mokoko Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 egemen'de var sol bekte oynayabilecek. hatta caner yerine egemen'i tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptoid Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Transferde olan sistemde oynayacaksak, ofansif orta saha lazim elimizdeki orta sahalardan hic biri bu yuku kaldiramaz, ha yok 4-4-2 oynayacaksak, ortada salih/meireles/topal/sezer kurgusundan bir orta saha yaratilabilir ve defansa kalitesi iyi bir transfer alinabilir ancak sag acigimiz buyuk soru isareti .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 topuz, gönül iyiydi ya sağ kanatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Uefa'ya göre çirkin , The Guardian'a göre o gön dünyada çekilmiş en güzel fotoğraflardan biri http://www.guardian.co.uk/news/2012/nov/08/picture-desk-live-the-best-news-pictures-of-the-day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 belhanda bitmiş http://www.ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/81290/belhanda-ne-zaman-aciklanacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Bitmişte ben ordan şunu anlıyorum başka transfer yapılmıcak vs vs transferi kapatıcak falan.. tek belhanda ile olmaz forvet lazım bu takıma sow'a bişey olsa semihlemi oynicaz kuytlamı oynicaz.. kesinlikle bide ciddi forvet lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 kuyt oynar forvet olarak np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 ya ben uefa dan bahsediyom sen kuyt oynar np diyon abi.. sdfhsd ne kuyt'ı .. fenerbahcenin forveti KUYT mı olucak bu saatte.. alınması lazım yırtıcı biri sow'un yanına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Artık çift forvet oynayalım ya! Bence Kuyt her türlü oynar 2. forvet. Kuyt yırtıcı değil mi? Ben çok beğeniyorum yedek olmamalı oynamalı. Forvet oynadığı maçlarda da golünü atıyor adam. Kanatta o kadar iyi değil en azından şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/22445587.asp işte kafası çalışan fenerliler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 oha helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 nefismis ama gene kavga etmisler dinolarla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 bir olay yok, medya abartmış gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Kanuni said: yıllardır elimizde bir ekonomik durum kozu vardı. bizim çok paramız var. aziz başkan bastırır parayı alır mavallarıyla bir bok olduğumuzu sanıyorduk. stadımız da stadımız diye gerinir dururduk. şimdi adamlar bunlarda da bizi geçti. biz başarısız, şikeci ve fakir olduk. abi tmm ya bu kadar ezme klübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Eternal said: Abi 2.yarı ve uefa'da yürümek istiyosak kadro şu sekilde olmalı gerisi hikaye Volkan gg egemen yobo h.ali topal meireles kuyt belhanda sow emenike SİLERİZ. sow gibi adam kanada çekilirmi ya? Ayrıca Emenike kadar gereksiz bi transfer olamaz heralde fener için şuan.Bide geçen sene sattığınız adamı bu sene 3 katına falan almakta ayrı bi hıyarlık olur. Belhanda tipinde az gol atan pasör de yaramaz fenere. Alex lazım size veya onun tipinde adam.Yoksa kağıt üstünde çok çok iyi şuan fenerin kadrosu.10 numara üstüne taktikle oynayıp 10 numarası olmaması dışında. Hani şu istemediğiniz Robinho-Diego vs.vs.şu tarz adamlar ilaç gibi olur bana kalırsa fenere.Veya 10 numara bulamadınız Dzeko gibi hem pasör hem golcü bi adam alıp 2 forvete döner takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 https://pbs.twimg.com/media/BBeCOtRCIAAlFCi.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Ünal Başgan'ın buna cevabı da efsane olmuş :) edit: koyamadım bi türlü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 lol FM oynuyodum bi haber geçti Hector Cuper Fenerbahçede diye, bi an için unuttum oyunda olduğumu içimi bir umut kapladı ama çok sürmedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 BlueDreams said: Ünal Başgan'ın buna cevabı da efsane olmuş :) edit: koyamadım bi türlü.. sakin ol tmm https://twitter.com/UnalBasgan/status/294897753526517760 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Yok öyle değil fotoğraf koymaya çalışmıştım ben, Gökmen falan cevap yazmış şakalı komikliydi olmadı işte :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/309938_399162180178090_1834761555_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 _Rave said: Eternal said: Abi 2.yarı ve uefa'da yürümek istiyosak kadro şu sekilde olmalı gerisi hikaye Volkan gg egemen yobo h.ali topal meireles kuyt belhanda sow emenike SİLERİZ. sow gibi adam kanada çekilirmi ya? Ayrıca Emenike kadar gereksiz bi transfer olamaz heralde fener için şuan.Bide geçen sene sattığınız adamı bu sene 3 katına falan almakta ayrı bi hıyarlık olur. Belhanda tipinde az gol atan pasör de yaramaz fenere. Alex lazım size veya onun tipinde adam.Yoksa kağıt üstünde çok çok iyi şuan fenerin kadrosu.10 numara üstüne taktikle oynayıp 10 numarası olmaması dışında. Hani şu istemediğiniz Robinho-Diego vs.vs.şu tarz adamlar ilaç gibi olur bana kalırsa fenere.Veya 10 numara bulamadınız Dzeko gibi hem pasör hem golcü bi adam alıp 2 forvete döner takım. Totem yapmışın da Emenike resmen ilaç olur adamlara. Çok çok iyi dediğin kadro çarpık yapılaşma örneği resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Yok be valla toteminde deilim işin.İlerde top tutucak hava topu indiricek assist yapıcak vs. bi adamları yokken hala Belhanda olmasada Emenike olsun daha iyi diyip peşinden koşmaları saçma sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Artık maçtan sonra açıklanır heralde Belhanda. Hele hele puan kaybı olursa hemen açıklanır. Gerçi Antep'in puan alma ihtimalini göremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Rerore said: Kanuni said: yıllardır elimizde bir ekonomik durum kozu vardı. bizim çok paramız var. aziz başkan bastırır parayı alır mavallarıyla bir bok olduğumuzu sanıyorduk. stadımız da stadımız diye gerinir dururduk. şimdi adamlar bunlarda da bizi geçti. biz başarısız, şikeci ve fakir olduk. abi tmm ya bu kadar ezme klübü bu ne lan ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar