moriarty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 ahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 yalnız fenerliler ve diğer takımlar da aykut gitmesin diyor ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Aziz yine yaptı yapacağını kabletmemiş, yahu istifayı kabletmeme diye bişey yokki hukukta tek taraflı müessesedir istifa öff be çekeceğimiz varmış daha demek, Aziz kendi sonunuda hazırlıyor pis inadıylan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 GSli olarak üzüntüyle karsıladım bu istifayı umarım kabul edilmez.Gerçi aziz basgan daha kötüsünü de getirebilir belli olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Galatasaray yönetimi de Aykut Kocaman'ın istifasını kabul etmediğini duyurmuş. :D (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Aykut istifasını gene geri alırsa artık aziz yıldırım evlatlık alsın bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Abi istifa olayı bitmiştir. Aykut dönemi sona erdi. Hiç boşuna tribe girmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 mourinho bitmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Masquerade said: Galatasaray yönetimi de Aykut Kocaman'ın istifasını kabul etmediğini duyurmuş. :D (tu) @UnalBasgan: Şüphesiz ki "Aykut istifa" diye bağıranları ıslıklayanlar bizdendir. #StayWithUsAykutKocaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 tipik fenerin koyun taraftar kandırmacası. istifa et. yok camia çok ısrar etti geri al. başarısızlık gelince transfer yap. gündem değişsin. Padişahım çok yaşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Aziz 10 kere istifa edip 10 kere dönerde, evladı Aykut geri kalırmı ondan, buda görevimin başındayım diyip takılacak arsızca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 LİG TV'de Şansal Büyüka'ya konuşan Aziz Yıldırım, Kocaman'ı bu kararından vazgeçireceklerini söyledi. Yıldırım, Büyüka ile yaptığı konuşmada şunları dile getirdi: "Seyirci 'istifa' diye bağırınca hissettim ve soyunma odasına inip Aykut Kocaman'ı yanlış bir şey yapmaması için uyardım. Aykut Hoca seyirciden çok çabuk etkilenir. Bugün 'istifa' diye bağıranların hangisi Aykut Kocaman kadar Fenerbahçeli! Beni istifaya davet edenler için de bir çift sözüm var. Ben bu kulüp için 1 yıl hapis yattım, siz ne yaptınız? Tepki ve eleştiri tabii ki olacak ancak 'istifa' diye bağırarak değil alkışlayarak, ıslıklayarak olur. Aykut Kocaman kalacak, kabul etmem! Herkes destek versin, onu kararından geri döndürelim." "ŞAMPİYON OLACAĞIZ" Aziz Yıldırım ayrıca "Gölge futbolu oynayanlar" olarak tabir ettiği futbolcuların gönderileceğini belirterek "Oyuncularla da konuştum, kimse kimseye yardım etmedi. Gölge futbolu oynayanlar devre arasında gider. Transfer yapacağız, biz de çalışıyoruz Aykut Kocaman da çalışıyor... Fenerbahçe Başkanı'nın ağzından televizyonda transfer sözü çıkmıştır bir kere. Ligde şampiyon olamazsak Avrupa'da oluruz, ümidimiz var. Ancak ligde de şampiyon olacağız ve yolumuza devam ediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 "Tatar Ramazan" said: Aziz 10 kere istifa edip 10 kere dönerde, evladı Aykut geri kalırmı ondan, buda görevimin başındayım diyip takılacak arsızca yahu o vidyoyu izleyip, nasıl adamın samimi olmadığını düşünebiliyorsanız aykut kocaman gibi bir adamın? azıcık tanımadınız mı kişiliğini. adam yoruldu çöktü artık. şu an geri dön diye bağıranlar, futbolcular ve aziz yıldırım eğer bi şekilde kararını değiştirebilirse en büyük kötülüğü yaparlar aykut kocaman'a. iki gün sonra taraftarlar yine bağıracak istifa diye... en iyisi iki taraf içinde istifa artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 ben bu takım için hapis yattım lafını çok duyacagız anlaşılan hapis yattım diye diye 10 sene daha kalır sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Bunlar avrupada şampiyonluğu basit bişey sanıyo lan galiba. Hayır tesadüf fln dediklerinde şaka yapıyorlar sandık da, harbiden inanıyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 oyuncu grubunu zaten zaptedemiyor, istifasını geri alırsa şimdi kimse sallamaz aykutu. feneri daha beter günler bekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 oyuncular dediği bekir gokhan volkan selcuktur sdfs kuyt meireles stoch sow yobo falan ne yapsın aykutu.adamlar profesyonel.kim gelirse onla oynarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 moriarty said: yahu o vidyoyu izleyip, nasıl adamın samimi olmadığını düşünebiliyorsanız aykut kocaman gibi bir adamın? azıcık tanımadınız mı kişiliğini. adam yoruldu çöktü artık. şu an geri dön diye bağıranlar, futbolcular ve aziz yıldırım eğer bi şekilde kararını değiştirebilirse en büyük kötülüğü yaparlar aykut kocaman'a. iki gün sonra taraftarlar yine bağıracak istifa diye... en iyisi iki taraf içinde istifa artık.] Kusura bakma ama ilk defa olan birşey değil bu olay. Sen istifa edip tekrar ısrarlar üzerine geri dönüyorsan kişiliğin üzerinden insanlar şüphe duyarlar. Hele ki başta söylediğim gibi tekrar eden bir davranış ise. Bu şike sürecinde aziz tehdit mi ediyor bu aykutu seni de yakarım benle beraber diye. Adam azizin kölesi olmuş durumda. İstifa bile edemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 resmen agroyu azize attı adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 https://pbs.twimg.com/media/A-v2utUCMAAKzzg.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 moriarty said: "Tatar Ramazan" said: Aziz 10 kere istifa edip 10 kere dönerde, evladı Aykut geri kalırmı ondan, buda görevimin başındayım diyip takılacak arsızca yahu o vidyoyu izleyip, nasıl adamın samimi olmadığını düşünebiliyorsanız aykut kocaman gibi bir adamın? azıcık tanımadınız mı kişiliğini. adam yoruldu çöktü artık. şu an geri dön diye bağıranlar, futbolcular ve aziz yıldırım eğer bi şekilde kararını değiştirebilirse en büyük kötülüğü yaparlar aykut kocaman'a. iki gün sonra taraftarlar yine bağıracak istifa diye... en iyisi iki taraf içinde istifa artık. Adam 4. kez istifa etti pardon da ne anlatıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 troll insight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Ya resmen neyimiz profesyonel ki futbolumuzda profesyonel olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 İlk defa merak ettim fb tv de ne var diye voleybol maçı var, tesislerden taraftar manzarası falan yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Mesut Bakkal: "Koy verdik, gitti.Şansal ağabeyin deyimiyle 'Koy ver gitsin' der, biz de koy verdik gitti." http://live.sporx.com/futbol/superlig/karabukspor/mesut-bakkal-koy-verdik-gittiSXHBQ308320SXQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar