Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 3

Liebe

Öne çıkan mesajlar

bizim transferlerimizde boş transferler değilki rave. krasiç kötü adam mıydı, meireles veya kuyt...ligin belkide en iyi yerli ve potansiyelli yerli solbekini aldık. 1.5 milyona aldığımız salihten bahsetmiyorum bile... özellikle krasiç, meireles kuyt için diyorum (kuytın bir kaç maçı hariç tabi) fos çıktılar abi ya da potansiyelini ortaya koyabilecek hoca ve futbol ortamı yok ki ikinci seçenek çok çok daha ağır basıyor tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

Meireles fos falan degilde.. Krasic'in aykutla alakası yok fos çıkmasının.. adamın fos çıkası varmış yani..
Onun dışında Meireles falan suan 5 üzerinden 3 oynuyor.. 4-5 olur olamıcak bi futbolcu degil ama işte zaman zaman iniş cıkış olucak yapıcak bişey yok.. Meireles'in 2-3 maça kendini tekrar bulucagını umut ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

bizim transferlerimizde boş transferler değilki rave. krasiç kötü adam mıydı, meireles veya kuyt...ligin belkide en iyi yerli ve potansiyelli yerli solbekini aldık. 1.5 milyona aldığımız salihten bahsetmiyorum bile... özellikle krasiç, meireles kuyt için diyorum (kuytın bir kaç maçı hariç tabi) fos çıktılar abi ya da potansiyelini ortaya koyabilecek hoca ve futbol ortamı yok ki ikinci seçenek çok çok daha ağır basıyor tabi.

Ben sürekli diyorum abi zaten fenerin kadrosu çok iyi kadro diye.Ha performans açısından değil belki ama kağıt üstünde çok çok iyi adamlar alınanlar.Ama Alexin yollanması performanslar Belhanda nın hala bitmemesi vs. rakibinin ara dönemde Sneijder+Drogba yı getirmesi olunca AY ın iyice suyu kaynadı bence artık.
Sosyal ağlarda paylaş

Eternal said:

Meireles fos falan degilde.. Krasic'in aykutla alakası yok fos çıkmasının.. adamın fos çıkası varmış yani..
Onun dışında Meireles falan suan 5 üzerinden 3 oynuyor.. 4-5 olur olamıcak bi futbolcu degil ama işte zaman zaman iniş cıkış olucak yapıcak bişey yok.. Meireles'in 2-3 maça kendini tekrar bulucagını umut ediyorum.

meireles selçuktan bir gıdım üst kademede oynuyor ben daha hiç bir maça etki ettiğini göremedim. çok koşuyor çok basıyor çok boşa kaçıyor ama hani maç çevirecek bir pası bir organizasyonu yok. hele bu haftaki maç ağlattı beni paslarıyla. yav bir tane pası mı yerini bulmaz adamın bir tanesi mi düzgün yere gitmez.

ben de biliyorum meirelesin ne kadar büyük bir profesyonel olduğunu işini çok iyi yaptığını ama bi mönşın maçı bir marsilya maçı var böyle aklımda kalan gerisi standart bir anadolu topçusu kıvamında.
Sosyal ağlarda paylaş

meireles zaten arapas neyin biseyler bekleyecegin degil, isleyen takimin mukemmel parcasi olacak adam. o yuzden 4-4-2 oynayalim meireles ile salih ortasahayi paylassin, yaratici gorev yukunu salih'e verelim, sagda mehmet topuz ortasaha yukunu biraz daha alsin, solda stoch ilerde sow kuyt/semih oynasin diyoruz ya. ha formlar boyleyken kuyt degil semih tabi. g.g. yokken de orhan degil mehmet topuz sag bek.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu tarz adamlar iyi isleyen sistemlerde islerini iyi yaptiklari icin kaliteli futbolcu tanimlamasina uyuyorlar. Adamin basarili oldugu takimda topu aldiginda ne üzerine bu kadar baski yapilabiliyordu ne de en yakin pas alternatifleri topal baroni idi.

Meireles iyi topçu ama oyunun kaderini degistirecek bir yapisi yok. Krasic hep balondu muhtesem transferleri olurken de ben söylüyordum Arda daha iyi diye de old boyz muamelesi görüyordum.
Sosyal ağlarda paylaş

abi topal iyi falan demeyin lütfen. saçmalamayın. şu anda takımın hucuma çıkmamasının sorumlularından biride mehmet topal. topal stoper olsa muhteşem adam olurmuşta kim onu ortasahaya koyduysa kötü etmiş. bitti artık topal gibi tek yönlü ortasaha oyuncuları.

tek yaptığı şey yana ve geriye top atmak. ama işte arada güzel müdahale falan yapıcan maldonado'dan iyi gözüküyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya adamlar dalga geçiyo işte başka açıklaması yok bunun..
Bu haberi yazarken adam ıhbın ıhbın diye gülüyodur işte.. Bugünde Hulk'u yazalım demiştir sabah.. Yarın'da PSG den İbrahimi yazarlar persembe de Neymar'ı yazdılar mı zaten cuma ya belhanda gelir bu iş biter o da gelirse..
Rezil olduk lan bildigin. Bu iş karşılıklı olması gerekirken resmen rezil olduk.. Bi bizim transfer yapmamız bi gs'nin transfer yapması rekabet böle olması gerekirken 10 istediler 9 verdik diye geziyoruz işte..
Sosyal ağlarda paylaş

BELHANDA: "FENERBAHÇE'DEN ÇOK İYİ BİR TEKLİF ALDIM; AMA NE OLACAĞINI BİLMİYORUM"
Fas Milli Takımı'nın elenmesinden sonra bu sabah İstanbul'a dönen başarılı futbolcu, milli takım kampında oda arkadaşı olan Fenerbahçe'nin transfer gündemindeki Belhanda için ise "Ona İstanbul'un ne kadar güzel bir şehir olduğunu anlattım. 'Türkiye'deki lig yarışı çok heyecanlı. Türkiye fantastik bir ülke ve çok önemli bir futbol atmosferi var' dedim. Belhanda da aynı şekilde düşünüyor. Türkiye'nin müslüman bir ülke olması da onun kararı üzerinde çok etkili. Türkiye'de mutlu olabileceğine inanıyor. Ayrıca Türk taraftarların çoşkusu, Fransa'dakinden çok daha üst düzeyde. Bu da onu heyacanlandırdı" dedi.

BELHANDA'YA İNGİLTERE'DEN CİDDİ TEKLİFLER VAR"
Nordin Ambrabat, "Belhanda bana Fenerbahçe'nin kendisi için çok iyi bir teklif verdiğini ve bundan dolayı mutlu olduğunu söyledi. Fakat kulüpler düzeyinde anlaşma sağlanamamış. Son konuşmamızda 'İnan ne olacağını bilmiyorum' dedi. Durum karışık. O da ne olacağını bilmiyor. Ama Türkiye'yle ilgili düşüncesi son derece pozitif; fakat İngiltere'den de teklifler aldı. Hangi takım olduğunu bilmiyorum; ama bu tekliflerin ciddi olduğunu söyledi" dedi.
Sosyal ağlarda paylaş

Galatasaray takımı sneijder ve drogba transferlerini başarı ile gerçekleştirdi.

Fenerbahçe futbol takımı ise henüz belhanda yı transfer edemedi

Sayın Aziz Yıldırım istediği futbolcuyu alabilirdi hani ?

Hani alamayacağı futbolcu yoktu

bunların hepsi yalanmıydı ?

yeterince seviyeli oldu sanırım

burdan Galatasaraylı arkadaşlardan ve ilkokul çocuğu söylemli post yazan arkadaştanda özür dilerim

Sizler olmasanız biz seviyemizi nasıl koruyabilirdik..
Sosyal ağlarda paylaş

Katibim said:

cincon aldı drogba sneijder...

Biz daha bir belhanda yı alamadık

Hani aziz yıldırım istediği futbolcuyu alabilirdi ?

Hani alamayacağı futbolcu yoktu

bunların hepsi yalanmıydı ?

Son kez uyarıyorum, böyle abuk subuk "cincon"dur "fenev"dir ilkokul seviyesi hitaplar yasak.

Bundan sonra kim yaparsa yapsın otomatik olarak ceza gelecek, sonra neden geldi diye sormayın.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...