Kaliko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Yeni Zelanda'da Hobit pubi acilmis. http://www.geekologie.com/2012/12/real-life-hobbit-green-dragon-pub-opens.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 oha çok iyi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Yeni Zelanda'da Avustralya'daki gibi çılgın örümcekler var mıydı? Yoksa gidebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 yeni zelanda da sana zarar verecek hiç bi hayvan yok abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 oha çıkılmaz ordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 zagreb'de tolkien's house diye bi yer var oraya gitmiştim böyle ufacık orta dünya dekorlu süper bi yerdi.sabah kahveni aksam biranı iciyorsun falan cokta guzel bi baristası vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 ejderha zaten senı gorduğunde senden korkuyo abi , bişi yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 barmenin giysiside konsepte uygun olsaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Ya oraya aynen konsept için kostumler ve giysiler vericeksin girişte.. Yani ceket verdigimiz yerler gibi neydi adı unuttum yerler olucak kabinlerde giyinicen öle oturucan orda.. Kot gömlek oturulmaz orda.. Tam yaşıcan o konsepti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 çok güzelmiş pub. dışı da bir o kadar güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 dasaaa said: yeni zelanda da sana zarar verecek hiç bi hayvan yok abi bu çok doğru. yat çimlere bir böcekte gelip abi boyayalım mı abi yapmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 related hikaye: gürcistan'a gitmişim, tren ile tüm gece yolculuk... sabah trenden iniverdim. iner inmez, çocuğun birisi paltomun ceplerine yapışıverdi. ABİ PARA VER BEEAAAAHHHH!!!! başladım katıla katıla gülmeye. ulan burada da mı? tiflis'te ilk dakikamda nereden geldin ulan? tabii burada kilit nokta çocuğun türkçe para istemesi. elbette gürcü değil... 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 şimdi hemen orada olmak istedim. bi de köprünün yan altınında kalan cottage da da birkaç gün saklanmak, dinlenmek istedim. hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 beyoğluna açılsa şöle bi yer paraya para demezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Nigger_of_the_sand said: Yeni Zelanda'da Avustralya'daki gibi çılgın örümcekler var mıydı? Yoksa gidebilirim. avustralya da insan nasıl yaşıyor aklım almıyor lan ben burda bi hamam böcüğü görsem evden kaçıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 beyoğluna böyle bir yer açılsa 10 tane nörd belki gider yeşillik içinde ayrı tıklım tıklım beyoğlun da ayrı. filmlerin çekildiği memleket olarak turistler de gidiyordur.burda kim gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Ali Ağaoğlu atıyla gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 dasaaa said: yeni zelanda da sana zarar verecek hiç bi hayvan yok abi Hıhı... Evet yok... Tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Flassh said: Nigger_of_the_sand said: Yeni Zelanda'da Avustralya'daki gibi çılgın örümcekler var mıydı? Yoksa gidebilirim. avustralya da insan nasıl yaşıyor aklım almıyor lan ben burda bi hamam böcüğü görsem evden kaçıyorum Alisirsin, gece sokakta yururken bacagina bile tirmanabiliyorlar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar