Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

60 yaşında bir erkek aşık olur mu?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hayır adamın ailesini dağıtabilecek olmak da umrunda değil sonra gelip "aglamış ama ;(" fln diyebiliyor. Bu neyin kafası acaba. Çok şey yazılır da işte gerek yok tabii

@imamizer çok gitmez abi bu. Klasik hikaye
Mesaj tarihi:
DoruK said:

bir baltaya sap olamayıp 60lık azgın dedelerden medet uman kızlar varsa pek tabii 60 yaşında aşık olan erkekler de vardır. ha neye aşık olacağı ayrı tartışma konusu, zira kızın da %90 parasına aşık olacağını, yani bir hayat kadınından çok da farklı bir iş icra etmeyeceğini düşünürsek adamın aradığı şeyin ne olduğunu bulmak zor olmaz.

topikte kişi v kişiler belirtilmemiş kimse üstüne alınmasın

Sonuna kadar haklı,hele bide pempe evliyse kocasına Allah yardım etsin zor zenaat aldatılmak
Mesaj tarihi:
Almanyadan arkadaşın ev sahibi vardı adam 70 yaşında eşi 35 ,eşini tatmin etmesi karşılığında para almıyordu çocukdan beraber tr ye tatile gelmişlerdi.taştı abla herif ölünce de mirasa konarım hesabı yapıyordu.senegalli birini bulmuş şimdi paylaşıyorlarmış geniş geniş :s
Mesaj tarihi:
SekerPembe said:

yalnızlıkla alakası yok gayet evli bir adam ve 60 yaşında kızı yaşında bir kıza aşık olur mu sorum bu?
bir çok kişi olur demiş, cinsellik kısmını da merak ediyordum fakat onunla ilgili nette bir sürü bilgi var.

kim bu adam? gidip döveyim.
Mesaj tarihi:
Bone said:

SekerPembe said:

yalnızlıkla alakası yok gayet evli bir adam ve 60 yaşında kızı yaşında bir kıza aşık olur mu sorum bu?
bir çok kişi olur demiş, cinsellik kısmını da merak ediyordum fakat onunla ilgili nette bir sürü bilgi var.

kim bu adam? gidip döveyim.

Sakin ol şampi
  • Yeni Oluştur...