nazaran daha zor. Mermiler de, sağlık malzemeleri de kıymete bindi.

Şahsen ben yetiştiremiyorum... Günde 1k zombi kill yapmaya başladım ama o savaş esnasında giden healthin yerini, giden merminin yerini aldığım loot ile dolduramıyorum, sermayeden yiorum.
Sosyal ağlarda paylaş

SERVERLARIN İSİMLERİ:
[TURKISH] WWW.DEVILSPACT.ORG
[TURKISH] WWW.DEVILSPACT.ORG 2

SERVERA GİRMEK İÇİN:
1.Oyun içinden Devil's Pact clanına 1 karakterinizle başvurun.
2.Başvuru notuna PRIVATE SERVER yazın.
3.Başvurunuz kabul olduktan sonra, En az 500 GC bağışında bulunun.
4.Oyunda ki 5 karakterinizin ismini ve hangi isim ile GC bağışında bulunduğunuzu [email protected] adresine mail atın.

SERVER İŞLEYİŞİ:
- Biri GECE, diğeri GÜNDÜZ olmak üzere 2 PVE Serverımız vardır.
- 2 Serverında şifreleri aynıdır. Tüm kullanıcılar 2 server arasında hoplayabilirler.
- Serverların şifreleri değiştiği zaman, karakterinizin isimlerini gönderdiğiniz mail adresine, yeni şifreniz gelir.
- Server kullanıcıları için Ventrilo serverımızda, 5 kanal tahsis edilmiştir, kanalların şifreleri, server şifreleri ile aynıdır.
- Biri sizi öldürürse, Screen Shot alıp [email protected] adresine mail atmanız gerekmektedir.

SERVER KURALLARI:
- Küfür etmek yasaktır.
- Küfür ima etmek yasaktır.
- Hile yapmak yasaktır.
- PvP(Başkalarına Saldırmak) yasaktır.
- İnsanların oyununu engellemek, bozmak yasaktır. (Örnek: Girişleri barikatlarla kapatmak)
- Başkalarını rahatsız etmek yasaktır.
- Server şifresini paylaşmak yasaktır.
- Kurallara uymayanların servera girişleri yasaklanır.

İLETİŞİM:
Mail: [email protected]
Ventrilo: zh.guildvent.net 8430 şifre yok
Facebook: www.facebook.com/devilspact
Twitter: www.twitter.com/devilspact

Detay: www.devilspact.org
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...