Sequo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 BlueDreams said: Foruma baktım biraz da wowdaki itemleriyle, UO'daki eviyle arazisiyle hava atanlar arabaları görünce rage açmış biraz ayıp olmuş =)) Ama Maserati yanına ferrari alan bir insan dönüp paticik.com da bişeyler ispatlama yarışına giriyorsa bariz yatak odasına yalnız giriyor demektir... Girmiyorum emin olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 BlueDreams said: Ama Maserati yanına ferrari alan bir insan dönüp paticik.com da bişeyler ispatlama yarışına giriyorsa bariz yatak odasına yalnız giriyor demektir... http://resim.donanimhaber.com/upfiles/947175/FD2B8E14F3D4406CAEA413CE15FEC202.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 senin wow dramın daha rezil ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Sequo said: BlueDreams said: Foruma baktım biraz da wowdaki itemleriyle, UO'daki eviyle arazisiyle hava atanlar arabaları görünce rage açmış biraz ayıp olmuş =)) Ama Maserati yanına ferrari alan bir insan dönüp paticik.com da bişeyler ispatlama yarışına giriyorsa bariz yatak odasına yalnız giriyor demektir... Girmiyorum emin olabilirsin. capsler geliyor mu?? az sonraaaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Masquerade said: capsler geliyor mu?? az sonraaaaa. Çok güzel cevap verirdim anlamış olduğunu kabul ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Masquerade said: capsler geliyor mu?? az sonraaaaa. AŞLİSDKŞİSDLFŞİSDGF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Sequo said: Masquerade said: capsler geliyor mu?? az sonraaaaa. Çok güzel cevap verirdim anlamış olduğunu kabul ediyorum. anan za? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 anneli bacılı laf edicekti.neyseki ferrarisi var.fakir olsa küfür edip banlanıcaktı elitlik böyle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 parayla banını açtırsa? yada siteyi satın alsa falan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Kızlar yatıyorum yatmadan önce son bombamı patlatıyorum; Herkese iyi geceler. Bir maaşallahı esirgemeyin pls :) Rüyalarınıza girer inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 bu ne ya bütün forum servet düşmanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 ohss baya cirkinleşilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Sequo said: Masquerade said: capsler geliyor mu?? az sonraaaaa. Çok güzel cevap verirdim anlamış olduğunu kabul ediyorum. http://forum.paticik.com/thumbnails/50b/c06/736/6cb/e61/d61/5a2/0e4/ade/3b9/9d_450xNULL.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 olm niye dert ettiniz ki bu kadar arabası var adamın mis gibi koymuş resmini işte biz de spor bölümünde kaslarımızı gösteriyoruz mesela birbirimize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 bak kesin fake bu son koyulan yoksa bu kadar flame içinde plakasını silmeden koyana sığır derler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 benden başka fakir kalmadı heralde forumda artık.gerisine head shot attıgına göre son resimlede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 BlueDreams said: Ama Maserati yanına ferrari alan bir insan dönüp paticik.com da bişeyler ispatlama yarışına giriyorsa bariz yatak odasına yalnız giriyor demektir... ne alaka ya, zenginler foruma uye olup, internet basinda gezinip cekirdek citleyip film izleyip seksini yaparaktan sakin bu cumartesi gecirmezmi yani? Fakirsiniz olm, kiskanmayin lan adami iste. Ne guzelde trollemis zengin edebiyatiyla. Hakkiyla kazanmis etmis, bizim yillarca okul kariyer kasip alamayacagimiz arabalari almis, hayatini kurmus, helal olsun valla. Okadarcik lafinida etsin bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 şu foto çok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Lopeth said: bak kesin fake bu son koyulan yoksa bu kadar flame içinde plakasını silmeden koyana sığır derler Riyana girer inşallah vitesin sapı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 abi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 ben şeyi merak ettim adamın pcde arabanın her yerinin hazır upload edilmiş resimleri mi var lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 forumda farkiden çok fakirci var lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Garı resmi sayfa kaçta ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 1.5 ay önce çekilmiş o foto ya yeni değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar