hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Nazca said: Abi, pazar günü işim erken bitti, bildiğin dışarıdan daha soğuk eve attım kendimi. Ellerim -5 derece, 3 saat uykuylayım, dün gece 2'den itibaren ne olup bittiğini baştan sona okudum. Gazı Xunn'a değil sequo'ya vermişsiniz asıl, üzerine gittiğinize de gram değmemiş. Gece gece banka hesap no'ları havalarda uçuşmuş, para gözünüzü kör etmiş lan hepinizin, değil tanımadığım birinden istemek, elektronik bir alet vs tanıdığım birinden bile istemem hediye vs adı altında bile olsa. Kendiniz çalışmıyor musunuz, kazanıp biriktirip vs alamıyor musunuz lan bir şeyi? Xunn da haklı başta saldırmakta, ona da vermişsiniz ayarı, şu forumdaki en omurgasız insanmış lan ama, the TRUE king of backpedaling, kendi kanında boğulmuş sonunda. Irkçılık yapan adamın sdfgsfdh 3 sayfa sonra "hocam" demesinden sonra zaten gg olmuş başlık. Allah belanızı versin lan, hepiniz kahrolun. İğrençsiniz, pislikler. Resmen ben utandım ak, foruma bak. Yakın bu topiği. Parayla satın alınabilecek kadar değersiz misiniz lan? abow. ciritle vurmuş yancıların kafasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 imamizer said: Saeros said: bütün gün çekimdeydim, admin beyler uğraşmış moderasyonla sağolsunlar topic efsane olmuş falan diye kilitlememedim, hadi bakalım KİTLERSEN KİTLE!! parası neyse verir açtırırız! di mi sequo abi, açtırırız di mi? abi kusura bakma düzelticem. kitlemek değil kilitlemek. tıpkı kilipitoris gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 ahah ne mübarek topakmış herkes nasibini alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 112 sayfa oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 goldbären said: abi kusura bakma düzelticem. kitlemek değil kilitlemek. tıpkı kilipitoris gibi ben şimdi kliptoris diye düzeltiyor muyum seni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 yancılar burda hem elleri boş hem de yancılıkla kaldı bence xunn kirli ama yepisyeni ekran kartı sahibi bence karlı çıkan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 kisa donemde karli, uzun donemde neler olur bilmiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Oha 112 sayfa ne lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 evden çıkarken 102. sayfadaydı.. yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 KESİN OKU! KİTAP OKUMA BU GECE AMA BU 112 SAYFAYI OKU! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Evet sanırım okuyacağım. Ya da Gossip Girl asdaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 ahah sesut bile gelmis konunun epikliginden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 > seklinde mesajları cıkarırsanız 20 sayfası gidiyo topicin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Nazca said: Abi, pazar günü işim erken bitti, bildiğin dışarıdan daha soğuk eve attım kendimi. Ellerim -5 derece, 3 saat uykuylayım, dün gece 2'den itibaren ne olup bittiğini baştan sona okudum. Gazı Xunn'a değil sequo'ya vermişsiniz asıl, üzerine gittiğinize de gram değmemiş. Gece gece banka hesap no'ları havalarda uçuşmuş, para gözünüzü kör etmiş lan hepinizin, değil tanımadığım birinden istemek, elektronik bir alet vs tanıdığım birinden bile istemem hediye vs adı altında bile olsa. Kendiniz çalışmıyor musunuz, kazanıp biriktirip vs alamıyor musunuz lan bir şeyi? Xunn da haklı başta saldırmakta, ona da vermişsiniz ayarı, şu forumdaki en omurgasız insanmış lan ama, the TRUE king of backpedaling, kendi kanında boğulmuş sonunda. Irkçılık yapan adamın sdfgsfdh 3 sayfa sonra "hocam" demesinden sonra zaten gg olmuş başlık. Allah belanızı versin lan, hepiniz kahrolun. İğrençsiniz, pislikler. Resmen ben utandım ak, foruma bak. Yakın bu topiği. Parayla satın alınabilecek kadar değersiz misiniz lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 ahah neler donmus burda en son paragoz kızlardan bahsediliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Fistan said: > seklinde mesajları cıkarırsanız 20 sayfası gidiyo topicin Senede bir bakıyorum abi zaten, öyle diyeyim bir zahmet. En son buralardayken böyle topic lere "hmm wot" yazılıp max 2 sayfada bitiriliyordu işi. Paticik çok sıkılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 sesu said: Oha 112 sayfa ne lan? benim de gözümde büyüdü ama çok akıcı gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Ha başladın yani okumaya? Arada update etmek için de son sayfaları mı refreshliyorsun? asdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 şu an çift monitör çalışıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Zenginin hali bir başka oluyor canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 monitor lazimsa soyleyelim alsin sequo bi tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 o deilde bi ara her boka fakir ıyyy fakir misin sen fakir furyasında baş rol olan adamların para için iban spamlaması ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Sparkcaster said: yancılar burda hem elleri boş hem de yancılıkla kaldı bence xunn kirli ama yepisyeni ekran kartı sahibi bence karlı çıkan o abi xunnun gençliği gitti ne diyon sen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 xunn bi ekran kartina jubilesini yapti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar