serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Bnm kart gibi eskilerde bundan bi tane takıyodun yetiyodu. Şimdi iki tane olmuş. Ekstra güç bunlar anakarta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 tamam da sokmak gerekiyor mu işte onu anlamadım. 8* li giriş, ona göre psu dan çıkışta var ama orda önceden bir kablo var mıydı hatırlamıyorum. yanlış bir şey takip da kartı da patlatmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Abi o konnektörler özeldir yani eğer oturabiliyorsa elindeki konnektöre ters bişey olmaz. Ama yine de sorayım PSUdan çıkan 8 pinli konnektör siyah ve sarı kablolardan mı oluşuyor 4-4 olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Aha bu şekil bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 siyah sarı yes. 2 kanal çıkıyor. biri 4+4 birlikte bağlanmış. diğer 6+6+2 birlikte bağlanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Ver odunu hadi o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 butun bos deliklere bisey sokucan abi, onlarin kendi seyleri var zaten baska bisey girmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 sokuyorum. ya allah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 yanarsa suç ortağısınız delil belirtecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 kackackackac sahit yazicaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 bunun boşta olması normal midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Sorman gunah bunu. Bul ona bir yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 abi lütfen ruh hali çok düşük biriyle alay etmeyin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Ahahah o ne tam çıkaramadım Floppy güç kablosu mu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 son resimde işlemciye güç bağlamamışsın. sadece o resimi çekerken mi söktün yoksa takmadın mı hiç =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Kablo nereden cikiyor? Onu gostersen yerini bilen cikar belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Yav bağlamadın mı abi 8 pini sabahtan beri ver odunu dioz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 PSU'dan geliyor. nasıl yani DF, 2 sayfa geride işaretlediğim yer mi cpu power dediğin abi işsiz ve KDV farkı yemiş biriyim şu an. bir şey yanarsa ciddi aylarca gg'im riske edemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 evet o cpu power. 4 pin de takılabilir 8 pn'de daha düzgün akım için 8 takman iyidir. zaten pin üstünde cpu yazar. 4 4 ayrıdır genelde. cpu1 cpu2 yazar. psu'nun kalitesine göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 ABİ CPU A ELEKTRİK VERMEDEN EKRANA NİYE GÖRÜNTÜ GELMİYOR DİYE Mİ BU KADAR SAATTİR UĞRAŞIYORUM? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 PARMAKLARIM YARA OLDU YA O KARTLA CEBELLEŞMEKTEN. SLOT DEĞİŞTİR HDD SÖK, DİĞER SLOT'A TAK. ÇOK MUTSUZUM YA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 deniyorum dualarınızı eksik etmeyin plix. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 çözülmedimi hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar