moriarty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 avrupadaki karakterli erkek sayısı > türkiyedeki karakterli erkek sayısı o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 mesene aç çok güzelsin kevaşe çok tatlısın niye cevap vermiyon şıllık tatlım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 bu arada abinin godoslugu efsaneymiş senin ferrariyi gorunce aslan damat diyip kızı yanına oturtup bide sırtına vuraymıs bu ne aq kız arkadası bulusmaya goturen abi nasıl bi nesil lan amerikan filmi mi bu meraba ben janei baloya goturmeye geldim diye kapıya dayanırsa bi gun serefsizim azına yuzune vururm tekme tokat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Ne ara altı sayfa gittiniz be... Parası neyse ver kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 hepsini okudum abi godoş kız con con dikkat et. pompana bak. vur-kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 az biraz self respect sahibi olun lan. ferrarin zırtın pırtın olmasa bu kız sana bakmayacakmış işte. sonra 180 derece dönmüş. zerre ziklemezdim ben olsam ki yapmışlığımda vardır. 2 ay falan çok iyi geçindiğim bir kız vardı. hoşlanıyordum kızdan. o da diyordu bana senle konusurken cok mutlu oluyorum hede hödö online oldukca voice chat falan atıyorduk ama bi süre sonra hep ben mesaj atmaya başladım. bugün bıraktım o atacak mı mesaj. yok mesaj falan 1 hafta boyunca, dedim ben açıyorum hep muhabbetleri, mırın kırın etti cevap vermedi. bende iletişimi kestip direkt, sildim facebook'dan falan. dengesizleren uzak olun hacı. aynı dengesizlik ciddiye dönüşen bir ilişki sırasında başlarsa çok ağlarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 keske paraya tapan kizlar daha cok olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 hacı tipin = x olsun eğer x>ferrari ise kızı salla x > q7 ise biraz takıl sonra salla x > golf ise takılın, arada ferrariyi de alır benzini koyar gezersiniz golf > x ise kıza evlenme teklifi et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Cuce said: olur böle seyler, mesela ilkokulda hep normal kalem kullanırdım yüz vermezdi bi kız, bi gün kalem traş yoktu cektim rotringi uuuuu oldu. hayat işte napalım. başlık bizim seviyemize inince kilitlenseymiş iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Abi DHden liseli gelmiş hayal yazmış sizde yiyip cevap vermişiniz:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 O değil de kıza karaktersiz diyip pompana bak diyince kızdan ne farkınız kalıyor? Bunla alakalı komikli şakalı bi wot vardı sanırım ama şimdi kasamayacağım siz koydum farz edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 moriarty said: avrupadaki karakterli erkek sayısı > türkiyedeki karakterli erkek sayısı o zaman avrupada insan sayısı > tr'de insan sayısı. tek ülke sonuçta TR az olcak tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 paraya tapan kıza bende taparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 niye sen para mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 he bu tarz kızdan bi tane bende vardı geçenlerde kurtuldum güzel oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 cimriyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=yyIXPOQ5k6Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Bence bi an önce fakir ol, hiç böyle saçma dertlerin olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Benim çok param olsa, paramı veya beni sevmiş umrumda olmazdı yatağımda mı değil mi sonucuna bakardım sadece heralde. Belki de bu yüzden çok param yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Allah kimseyi Ferrari ile imtihan etmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 daha tamamını okumadım da trasytden sonra paticik deki en zengin hikaye lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 kızın arabasına bin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 patatespresi said: hacı tipin = x olsun eğer x>ferrari ise kızı salla x > q7 ise biraz takıl sonra salla x > golf ise takılın, arada ferrariyi de alır benzini koyar gezersiniz golf > x ise kıza evlenme teklifi et. matematikle ezmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 son olarak kızn facebookunu ve ferranin anahtaarını alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Olm benim ferrarim de f430 ama başıma böyle bi olay gelmedi lol bu arada kapışalım mı reis ? :) :) (Depoyu doldurdum bekliyorum) Hem madem ferrarin var niye ayak yapiyosun kıza ben olsam hiç yapmazdım :) forgiver said: son olarak kızn facebookunu ve ferranin anahtaarını alalım Bana facebook linki yeter:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar