df Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 çalışsın da geçer hemen o mutsuzluk=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Abi yarım saat önce tak onu dedik sen hala üzülüon boştan yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 yandı herhalde kart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 abi daha gpu a gelmedim anakartı hallediyorum gpu u takması min 15 dk. gpu u takınca hiçbir şey hareket edemiyorum matematik problemi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 o kartı alınca mid tower ya da full tower kasa lazım. yoksa işkence cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 bingildak said: bunun boşta olması normal midir? bu yetime sahip çıkacak yok mudur? neresidir bunun evi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 flopy'ye benziyor. salla onu =) https://www.google.com.tr/search?q=docker+x+case&sugexp=chrome,mod%3D2&um=1&ie=UTF-8&hl=en&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=TF7bUPHhHKat4ASnkoGYDg&biw=1858&bih=995&sei=Tl7bUPGgMcj14QTN8IDIBQ#um=1&hl=en&safe=off&tbo=d&tbm=isch&spell=1&q=thermaltake+dokker+black&sa=X&ei=2F7bUILTDKGI4ATmwoHQCQ&ved=0CE8QvwUoAA&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.r_qf.&fp=73451d439b17b677&bpcl=40096503&biw=1858&bih=995 şu kasayı kullanıyorum. fiyat segmentindeki gördüğüm en iyi kasalardan. hdd tarafı küçük olduğundan kart rahat sığıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 kimsenin gözüne bir yanlış eksik takılmıyorsa basıyoruz. anlayanlar baksın plix. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 SATA 2 slotları 2'li stacklenmiş 2 HDD i (biri ssd işte yeni aldığım) beraber taktım dvd i piç edip diğer tarafa taktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Bas hadi bas heycanlandık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Yok abi 680 midi tower la olacak şey değil, ben 680 e upgrade ederken yanında bir tane de Coolermaster HAF 420 mi ne dana gibi bir kasa aldım, doğrusu şimdi artık herhalde daha da upgrade etmem, kasayı her kaldırmak bel fıtığına davetiye çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 işlemci fanı takılı değil gibi. ya da 2. bi giriş var boşta duran. resmin çözünürlük iyi olsa güzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 çalışması için gereken - cpu güç kablosu - 6 veya 8 li ufak şey - anakart güç kablosu - epey büyük 20li falan - power-reset girişleri - tekli ufak şeyler bunları baglayınca çalışması gerek görüntü falan tabi harici fanlar falan dönmezde en azından bir görüntü falan şey eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Sata 3 desteği yok mu yav anakartın SSDyi Sata3ten girseydin. Bide SSD kullancaksan AHCI modea almayı unutma abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 "Sorunsal" kadar iğrenç bi şey var mı la ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 AHCI nedir :( googleayım hemen sata 3 yazmıyor hiçbir slotda max. sata 2 var, usb 3 var aıjdsıjod takasa girsem anakartla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 ahci bios'tan yapılıyor ama acelesi yok. bi pc açılsın önce =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Borastus said: çalışması için gereken - cpu güç kablosu - 6 veya 8 li ufak şey - anakart güç kablosu - epey büyük 20li falan - power-reset girişleri - tekli ufak şeyler bunları baglayınca çalışması gerek görüntü falan tabi harici fanlar falan dönmezde en azından bir görüntü falan şey eder. abi cpu u takmamışım arkadaşlar fark etti, umarım odur ya CPU fanı takılı, boşta 2-3 fan girişi var ama optional olanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Ne boka yarar bende bilmiyorum ama Ssd kullanırken ilk yapılması gereken felan diyorlar :D Sen hele PCyi aç bi ekranı gör de abi o kısma bakarsın sonra ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 birde ardı ardına çok on off yaparsan bir süre sonra tepki vermeyi kesebilir pc o zaman panik olma böyle elektrik fişini çekip 1 dk falan bekle ben epey panik oluyordum o durumlarda kabus gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 yanma semptonları göstermiyor şu an çalışıyor ama görüntü HOUSTON WE HAVE VISUAL CONTACT! AWWWW YEAHHHH ÇOK SEVİNDİM YA. GÜNÜMÜ İYİLEŞTİRMEDE EMEĞİ GEÇEN BÜTÜN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Hehe hayırlı olsun canavar kart :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 çok sağolun ya cidden çok boktan bir gün geçirdim ihtiyacım vardı yani şuna.. peki son bir noob sorusu monitor u karta taktığımız girişin görüntü kalitesi açısından bir farkı var mı? old school veya o adaptörlü veya hdmi vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Vga ile DVI/HDMI arasında tabiki fark var. Ancak HDMI ile DVI'ın tek farkı HDMI'ın seside aktarması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 offf... anlamadığım bir şekilde keyboard ve mouse u taktığımda tanımadı pc. ondan sonra reset attım, reset atınca mouse direk takılı değilmiş gibi hareket etmeye başladı elektrik gelmiyor. fakat keyboard normaldi. mouse u farklı usb slotlarına denedim olmadı, farklı mouse taktım zınk diye çalıştı. farklı mouse u takıp çalıştırmaya başladığımdan beri keyboard gitti. şimdide keyboard çalışmıyor. mouse u taktığım zaman çalışan slot a taksam bile çalışmıyor, mouse u takıyorum çalışıyor. bunun açıklaması nedir cinnet ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar