pontipati Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Lord_Argos said: Haftalardır hiç kavga etmiyorduk, birbirimize yılbaşı hediyeleri aldık, günlerce alışveriş merkezi gezdik, kendisine beğendiğim bir iç çamaşırı takımını bile aldı, herşey çok güzel gidiyordu. İznine 1 hafta kala (2 hafta izni var sınav için) bize geldi, kar yağıyordu ve hava çok soğuktu. Kazaklarımızla birbirimize sarılıp uyuduk, seviştik, öpüştük ve onu tren istasyonunda son kez yolcu ettim, arkasından el sallayarak, yüzünde güller açıyordu, çok mutluyduk. Ne olduysa bundan sonra oldu ve bir daha hiç mesaj atmadı, aramadı, sormadı. Bende dört s dedim aramadım ama baktım ilk defa (4 aydır) 2. güne giricez, hayırdır neden aramıyorsun deme mecburiyeti hissettim, sınavlarım var strese girdim dedi. Devam etti aramamaya, sormamaya. Bugün onunla bu sorunu çözmeye karar verdim ve iş yerine gittim. Siktiriboktan bir starbucksa oturduk. Kelimeler ağzından dökülmeye başladı; Artık durmak istiyorum, gerçekten hiçbirşey yapmak istemiyorum, ailem, sevgili, okul, iş, hiçbirşey. Herşeyi bırakmak istiyorum çünkü artık yapamıyorum. Biliyorsun sana bunu aylar öncesinden de söylemiştim. Psikologa gitsem o da fayda getirmicek kendim çözemediğim sürece. Seni de daha fazla üzmek istemiyorum çünkü sen çok daha iyilerine layıksın (Bunları söylerken ağlıyordu). Biliyorum benden ayrıldığın zaman bulduğun insan gerçekten çok şanslı biri olacak bundan eminim, sen çok iyi bir insandın ama ben daha fazla yapamıcam ve seni üzmek istemiyorum daha fazla. Lütfen bana gerçeği söyle, biri mi var dedim? O twitterda yazdıkların ne peki dedim. (Tanışmak kaderdir,arkadaşlık seçim; aşık olmak ise tamamen tesadüf.. kafasında yazılar) Şaşırmış gibi yaptı, ama istersen yemin edebilirim kimse yok dedi. Lütfen söyle dedim, gerçekten en azından bunu bileyim. Gerçekten yok ve olmasını da artık istemiyorum kimsenin dedi ve film koptu. Kala kalmıştım, hiç beklemiyordum; bu kadar güzel giderken, bu kadar hayalle ve bu kadar nedensiz biteceğini. Son kez sarılmak istedim, karşı koymak istedi. Ağlıyordu. Ve öylece gitti... Verdiğim sözüde tutacağım kız bu: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Sildim. Burada bi chatlog vardı, özeldi bayaa. özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 allah belasını versin o kadar çirkinim ki kız arkadaşım terketse şuraya yarı çıplak fotomu koyamam. ya da koyabilirim, hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Lord_Argos said: Arkadaşım ben kıllı filan değilim kim uyduruyorsa şimdi sixpackli resimlerimi koydurtmayın sonra forum kilitleniyor. http://www.youtube.com/watch?v=EDLuA0UeB1U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 gerçek mi lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 kız leş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 ahah hem fakir hem cirlikten olmek uzere hem de allaha inania aehahahaheah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 "roket adam" said: Sildim. özür dilerim. abi kediye mi halleniyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 "roket adam" said: özür dilerim. http://www.spikednation.com/sites/default/files/emvideo-youtube-rxdDIwVWrxI_0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 safasdfasfd alıntıladı kaçamadın roket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 silemedi asafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 1 haftada bu kadar bomba fazla bu foruma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 roket ban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 http://www.barilem.com/images/eslorex.JPG Kıza günde 1 tane bundan ver. İç çamaşırlarını da geri al, yoksa ex için ziyafet olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 olan yavuz'a olacak gene ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 oo benden kaçtı da , kaçırtmadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 roket naptin lan hayvancagiza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 hadi ya 50-60 sayfa bekledgimz topic sönmek üzere, yeni resimler ile şenlensin burasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 roketin koydugu resim ne alaka lan sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 ahahahhaahah o nerden cıktı lan ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 senko said: roket naptin lan hayvancagiza olm aynı mesajları göndericektim sana tam şimdi, whatsapp mı yok sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 abi kediyle benim özür dediğim mesajın alakası ne anlayamadım. cidden biri beni aydınlatabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 yolla panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 "roket adam" said: abi kediyle benim özür dediğim mesajın alakası ne anlayamadım. cidden biri beni aydınlatabilir mi? yakalandın roket hiç uğraşma asfdadfasfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar