Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurulum Sorunsali

bingildak

Öne çıkan mesajlar

flopy'ye benziyor. salla onu =)

https://www.google.com.tr/search?q=docker+x+case&sugexp=chrome,mod%3D2&um=1&ie=UTF-8&hl=en&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=TF7bUPHhHKat4ASnkoGYDg&biw=1858&bih=995&sei=Tl7bUPGgMcj14QTN8IDIBQ#um=1&hl=en&safe=off&tbo=d&tbm=isch&spell=1&q=thermaltake+dokker+black&sa=X&ei=2F7bUILTDKGI4ATmwoHQCQ&ved=0CE8QvwUoAA&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.r_qf.&fp=73451d439b17b677&bpcl=40096503&biw=1858&bih=995 şu kasayı kullanıyorum. fiyat segmentindeki gördüğüm en iyi kasalardan. hdd tarafı küçük olduğundan kart rahat sığıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Borastus said:

çalışması için gereken
- cpu güç kablosu - 6 veya 8 li ufak şey
- anakart güç kablosu - epey büyük 20li falan
- power-reset girişleri - tekli ufak şeyler

bunları baglayınca çalışması gerek görüntü falan tabi harici fanlar falan dönmezde en azından bir görüntü falan şey eder.

abi cpu u takmamışım arkadaşlar fark etti, umarım odur ya

CPU fanı takılı, boşta 2-3 fan girişi var ama optional olanlar
Sosyal ağlarda paylaş

offf...

anlamadığım bir şekilde keyboard ve mouse u taktığımda tanımadı pc. ondan sonra reset attım, reset atınca mouse direk takılı değilmiş gibi hareket etmeye başladı elektrik gelmiyor. fakat keyboard normaldi. mouse u farklı usb slotlarına denedim olmadı, farklı mouse taktım zınk diye çalıştı. farklı mouse u takıp çalıştırmaya başladığımdan beri keyboard gitti. şimdide keyboard çalışmıyor. mouse u taktığım zaman çalışan slot a taksam bile çalışmıyor, mouse u takıyorum çalışıyor.

bunun açıklaması nedir cinnet ya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...