Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 ahah oyun iyice komik bi hal almış desene adamlar pay2win konseptini apayrı bir boyuta taşımışlar. sonra bi de "ama biz silah satmiyüzki paytuvin değil o yüzden heheüheü" demezlermi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 aşırı pay2win olmuş bu.... parayı her basan sunucu alıp item fulliyecek. sonra ver elini action. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Serverı açtığımızdan beri guild üyelerinin elde ettiği bazı rare itemler; - 10'dan fazla Range Finder - 2 ACOG - 2 Holographic - 2 Rifle Flash - 2 Rifle Laser - 1 Pistol Laser - 2 Yeni Çıkan Scope - 1 Eski Scopelardan - 2 NVG - 2 Civilian NV - 1 Military NV - 2 Forward Grip - 2 Silencer Bunların dışında, epey bir Melee Weapon ve Iba Sand'da olmak üzere, chest var. Ama silah sorarsanız eğer, doğru düzgün bir silah yok. Tüm serverlarda ki Lootları azaltmışlar, benim duyduğum public yada değil, şifreli yada şifresiz tüm serverlarda ki loot miktarı azaltılmış. Zombi sayıları arttırıldı, respawn süreleri kısaltıldı, agresiflikleri arttırıldı, bu yukarıda gördüğünüz lootlar için açıkcası epey bir çaba harcamak gerekiyor artık. Zaten tek başına bir kişinin rahatca lootlamayacağı yerler var. Boulder City gibi. Şuan da server yönetimine, kick yetkisi vermişler. Eğer ki Ban yetkisi de verilirse, ve yardımcı yönetici atama yetkisi verilirse, cheaterların barınamadığı serverlara kavuşabiliriz. Açıkcası o zaman oyun için daha hayırlı olur. Ha bir edit ihtiyacı hissettim: Serverlar açılmadan önce ki hafta, guildin 20 üyesini de Tent farmlamaya yöneltmiştik. Silahlarda ki Attachment eksikliğimizi farketmememiz üzerine. 1 hafta da yukarıda gördüğünüz list, 1 kişinin hemen, hemen bankasına attığı listeydi. Yani biz şuan kazandığımızdan daha fazlasını, bu yeni sistemden önce kazanıyorduk, orada hoplayanları vurup, lootlamamız da cabasıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Şu son patchten önce loot mükemmeldi tam zevk almaya başlamıştım oyundan yine sıçtılar içine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 arkadaşım fn scar üstüne fn scar lootluyo 2 haftadır. daha dün gece bulmuş en son lootların azalmış hali bu mu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Server sayımızı 2'ye çıkarttık. [TURKISH] WWW.DEVILSPACT.ORG [TURKISH] WWW.DEVILSPACT.ORG 2 serverları bize ve diğer Türk oyuncuların kullanımına açıldı. Iki serverda 50 userdır. PVE Serverlarıdır, PVP kesinlikle yasaktır. Iki serverında şifresi aynıdır, kullanıcılar hoplayabilirler. Detaylı bilgi için: www.devilspact.org int sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca Ventrilo serverımızda, 5 kanal guildden olmayan server kullanıcılarının hizmetine açılmıştır. Kanalların şifreleri, server şifreleri ile aynıdır. Program: www.ventrilo.com Host: zh.guildvent.net Port: 8430 Şifre: - (yok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 RRa abi bende girim bakim yahu çok anlattınız canım çekti nedir nasıl giriyoruz şifre filan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 oyunun olayı survival ama farm var, nasıl iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Survive oyunları, farm üstüne kurulu zaten. Farmlayamazsan, ölürsün ve işin acısı çoğu zaman farmlarken ölürsün. Şuan oyunda, bir yeri lootlamak, survive edebilmek, eskiye nazaran daha zor. Mermiler de, sağlık malzemeleri de kıymete bindi. Şahsen ben yetiştiremiyorum... Günde 1k zombi kill yapmaya başladım ama o savaş esnasında giden healthin yerini, giden merminin yerini aldığım loot ile dolduramıyorum, sermayeden yiorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 eskiden bu oyunda girip yaptığın şey farm olmuyordu yalnız server-hopping dışında. adam gibi oynuyordun, başkalarıyla karşılaşıyordun ölüp öldürüyordun. pvp yasak sunucuda girip item aramak farm yapmak oluyor ama, öyle değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 siteye (devilspact.org) giremedim sorun var sanırım sonra tekrar denerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Valla Myshkin o dediğini aylardır oynuyoruz zaten, şuanda da oynuyoruz, bana göre warz pvp oyunu zaten ama bununda ayrı bir eğlencesi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Hackera mı ölcem bilmemne derdi olmadan full attachment + military ruckla falan koştura koştura arkadaşınla gezip zombilere mermi sıkmak da eğlenceli bence :P önceden girip loot yapıp adam vurup çıkıyoduk 10dkda bi şimdi 3 saattir oynuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 abi gidip farmville oynasaniz sunda harcadiginiz vakit kadar bos olmaz ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 evet başka oyunlar inanılmaz kişisel gelişim sağlıyo çünkü. sıdıf ya abi anladık sevmiyosun oyunu, oyun boktan substandard ötesi. tamam yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 adma iyiliğiniz istio işte fdjl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 SERVERLARIN İSİMLERİ: [TURKISH] WWW.DEVILSPACT.ORG [TURKISH] WWW.DEVILSPACT.ORG 2SERVERA GİRMEK İÇİN: 1.Oyun içinden Devil's Pact clanına 1 karakterinizle başvurun. 2.Başvuru notuna PRIVATE SERVER yazın. 3.Başvurunuz kabul olduktan sonra, En az 500 GC bağışında bulunun. 4.Oyunda ki 5 karakterinizin ismini ve hangi isim ile GC bağışında bulunduğunuzu [email protected] adresine mail atın.SERVER İŞLEYİŞİ: - Biri GECE, diğeri GÜNDÜZ olmak üzere 2 PVE Serverımız vardır. - 2 Serverında şifreleri aynıdır. Tüm kullanıcılar 2 server arasında hoplayabilirler. - Serverların şifreleri değiştiği zaman, karakterinizin isimlerini gönderdiğiniz mail adresine, yeni şifreniz gelir. - Server kullanıcıları için Ventrilo serverımızda, 5 kanal tahsis edilmiştir, kanalların şifreleri, server şifreleri ile aynıdır. - Biri sizi öldürürse, Screen Shot alıp [email protected] adresine mail atmanız gerekmektedir.SERVER KURALLARI: - Küfür etmek yasaktır. - Küfür ima etmek yasaktır. - Hile yapmak yasaktır. - PvP(Başkalarına Saldırmak) yasaktır. - İnsanların oyununu engellemek, bozmak yasaktır. (Örnek: Girişleri barikatlarla kapatmak) - Başkalarını rahatsız etmek yasaktır. - Server şifresini paylaşmak yasaktır. - Kurallara uymayanların servera girişleri yasaklanır.İLETİŞİM: Mail: [email protected] Ventrilo: zh.guildvent.net 8430 şifre yok Facebook: www.facebook.com/devilspact Twitter: www.twitter.com/devilspact Detay: www.devilspact.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Serverlar için artık GC bağışı almıyoruz. Kurallara uyabiliyorsanız, 5 charın isimlerini [email protected] adresine, mail atın, şifre size mail ile gelsin. Kurallara uyduğunuz sürece, şifre her değiştiğinde, yeni şifre size mail olarak gelir. Uymazsanız, gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 WarZ account satın almak istiyorum. Satmayı düşünen arkadaşlar, sadece bankalarında ki rare itemları, hesaplarında olan GC'yi ve kaça sattıklarını pm atsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 devils pact'in pve serverini duyunca bir bakayım dedim oyuna girmeye çalıştıgımda yalnıs parola falan dedı mailime istedim ama boyle bir maile ait hesap yok diyor. ne yapmam lazım? hiçbir hile hurda olayına da karışmamıştım oysaki. haber bile vermediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 selam. serverın admini benim. [email protected] adresine serverda oynamasını istediğin charları mail atarsan, şifreyi hemen gönderirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 steame eklenmiş gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 adam şifreyi paylaşsa 15 kişi doluşsa sunucuya o adamı nereden bileceksiniz de bir dahaki sefere yeni şifreyi ona göndermeyeceksiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 yalnış anlaşılma oldu galiba ben oyunu pc ye yukllemek ıcın launcheri açtım ama email ve sıfre hatalı dıyor sureklı. şifre istemek için maili girdim. bu seferde bu maile kayıtlı hesap yok diyor. 15 dolar vermiştim hiçbir uyarı yapmadan hesabı silemezler heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 razzRaziel said: adam şifreyi paylaşsa 15 kişi doluşsa sunucuya o adamı nereden bileceksiniz de bir dahaki sefere yeni şifreyi ona göndermeyeceksiniz? gerekirse kimseye göndermeyiz. serverlarımız da sıkı yönetim hakimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar