KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 said: Tamam lan dövmeyin meraktan sordum sadece. Genelde çok karşılaşırım bu tip hatun rolleriyle. Taktikler hep aynı. Hmmm.... http://www.cosmosmagazine.com/files/imagecache/feature/files/20080314_sherlock_holmes.jpg Bir başka hipotez olarak acaba olaylar bölemi gelişti ?!? said: Tarlayı satıp araba mı aldınız lan, yanında fotonu koy boyunu posunu görelim görgüsüz-kun. Pis dogulu esmer tipin yoksa bana xunn demesinler. *bunu oku* -: Xunn kimlan ?!?! nediyo bu lavuk? *aramaya inan* http://i420.photobucket.com/albums/pp290/fedefatih/2009-02-01-14006.jpg -:Oha KAYARIM LAN BEN BUNA ... *ekran kartı yollama bahanesi vsvs.* -:Tamam lan aldım tc sini adresini falan !!!! -Hassiktir erkekmiş lan ...neyse ya eğlence oldu:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 az beyfendi olun, uyuyan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Akito said: Sequoya said: Akito said: ahaha ferrari ve bilimum başka araçlar alacak paran var ama şu tenini bi açtıramadın be. hayır, arabandan başka övüneceğin bi şey olurdu hayatında. bu tip hatunları tanırmış bir de asdfşliaskdf Olm manyakmısın esmerim diye nasıl övgüler alıyorum bilemezsin. Millet para veriyor lan solaryum falan. Geçiniz yani bu olayıda:) sence teninin renginden dolayı mı alıyosun o övgüleri ? samimi ol bak Samimiyet mi istiyorsun. Olm ben SLS le 1 kere bebeğe gitmedim o kapılar öyle açılırken millet bana bakar utanırım arabadan inemem diye. Samimiyet mi istiyorsun. Ferrari ile gezerken polis çevirdi araba senin mi dedi hayır patronun dedim. Ruhsatta ismin yazıyor ama dedi. Samimiyet mi istiyorsun. Genelde hanımın mini cooperını kullanıyorum dikkat çekmemek için. Yeterli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 KenshinHimura said: said: Tamam lan dövmeyin meraktan sordum sadece. Genelde çok karşılaşırım bu tip hatun rolleriyle. Taktikler hep aynı. Hmmm.... http://www.cosmosmagazine.com/files/imagecache/feature/files/20080314_sherlock_holmes.jpg Bir başka hipotez olarak acaba olaylar bölemi gelişti ?!? said: Tarlayı satıp araba mı aldınız lan, yanında fotonu koy boyunu posunu görelim görgüsüz-kun. Pis dogulu esmer tipin yoksa bana xunn demesinler. *bunu oku* -: Xunn kimlan ?!?! nediyo bu lavuk? *aramaya inan* http://i420.photobucket.com/albums/pp290/fedefatih/2009-02-01-14006.jpg -:Oha KAYARIM LAN BEN BUNA ... *ekran kartı yollama bahanesi vsvs.* -:Tamam lan aldım tc sini adresini falan !!!! -Hassiktir erkekmiş lan ...neyse ya eğlence oldu:(ahahhahhahahhahahahahahahhahahhahha arkada kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Deathblade said: Akito said: sence teninin renginden dolayı mı alıyosun o övgüleri ? samimi ol bak Hangi ekran kartını istiyorsan söyle direkt çekinme sdf. abi yok o konuya bak istersen, para gönderilmesini istemeyen nadir kişilerdenim asdlşfkasdf. hatta adamın para dağıtacağını sezip BKIN BURADAN İŞ ÇIKAR AMA BEN İSTEMİYORUM tarzı bi şeyler yazmıştım konu alevlenmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 senin işinde zor abi ya dfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 adam ne acılar çekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Sequoya said: Samimiyet mi istiyorsun. Olm ben SLS le 1 kere bebeğe gitmedim o kapılar öyle açılırken millet bana bakar utanırım arabadan inemem diye. Samimiyet mi istiyorsun. Ferrari ile gezerken polis çevirdi araba senin mi dedi hayır patronun dedim. Ruhsatta ismin yazıyor ama dedi. Samimiyet mi istiyorsun. Genelde hanımın mini cooperını kullanıyorum dikkat çekmemek için. Yeterli mi? AAHWREIOPASDJFIOASDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xunn420 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 KenshinHimura said: *bunu oku* -: Xunn kimlan ?!?! nediyo bu lavuk? *aramaya inan* http://i420.photobucket.com/albums/pp290/fedefatih/2009-02-01-14006.jpg -:Oha KAYARIM LAN BEN BUNA ... *ekran kartı yollama bahanesi vsvs.* -:Tamam lan aldım tc sini adresini falan !!!! -Hassiktir erkekmiş lan ...neyse ya eğlence oldu:( Allahım korkunc tatlıymışım, tipim böyle kalsa yine alterno hatunları kütürdetiyor olurdum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 abi son 3-4 sayfayı okudukça başkalarının yerine utanma hissi doluyo kafama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Akito said: Sequoya said: Samimiyet mi istiyorsun. Olm ben SLS le 1 kere bebeğe gitmedim o kapılar öyle açılırken millet bana bakar utanırım arabadan inemem diye. Samimiyet mi istiyorsun. Ferrari ile gezerken polis çevirdi araba senin mi dedi hayır patronun dedim. Ruhsatta ismin yazıyor ama dedi. Samimiyet mi istiyorsun. Genelde hanımın mini cooperını kullanıyorum dikkat çekmemek için. Yeterli mi? AAHWREIOPASDJFIOASDF THUG LIFE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Akito said: Deathblade said: Akito said: sence teninin renginden dolayı mı alıyosun o övgüleri ? samimi ol bak Hangi ekran kartını istiyorsan söyle direkt çekinme sdf. abi yok o konuya bak istersen, para gönderilmesini istemeyen nadir kişilerdenim asdlşfkasdf. hatta adamın para dağıtacağını sezip BKIN BURADAN İŞ ÇIKAR AMA BEN İSTEMİYORUM tarzı bi şeyler yazmıştım konu alevlenmeden. sen de işte belki bi ihtimal "aralarında en samiminin ben olduğumu düşünüp bütün malvarlığını üstüme yapabilir" taktiğiyle tersten oynuyorsun. o da güzel, o da güzel hmmm bu arada, benim logitech noldu seq http://www.logitech.com/tr-tr/product/wireless-headset-h600?crid=36 :) :) ;) ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Sequoya said: Akito said: Sequoya said: Akito said: ahaha ferrari ve bilimum başka araçlar alacak paran var ama şu tenini bi açtıramadın be. hayır, arabandan başka övüneceğin bi şey olurdu hayatında. bu tip hatunları tanırmış bir de asdfşliaskdf Olm manyakmısın esmerim diye nasıl övgüler alıyorum bilemezsin. Millet para veriyor lan solaryum falan. Geçiniz yani bu olayıda:) sence teninin renginden dolayı mı alıyosun o övgüleri ? samimi ol bak Samimiyet mi istiyorsun. Olm ben SLS le 1 kere bebeğe gitmedim o kapılar öyle açılırken millet bana bakar utanırım arabadan inemem diye. Samimiyet mi istiyorsun. Ferrari ile gezerken polis çevirdi araba senin mi dedi hayır patronun dedim. Ruhsatta ismin yazıyor ama dedi. Samimiyet mi istiyorsun. Genelde hanımın mini cooperını kullanıyorum dikkat çekmemek için. Yeterli mi? lol bunları yapan adam görgüsüzlüğü forumda niye yapıyor onu anlamadım. durduk yere flame'i o yorumlarınla çeken sensin yani üstüne. ha iyi oldu bence iyi eğlendik + "fakir misin" geyiği yıllardır yapan adamlar iban spamladı o komikti. dekont.jpg ile xunn'a karşı bi silah bulunmuş oldu vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xunn420 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 copry said: ahahhahhahahhahahahahahahhahahhahha arkada kalmasın http://static.someecards.com/someecards/usercards/1335389945014_4750411.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Sequoya said: Samimiyet mi istiyorsun. Olm ben SLS le 1 kere bebeğe gitmedim o kapılar öyle açılırken millet bana bakar utanırım arabadan inemem diye. Samimiyet mi istiyorsun. Ferrari ile gezerken polis çevirdi araba senin mi dedi hayır patronun dedim. Ruhsatta ismin yazıyor ama dedi. Samimiyet mi istiyorsun. Genelde hanımın mini cooperını kullanıyorum dikkat çekmemek için. Yeterli mi? :( allah baska dert vermesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Efsanevi paragraflar arşivine ekliyorum. Sequoya said: Akito said: Sequoya said: Akito said: ahaha ferrari ve bilimum başka araçlar alacak paran var ama şu tenini bi açtıramadın be. hayır, arabandan başka övüneceğin bi şey olurdu hayatında. bu tip hatunları tanırmış bir de asdfşliaskdf Olm manyakmısın esmerim diye nasıl övgüler alıyorum bilemezsin. Millet para veriyor lan solaryum falan. Geçiniz yani bu olayıda:) sence teninin renginden dolayı mı alıyosun o övgüleri ? samimi ol bak Samimiyet mi istiyorsun. Olm ben SLS le 1 kere bebeğe gitmedim o kapılar öyle açılırken millet bana bakar utanırım arabadan inemem diye. Samimiyet mi istiyorsun. Ferrari ile gezerken polis çevirdi araba senin mi dedi hayır patronun dedim. Ruhsatta ismin yazıyor ama dedi. Samimiyet mi istiyorsun. Genelde hanımın mini cooperını kullanıyorum dikkat çekmemek için. Yeterli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xunn420 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Fin said: THUG LIFE http://i.imgur.com/yJKyH.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Sequoya said: Samimiyet mi istiyorsun. Olm ben SLS le 1 kere bebeğe gitmedim o kapılar öyle açılırken millet bana bakar utanırım arabadan inemem diye. Samimiyet mi istiyorsun. Ferrari ile gezerken polis çevirdi araba senin mi dedi hayır patronun dedim. Ruhsatta ismin yazıyor ama dedi. Samimiyet mi istiyorsun. Genelde hanımın mini cooperını kullanıyorum dikkat çekmemek için. Yeterli mi? abiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Plot twist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Samimiyet mi istiyorsun geçen yine metrobüsteyim aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 hamsilipilav said: lol bunları yapan adam görgüsüzlüğü forumda niye yapıyor onu anlamadım. durduk yere flame'i o yorumlarınla çeken sensin yani üstüne. ha iyi oldu bence iyi eğlendik + "fakir misin" geyiği yıllardır yapan adamlar iban spamladı o komikti. dekont.jpg ile xunn'a karşı bi silah bulunmuş oldu vs vs "Forumda niye" ne abi forumda veya gerçek hayatta. İnsanlar reel hayatta yapamadıklarını sanal ortamda yapmıyor mu? Gerçek hayatta gösteremediğim içimdeki görgüsüzlük aşkını burada yansıtmış olamazmıyım. İnternet burası gerçek hayatımda şu sözlerle karşılaşmıyorum ben çok ciddiyim. Bir allahın kuluda çıkıp "görgüsüzsün" sen diyemez bana yüzüme özellikle. Pofpoflanıyorum lan hep. Görgüsüz rp si yapiyorum artık yeter lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 piramite dikkat arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Ben görsem derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Sequoya said: Görgüsüz rp si yapiyorum artık yeter lan bayım yanlış anlama meraktan soruyorum... ne mezunusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xunn420 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Oha adam çok solid argümanla geldi. Vallahi "lol aldın tabi kartını" kartı çekseniz de, yok yani. Baya baya legit. @Seqou: Hocam gerçek hayatta böyle değil ve RP yapıyorsan eyvallah at havanı, ama bu böyleyse baya kötü yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar