Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Black-ice said: bir soru daha char 2 yıllık açıp bırakmıştım, bi itemler kazanmışım sanırım. çantamda snowball, soundbox, rules of engagement, little helper ve neo yc 114 gibi itemler var. bunlar nedir ne işe yarar hiç anlamadım? (redeem ettim bunları oyuna para ödiyince dün) ben direk sattım herşeyi 40 milyona yakın para yaptı ki benim gibi 3 yıl önce açıp öyle bırakan adam köşeyi döndü
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 satıyorum ben de o zmn. satamadım nedense satılmıo şuan :S bi de ben şimdi napcam belli diil o yüzden skilleri biraz kafama göre geliştiriom. bi sıkıntı olur mu bunda
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Kafana göre değilde certificatelere göre yapabilirsin. Ve ya hangi gemiye binmek istiyorsan info kısmında tavsiye edilen certificateler var, onlara yönelebilirsin. Ben öyle yapıyorum en azından sdf
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 hangi ırk hoşuna gittiyse onun gemilerini ve silah skillerini train etmekle başla. atıyorum minmatar sevdiysen projectile, amarr sevdiysen laser skillerini train edebilirsin.
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 kolay para nasil kasiyoruz arkadaslar ? mission lvl 1 yapa yapa hayvan gibi sürede kastigim ishkurumu patlattilar, kaldi 0 param. naapmali naapmali
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Yuksek level gorevler ile? Birde niye ishkur al bir destroyer kafan rahat yap level 1leri
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 trial ile oynuyorum 2 gündür takılıyorum, şu military ve advanced military quest zincirlerini tamamladım. şu ana kadar zerre eğlenmedim diyebilirim. ne zaman kan akıtıcam bu oyunda? eğlence aksiyon ne zaman? bi itlik hayvanlık yapmıyoruz di mi gençler http://i.imgur.com/L5vyN.jpg
Tears Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 imamizer said: trial ile oynuyorum 2 gündür takılıyorum, şu military ve advanced military quest zincirlerini tamamladım. şu ana kadar zerre eğlenmedim diyebilirim. ne zaman kan akıtıcam bu oyunda? eğlence aksiyon ne zaman? bi itlik hayvanlık yapmıyoruz di mi gençler http://i.imgur.com/L5vyN.jpg Kardeş oyun sandbox fitle bi t1 frigate in low sec e yap aksiyonunu sana kalmış.. oyunun seni yönlendirmeyecek sen oyunu yönlendireceksin.
Suark Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 eğlence aksiyon bir şeyleri riske atmaya başladığın zaman ortaya çıkıyor paranı,gemini veya başka bir şeyi. en basiti pvp dir ki elin ayağın bi dolaşşın ahahaha 3 tane tuştan hangisine basacağını unut felan bi
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 bana invite atabilecek olan var mı
destur Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 imamizer said: trial ile oynuyorum 2 gündür takılıyorum, şu military ve advanced military quest zincirlerini tamamladım. şu ana kadar zerre eğlenmedim diyebilirim. ne zaman kan akıtıcam bu oyunda? eğlence aksiyon ne zaman? bi itlik hayvanlık yapmıyoruz di mi gençler http://i.imgur.com/L5vyN.jpg arkadaşın dediği gigi low sece gir kampa bir yakalan hatta sıfıra git ve orada bir kapıdan bir kapıya warpla bubla yakalan ve fleetteysen bak nasıl da fleetteki arkadaşına mermi yağdırıyorsun :) panikten haberin bile olaz onun da ekseri olmaz :)
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 kestrel aldım. füze yağdırıyorum npclerin kafalarına! bounty den güzel para geliyormuş.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 yolluyorum om ile.
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 https://secure.eveonline.com/trial/?invc=586a3635-13be-4fc0-a2e6-3246327f2711&action=buddy
behran Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 kısmen deneyimli genç LF corp :) inv me =)
Suark Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 rüyama girdi lan oyun, yetemeyen karakterle tenguya binip sadece missile launcherları çalıştırabiliodm ama primarylemiolardı beni falan
Öne çıkan mesajlar