fizban Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 basindan beri transfer yapilmasina karsiydim, umarim son dakikada alacaz diyip sacma sapan transfer yapmazlar. sene sonunda gelecek teknik direktor kendi yapsin transferlerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Abi transfer olayında TR de kimse kimseyi ezmemiştir. Zaten topu topu kaç tane adam gibi katkı yapan yabancı transferi gerçekleşti. Milyonları verip boşa adam almak transferde ezmek olmyuor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 souldarkorn said: Abi transfer olayında TR de kimse kimseyi ezmemiştir. Zaten topu topu kaç tane adam gibi katkı yapan yabancı transferi gerçekleşti. Milyonları verip boşa adam almak transferde ezmek olmyuor. gayet ezdik transferde şu sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Pencere kapanmadı henüz.. Belhanda ile görüşmelerimiz devam ediyor.. 10 istediler 9 verdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 3tane belhanda getirsek yine ezildik abi kabul edin.ama seneye farkli olur diye dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 bizim transferlerimizde boş transferler değilki rave. krasiç kötü adam mıydı, meireles veya kuyt...ligin belkide en iyi yerli ve potansiyelli yerli solbekini aldık. 1.5 milyona aldığımız salihten bahsetmiyorum bile... özellikle krasiç, meireles kuyt için diyorum (kuytın bir kaç maçı hariç tabi) fos çıktılar abi ya da potansiyelini ortaya koyabilecek hoca ve futbol ortamı yok ki ikinci seçenek çok çok daha ağır basıyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Adamlar yurtdışında adam akıllı antreman yapıyor, sonra Türkiye'ye gelip ortada sıçan oynuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Meireles fos falan degilde.. Krasic'in aykutla alakası yok fos çıkmasının.. adamın fos çıkası varmış yani.. Onun dışında Meireles falan suan 5 üzerinden 3 oynuyor.. 4-5 olur olamıcak bi futbolcu degil ama işte zaman zaman iniş cıkış olucak yapıcak bişey yok.. Meireles'in 2-3 maça kendini tekrar bulucagını umut ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Liebe said: bizim transferlerimizde boş transferler değilki rave. krasiç kötü adam mıydı, meireles veya kuyt...ligin belkide en iyi yerli ve potansiyelli yerli solbekini aldık. 1.5 milyona aldığımız salihten bahsetmiyorum bile... özellikle krasiç, meireles kuyt için diyorum (kuytın bir kaç maçı hariç tabi) fos çıktılar abi ya da potansiyelini ortaya koyabilecek hoca ve futbol ortamı yok ki ikinci seçenek çok çok daha ağır basıyor tabi. Ben sürekli diyorum abi zaten fenerin kadrosu çok iyi kadro diye.Ha performans açısından değil belki ama kağıt üstünde çok çok iyi adamlar alınanlar.Ama Alexin yollanması performanslar Belhanda nın hala bitmemesi vs. rakibinin ara dönemde Sneijder+Drogba yı getirmesi olunca AY ın iyice suyu kaynadı bence artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 şikayet etmeye gerek yok işte aziz de aykut da gider bu gidişle, zaten çoğunluk bunu istemiyor muydu? tamam işte almasınlar kimseyi böylece doğal yollardan kurtuluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Eternal said: Meireles fos falan degilde.. Krasic'in aykutla alakası yok fos çıkmasının.. adamın fos çıkası varmış yani.. Onun dışında Meireles falan suan 5 üzerinden 3 oynuyor.. 4-5 olur olamıcak bi futbolcu degil ama işte zaman zaman iniş cıkış olucak yapıcak bişey yok.. Meireles'in 2-3 maça kendini tekrar bulucagını umut ediyorum. meireles selçuktan bir gıdım üst kademede oynuyor ben daha hiç bir maça etki ettiğini göremedim. çok koşuyor çok basıyor çok boşa kaçıyor ama hani maç çevirecek bir pası bir organizasyonu yok. hele bu haftaki maç ağlattı beni paslarıyla. yav bir tane pası mı yerini bulmaz adamın bir tanesi mi düzgün yere gitmez. ben de biliyorum meirelesin ne kadar büyük bir profesyonel olduğunu işini çok iyi yaptığını ama bi mönşın maçı bir marsilya maçı var böyle aklımda kalan gerisi standart bir anadolu topçusu kıvamında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 meireles zaten arapas neyin biseyler bekleyecegin degil, isleyen takimin mukemmel parcasi olacak adam. o yuzden 4-4-2 oynayalim meireles ile salih ortasahayi paylassin, yaratici gorev yukunu salih'e verelim, sagda mehmet topuz ortasaha yukunu biraz daha alsin, solda stoch ilerde sow kuyt/semih oynasin diyoruz ya. ha formlar boyleyken kuyt degil semih tabi. g.g. yokken de orhan degil mehmet topuz sag bek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 mehmet topalda çok güzel toparlıyor ortayı defansif olarak, söylediğin 4-4-2 çok güzel ama şu an 4-3-1-2 çok daha güzel olur topalı kesmeden bence. topal-raul göbekte önünde salih onun önünde belhanda. tren olur tren... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Bu tarz adamlar iyi isleyen sistemlerde islerini iyi yaptiklari icin kaliteli futbolcu tanimlamasina uyuyorlar. Adamin basarili oldugu takimda topu aldiginda ne üzerine bu kadar baski yapilabiliyordu ne de en yakin pas alternatifleri topal baroni idi. Meireles iyi topçu ama oyunun kaderini degistirecek bir yapisi yok. Krasic hep balondu muhtesem transferleri olurken de ben söylüyordum Arda daha iyi diye de old boyz muamelesi görüyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 abi topal iyi falan demeyin lütfen. saçmalamayın. şu anda takımın hucuma çıkmamasının sorumlularından biride mehmet topal. topal stoper olsa muhteşem adam olurmuşta kim onu ortasahaya koyduysa kötü etmiş. bitti artık topal gibi tek yönlü ortasaha oyuncuları. tek yaptığı şey yana ve geriye top atmak. ama işte arada güzel müdahale falan yapıcan maldonado'dan iyi gözüküyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Topal tek önliberolu sistemin oyuncusu. Topal varsa elinde 4-1-4-1 gibi bi formasyonda kullanicaksin. 4-4-2 falan oynaticaksan da illa yaninda meireles degil daha Selçuk,Salih gibi bir adam oynamasi lazim. Önünde Baroni zaten olmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Bizdeyken ön libero deilmiydi abi zaten Mehmet topal.O tip adamın ortasaha versiyonu melo gibi olunca oluyo işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Mehmet Topal futbolcu değil yav.. Bize kakalanmış en büyük kazıktır bu adam. Gelmiş geçmiş en büyük balon. Al Selçuğu vur Topala.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Topal gayet iyi adam, boşuna örümcek lakabını almadı, Aureliodan sonra tereyağından kıl çeker gibi top kapan yegane adam TRde. Şu Hulk haberini nasıl kafalarla yazıyorlar ona şaştım kaldım ama, yani Fotomaç falan yazmaz yahu HaberTürke bak lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Ya adamlar dalga geçiyo işte başka açıklaması yok bunun.. Bu haberi yazarken adam ıhbın ıhbın diye gülüyodur işte.. Bugünde Hulk'u yazalım demiştir sabah.. Yarın'da PSG den İbrahimi yazarlar persembe de Neymar'ı yazdılar mı zaten cuma ya belhanda gelir bu iş biter o da gelirse.. Rezil olduk lan bildigin. Bu iş karşılıklı olması gerekirken resmen rezil olduk.. Bi bizim transfer yapmamız bi gs'nin transfer yapması rekabet böle olması gerekirken 10 istediler 9 verdik diye geziyoruz işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Bizimkiler de ayrı öküz. Yazsanıza lan hemen basında çıkan Hulk Transferiyle ilgili bir girişimimiz olmadı diye.Yaz hemen yalanla geç sığır gibi oturuyolar. Anca tükürüğe laf yetiştirelim. İyice sıtkım sıyrıldı bu işten ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 BELHANDA: "FENERBAHÇE'DEN ÇOK İYİ BİR TEKLİF ALDIM; AMA NE OLACAĞINI BİLMİYORUM" Fas Milli Takımı'nın elenmesinden sonra bu sabah İstanbul'a dönen başarılı futbolcu, milli takım kampında oda arkadaşı olan Fenerbahçe'nin transfer gündemindeki Belhanda için ise "Ona İstanbul'un ne kadar güzel bir şehir olduğunu anlattım. 'Türkiye'deki lig yarışı çok heyecanlı. Türkiye fantastik bir ülke ve çok önemli bir futbol atmosferi var' dedim. Belhanda da aynı şekilde düşünüyor. Türkiye'nin müslüman bir ülke olması da onun kararı üzerinde çok etkili. Türkiye'de mutlu olabileceğine inanıyor. Ayrıca Türk taraftarların çoşkusu, Fransa'dakinden çok daha üst düzeyde. Bu da onu heyacanlandırdı" dedi. BELHANDA'YA İNGİLTERE'DEN CİDDİ TEKLİFLER VAR" Nordin Ambrabat, "Belhanda bana Fenerbahçe'nin kendisi için çok iyi bir teklif verdiğini ve bundan dolayı mutlu olduğunu söyledi. Fakat kulüpler düzeyinde anlaşma sağlanamamış. Son konuşmamızda 'İnan ne olacağını bilmiyorum' dedi. Durum karışık. O da ne olacağını bilmiyor. Ama Türkiye'yle ilgili düşüncesi son derece pozitif; fakat İngiltere'den de teklifler aldı. Hangi takım olduğunu bilmiyorum; ama bu tekliflerin ciddi olduğunu söyledi" dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Galatasaray takımı sneijder ve drogba transferlerini başarı ile gerçekleştirdi. Fenerbahçe futbol takımı ise henüz belhanda yı transfer edemedi Sayın Aziz Yıldırım istediği futbolcuyu alabilirdi hani ? Hani alamayacağı futbolcu yoktu bunların hepsi yalanmıydı ? yeterince seviyeli oldu sanırım burdan Galatasaraylı arkadaşlardan ve ilkokul çocuğu söylemli post yazan arkadaştanda özür dilerim Sizler olmasanız biz seviyemizi nasıl koruyabilirdik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Vay arkadaş niye çözemedi insanlar yasak arkadaşım takım isimleriyle oynayıp komiklik yapmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Katibim said: cincon aldı drogba sneijder... Biz daha bir belhanda yı alamadık Hani aziz yıldırım istediği futbolcuyu alabilirdi ? Hani alamayacağı futbolcu yoktu bunların hepsi yalanmıydı ? Son kez uyarıyorum, böyle abuk subuk "cincon"dur "fenev"dir ilkokul seviyesi hitaplar yasak. Bundan sonra kim yaparsa yapsın otomatik olarak ceza gelecek, sonra neden geldi diye sormayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar