Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurulum Sorunsali

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
flopy'ye benziyor. salla onu =)

https://www.google.com.tr/search?q=docker+x+case&sugexp=chrome,mod%3D2&um=1&ie=UTF-8&hl=en&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=TF7bUPHhHKat4ASnkoGYDg&biw=1858&bih=995&sei=Tl7bUPGgMcj14QTN8IDIBQ#um=1&hl=en&safe=off&tbo=d&tbm=isch&spell=1&q=thermaltake+dokker+black&sa=X&ei=2F7bUILTDKGI4ATmwoHQCQ&ved=0CE8QvwUoAA&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.r_qf.&fp=73451d439b17b677&bpcl=40096503&biw=1858&bih=995 şu kasayı kullanıyorum. fiyat segmentindeki gördüğüm en iyi kasalardan. hdd tarafı küçük olduğundan kart rahat sığıyor.
Mesaj tarihi:
Yok abi 680 midi tower la olacak şey değil, ben 680 e upgrade ederken yanında bir tane de Coolermaster HAF 420 mi ne dana gibi bir kasa aldım, doğrusu şimdi artık herhalde daha da upgrade etmem, kasayı her kaldırmak bel fıtığına davetiye çünkü.
Mesaj tarihi:
çalışması için gereken
- cpu güç kablosu - 6 veya 8 li ufak şey
- anakart güç kablosu - epey büyük 20li falan
- power-reset girişleri - tekli ufak şeyler

bunları baglayınca çalışması gerek görüntü falan tabi harici fanlar falan dönmezde en azından bir görüntü falan şey eder.
Mesaj tarihi:
Borastus said:

çalışması için gereken
- cpu güç kablosu - 6 veya 8 li ufak şey
- anakart güç kablosu - epey büyük 20li falan
- power-reset girişleri - tekli ufak şeyler

bunları baglayınca çalışması gerek görüntü falan tabi harici fanlar falan dönmezde en azından bir görüntü falan şey eder.

abi cpu u takmamışım arkadaşlar fark etti, umarım odur ya

CPU fanı takılı, boşta 2-3 fan girişi var ama optional olanlar
Mesaj tarihi:
birde ardı ardına çok on off yaparsan bir süre sonra tepki vermeyi kesebilir pc o zaman panik olma böyle elektrik fişini çekip 1 dk falan bekle ben epey panik oluyordum o durumlarda kabus gibi
Mesaj tarihi:
yanma semptonları göstermiyor şu an çalışıyor ama görüntü

HOUSTON WE HAVE VISUAL CONTACT!

AWWWW YEAHHHH ÇOK SEVİNDİM YA.

GÜNÜMÜ İYİLEŞTİRMEDE EMEĞİ GEÇEN BÜTÜN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM.
Mesaj tarihi:
çok sağolun ya cidden çok boktan bir gün geçirdim ihtiyacım vardı yani şuna..

peki son bir noob sorusu monitor u karta taktığımız girişin görüntü kalitesi açısından bir farkı var mı? old school veya o adaptörlü veya hdmi vs.
Mesaj tarihi:
offf...

anlamadığım bir şekilde keyboard ve mouse u taktığımda tanımadı pc. ondan sonra reset attım, reset atınca mouse direk takılı değilmiş gibi hareket etmeye başladı elektrik gelmiyor. fakat keyboard normaldi. mouse u farklı usb slotlarına denedim olmadı, farklı mouse taktım zınk diye çalıştı. farklı mouse u takıp çalıştırmaya başladığımdan beri keyboard gitti. şimdide keyboard çalışmıyor. mouse u taktığım zaman çalışan slot a taksam bile çalışmıyor, mouse u takıyorum çalışıyor.

bunun açıklaması nedir cinnet ya.
  • Yeni Oluştur...