sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 http://www.phonearena.com/news/Google-Nexus-10-shows-up-at-Staples-and-Walmart_id38018 Google Nexus 10 shows up at Staples and Walmart ahah 2 gün öncenin haberi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 http://i45.tinypic.com/29vx6s1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Şimdi işler değişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Is kullanimi icin iOS daha uygun bence; Office² HD kullaniyorum ben, Microsoft'un sitesinde endorse ettigi ofis programi bu iste, uyun acisindan cok iyi Microsoft Office ile. Skydrive uyumu olmasi da cok isime yariyor. Daha iyisi Surface yani. Excel ile isim olmuyor ama okuldan neredeyse her gun bir Word ya da PowerPoint belgesi geliyor, hepsi ile cok rahat ilgilenebiliyorum. Calisma aracim sirf iOS aslinda, ders calisirken, not alirken, odev yaparken, sunum hazirlayip sunarken... 10 saat pil gitmesi okula gidip gelmeye yetiyor yolda eglenceyle birlikte, isa ciktiginda tum bir is gunu boyunca da yetecektir sana ayni sekilde. Sunu al bir de yaninda derim ama: http://adonit.net/product/jot/ Ofis kullanimini cok kolaylastiriyor. Okul evime uzak ayrica, her gun 2,5 saat kadar yolda geciriyorum. Yoldayken genelde cizgiroman okuyorum ya da anime izliyorum. Ikisini de cok iyi hallediyor iPad 2 ekrani. Sadece diz kitap okurken kalitesiz kaliyor ki eReader var o zaman zaten. Gecen hafta Nexus'u olan bir arkadasla benim kullandim manga ve cizgiroman programlarinin benzerlerini aramistim Android'de, tam onlar kadar iyilerini bulamamistik ama yakin programlar vardi iste. Android ofis programlai acisindan (ozellikle ogrencilere yonelik programlar, not alma programlari filan) yetersiz. Google Drive uyumu cok iyi ama Microsoft uyumunu begenmedim. Daha kotusu Notability gibi seyler yok. iOS al derim sana. Ekrani yeterli aslinda, 132 ppi iste. Surface sirf ofis icin iyi ama geri kalan seyler icin yeterli degil. Babamda bir Lumia var, market cizgiroman olsun, manga olsun, video olsun, yetersiz durumda. Hepsi icin applar var ama app quality acisindan kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Teşekkürler GERGE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Seninle kullanım alanımız hemen hemen aynı zaten, güzel anlatmışsın. Bakalım para yeterse yeni ipad alırım, yetmezse ipad2 veya surface. Son kararım budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Kotu yani da var ama. Arkadasin Nexus'unda benzer seyler parasizdi hep, ben bu dedigim applarin hepsine para verdim. Baktimda simdi, kullandigim tek beles applar Pocket ve Flipboard. Hulu, Crunchyroll gibi ucretli servislerin applarini saymiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Iphone da bir ton app var benim. Bir çoğu da iphone/ipad'dir diye umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Ben de çok kararsız kaldım tablet konusunda ama aklıma yatan bir tane bulabildim sonunda. Asus Taichi. 1299 dolares. Özelliklerine göre fiyat olarak fena değil alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 HACI TABLET DEDİN PC ÇIKTI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 İçi pc, dışı tablet. Her yol var işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 bunlara tablet diyemezsin. windows ile pc şekil değiştiriyor ama olan şey tablet değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 monitörü ters yerleştirmişler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Bi buçuk kilo TABLET! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 hayır klavyeyi ters takmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Ipad2 al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 iPad master race Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 gerge iyi açıklamış, ipad2 al mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Retina display 16 gb wi fi 500 dolar abi ipad 2 ile aynı fiyata satılıyor neredeyse, ondam alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 İhtiyacını Artes D9702 fazlasıyla karşılar. Özellikleri RKCHIP 3066 çift çekirdek 1.6 ghz işlemci 4 çekirdek mali400mp gpu 1 gb ddr3 ram 16 gb dahili hafıza 3g sim kart desteği jelly bean 4.1 android işletim sistemi 7200 mah pil kapasitesi OTG, arttırılabilir hafıza 9.7" ips panel ekran 2 yıl yurtiçi garanti Çoğu testlerde rockchip 3066 işlemcisi tegra 3 ile kafa kafaya ve bazı testlerde geçtiği bile oluyor. Bu durumda neredeyse eşitler diyebiliriz. Benchmark skorlarında da yüksek puanlar alıyor. Misal antutu'dan 10 000 küsür puan alıyor bu nexus 7 ile eşdeğer düzeyde.. Bu donanım ve 4.1 jb ile çalıştıramadığı oyun, program yok. Hem de fiyatı ucuz.. Yurtdışında adı pipo m2 diye geçiyor. Youtube'dan review videolarına bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar