Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 3

Liebe

Öne çıkan mesajlar

"Tatar Ramazan" said:

BlueDreams said:

Anlarsın bi ara çok yorma sen kafanı.

Yeter forumu da başlığı da kirlettiğin, gitsene yine ya, bikaç ay da acc alma

Kaça aldın forumu? Gitsene yine falan çekiyorsun bu 2 oldu kiminle karıştırıyosun bilmiyorum ama derdin ne anlamak mümkün değil gerçekten. Ha bu kadar sahiplendiğine göre forumu eski üyelerden olman lazım, 2009 üyelik tarihi görünüyor UO zamanlarından kalma olduğuna göre forum en az 2003-2004 civarında kurulmuş olsa gerek ya sen banlanıp geri gelmiş bir üyesin bana söylediğin şekilde ya da kraldan çok kralcısın.

Neresinden baksan elle tutulur lafın yok, foruma bi katkın ortaya koyduğun bi fikrin de yok, sadece ortalığı kirletiyorsun gitsene sen aslında...
Sosyal ağlarda paylaş

kıçından sıkmak = bilgi sahibi olmadığın konu hakkında hiç bir doğruluğu olmayan yorumda bulunmak.

şikayet etmekte özgürsün canım ;)

daha ronaldonun efsane ötesi oynadığı 2008 den bihabersin messi fanboi , gidip kendi gs başlığında zırvala bence bilmediğin konular hakkında konuşma :)
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

alexin brezilya milli takımında attığı ilk golün olduğu maç...

gözlerim doldu özellikle alexin asisti-ronaldonun golünden sonraki sarılmalarında.

alex-ronaldinho-ronaldo fenomeno

müthiş...

kadroya bak be

Brasil (Brazil):
1 - Dida [Lugano]
2 - Cafu [Roma] - cap
3 - Odvan [Vasco]
4 - Antônio Carlos [Roma]
6 - Roberto Carlos II [Real Madrid]
8 - Vampeta [Corinthians]
5 - Émerson I [Bayer Leverkusen]
10 - Alex I [Palmeiras]
11 - Zé Roberto II [Bayer Leverkusen]
9 - Ronaldo [Internazionale]
7 - Ronaldinho Gaúcho [Grêmio]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Messi'yi zerre kadar sevmiyorum ama onu düzelteyim. Şikayet etmeye gerek yok zaten kullandığın canım kelimesi daha çok rahatsız etti emin olabilirsin.

Ayrıca söylemiş zaten bak birisi Ronaldo sadece 2008 de iyi oynamadı her yıl Messi'den iyi oynuyor aslında ama bitanesi daha sempatik şirin falan diye daha çok fanboyu var.

Bu kadar agresiflik niye onu da anlamadım herkes birilerini biyerlerden sürmenin peşinde. Konular tapulu malınız falan mı? Misal Fenerbahçe konusuna sadece Fenerbahçeliler mi yazabiliyor?

Stoch resmi falan konulmuş GS-FB arasında Van Hoijdonk transferi var öyle üzerine övünülebilecek Stoch gibi yetersiz bi adamla gol atılmaz bi laf ediceksiniz kalitelisini edin bari.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...